هدایت شده از مهندس علیخانی
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راست میگفت اون منا، فق بی دین! اینقدر #آیت_الله_رئیسی سندرم پسـ.. ت بیقرار داشت از بالاخره پسـ...ت شـ.. ها.دت را گرفت.
فقط خداکنه شفاعت این حرومی های اصلاحات چی رو نکنه!! اینقدر خوب بود 😭😭
#رئیسی #رئیسی_مظلوم_تر_از_بهشتی
#دکتر_رئیسی_یاور_مظلومان
#رئیسی_شرمنده_ایم
#رئیسی_عزیز_خدانگهدار
💫 با #مهندس_علیخانی
💫 🇮🇷 @alikhani_r 🇮🇷
هدایت شده از مهندس علیخانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقد این تکه از فیلم اخراجی ها
مناسب حال و احوال این روزهاست
آدم نمیدونه باهاش بخنده یا گریه کنه ....
💫 با #مهندس_علیخانی
💫 🇮🇷 @alikhani_r 🇮🇷
هدایت شده از ✨تبیین حقایق🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دشمنی شیاطین جن و انس با شیعیان امام زمان به روایت رهبر انقلاب:
هم دشمنان جنی و هم دشمنان انسی وجود دارند و اینها به هم کمک هم میکنند؛ سیستمهای اطلاعاتی خیلی از کشورها علیه ما با هم دیگر همکاری میکنند.
۱۳۹۹/۱/۱
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
تبیین حقایق_حفظ اشرف به اوهن
╭🌺╯@hefzeashraf❀◕ ‿ ◕❀
┗╯\╲
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
میگویند آقا محمد خان قاجار علاقه خاصی به شکار روباه داشته. تمام روز را در پی یک روباه با اسبش میتاخته تا جایی که روباه از فرط خستگی نقش زمین میشده. بعد آن بیچاره را میگرفته و دور گردنش، زنگولهای آویزان میکرده. در نهایت هم رهایش میکرده. تا اینجای داستان مشکلی نیست. درست است روباه مسافت، زیادی را دَویده، وحشت کرده، خسته هم شده، اما زنده و سالم است. هم جانش را دارد، هم دُمش را. پوستش هم سر جای خودش است. میماند فقط آن زنگوله!... از اینجای داستان، روباه هر جا که برود یک زنگوله توی گردنش صدا میکند. دیگر نمیتواند شکار کند، زیرا صدای آن زنگوله، شکار را فراری میدهد. بنابراین «گرسنه» میماند. صدای زنگوله، جفتش را هم فراری میدهد، پس «تنها» میماند. از همه بدتر، صدای زنگوله، خود روباه را هم «آشفته» میکند، «آرامش» اش را به هم میزند و در نهايت از گرسنگي و انزوا ميميرد.
دقیقا این همان بلایی است که انسان امروزی سر ذهن پُرتَنشِ خودش میآورد. دنبال خودش میکند، خودش را اسیر توهماتش میکند. زنگولهای از افکار منفی، دور گردنش قلاده میکند. بعد خودش را گول میزند و فکر میکند که آزاد است، ولی نیست. برده افکار منفی خودش شده و هر جا برود آنها را با خودش میبرد. آن هم با چه سر و صدایی، درست مثل سر و صدای تکان دادن پشت سر هم یک زنگوله...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از آنتی سلبریتی🎬
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴☠شعار این دوره ریاست جمهوری بعضیها:
نه کلید🗝 نه چکش🔨
#شهبازی
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
هدایت شده از آنتی سلبریتی🎬
⭕️پست #پرویز_پرستویی
👈 جالب نیست که همتی اومد، لاریجانی اومد، پزشکیان اومد، کواکبیان اومد، ... نترسید و هیهات سر نداد و نگفت تا الان چکار کردید، اما تا #آقای_زاکانی اومد انگار پا رو دم این گذاشته جیغش دراومد!
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆خداوندرا شاهد میگیرم که ما قصد تخریب کسی را نداریم.
چه آنکه تخریب ها معمولا بی پایه و اساس بوده وناجوانمردانه به افراد نسبت داده میشود، مانند نسبت شش کلاس سواد به رئیس جمهور شهید در منظر میلیونها بیننده تلویزیون، اما آنچه لازمه روشنگری است باید گفت، در عجبم از تائید صلاحیت ورود به مجلس برای کسی که در کسوت نمایندگی ادوار مجلس، حکومت شاه را بر جمهوری اسلامی ارجح می داند!
یاللعجب؛ چگونه باید پذیرفت که امثال مسعود پزشکیان که چنین دیدگاهی نسبت به جمهوری اسلامی دارند، حالا میخواهند رئیسجمهور نظام جمهوری اسلامی ایران شوند!!!
آیا کسی که نظام مقدس جمهوری اسلامی با طلایهداری ولایت مطلقه فقیه را با دوران ستم شاهی مقایسه می نماید صلاحیت نمایندگی مردم و یا جایگاه کرسی ریاست جمهوری را دارد؟
حاشا که خون رئیس جمهور شهید به سردی گراید.
✍داود احمدنیا
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حمید روحانی، مورخ انقلاب اسلامی و استاد دانشگاه: نامۀ رهبرمعظم انقلاب به جوانان آمریکایی زمینۀ انقلابی عظیم است.
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از کافه سیاسی
🔰 تحلیلی کوتاه بر چرایی ثبت نام برخی چهره ها و شخصیت های کم اقبال و کم شانس تر در انتخابات ها
♦️بنا بر آخرین اخبار منتشر شده از ستاد انتخابات وزارت کشور ، تا روز سوم مهلت ثبت نام نامزدهای انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری ، تاکنون ۱۷ نفر ثبت نام خود را قطعی کرده اند و پیش بینی می شود در دو روز باقیمانده این تعداد بصورت تصاعدی افزایش یابد.
♦️اما اینک این سوال وجود دارد که بسیاری این عزیزان که کمترین اقبال و یا شاید هیچ شانسی برای انتخاب شدن ندارند ، چرا اقدام به ثبت نام و حضور در عرصه کاندیداتوری می نمایند؟
چرا با اینکه خود آنها یقین دارند در انتخابات به هدف خود نمی رسند ، اما پا در این عرصه می گذارند؟
♦️ثبت نام چهرههای مختلف در انتخابات میتواند به دلایل گوناگونی باشد که برخی از این دلایل عبارتند از:
⬅️ تمایل به تغییر و اصلاحات:
برخی از نامزدها ممکن است به دنبال ایجاد تغییراتی در سیاستهای کنونی کشور باشند و خود را متعهد به اصلاحات اجتماعی، اقتصادی یا سیاسی بدانند و امید آن دارند شاید اتفاقاتی رخ دهد که به صورت ناباورانه پیروز انتخابات شوند.
⬅️ نمایندگی از یک جناح یا گروه:
نامزدها ممکن است از سوی یک جناح سیاسی خاص حمایت شوند و به نمایندگی از آن جناح در انتخابات شرکت کنند و حداقل هدف حزب یا جناح ها دمیدن خون تازه و ایجاد پویایی و تحرک در حزب خود هستند و با این کار ابراز وجود می نمایند و به اصطلاح مرگ سیاسی خود را به تاخیر می اندازند.
⬅️ تأثیرگذاری بر افکار عمومی:
شرکت در انتخابات میتواند فرصتی برای نامزدها باشد تا دیدگاهها و برنامههای خود را به اطلاع عموم برسانند، حتی اگر شانس پیروزی کمی داشته باشند که احتمال آن می رود در آینده نه چندان دور به واسطه عملکرد ضعیف پیروز فعلی انتخابات که قبلاً اقبال زیادی را به همراه داشت ، اینک نوبت آن می رسد که شاید همان ایده ها و دیدگاه ها مورد اقبال مردم قرار گیرد و به نوعی یک اقدام بلندمدت می باشد.
⬅️افزایش شناخته شدگی:
برخی از نامزدها ممکن است برای افزایش شهرت و شناخته شدن بیشتر در سطح ملی و بینالمللی در انتخابات شرکت کنند و هدف آنان همین انتخابات پیش رو نیست بلکه خود را معرض دید و نظر عموم قرار می دهند برای مقاطع بعدی
⬅️ حمایت و یا به اصطلاح نامزد پوششی برای نامزدی دیگر:
برخی از نامزدها بدلایل هماهنگی های پشت پرده و لابی های قبلی برای حمایت از یک نامزد اصلی در جریان انتخابات و بعنوان پوشش و یا حتی احتمال رد صلاحیت و یا هر موضوع دیگه که نامزد اصلی را از ادامه رقابت باز بدارد ثبت نام می نمایند و غالبا نامزدهایی که در روزهای پایانی تبلیغات انصراف می دهند از این دسته هستند.
⬅️ امید به ائتلاف و سهم خواهی :
بخشی از این دسته از این افراد به این امید بعنوان نامزد ثبت نام می نمایند که شاید روند انتخابات و تبلیغات به سمتی برود که امکان ائتلاف را با نامزدهای با شانس بالای انتخاب شدن را بوجود آورد که در صورت تمایل و رایزنی و انصراف به نفع نامزد پیروز احتمالی ، در آینده سهمی از مسولیت ها و کرسی ها را تصاحب نمایند.
⬅️ همچنین، شرایط و قوانین ثبت نام در انتخابات میتواند بر تصمیم نامزدها برای ورود به عرصه انتخابات تأثیرگذار باشد.
به عنوان مثال، شورای نگهبان میتواند با تعیین شرایط خاص برای صلاحیت نامزدها، تعداد و نوع نامزدهایی که در انتخابات شرکت میکنند را محدود کند یا بسط دهد.
♦️در نهایت، انگیزههای شخصی و سیاسی نامزدها متفاوت است و هر نامزدی ممکن است دلایل خاص خود را برای ثبت نام در انتخابات داشته باشد. این انگیزهها میتواند شامل تمایل به خدمت به کشور، ارتقاء جایگاه شخصی، یا تحقق برنامههای سیاسی خاص باشد
🖊 سلیمان اسدی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi