فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ پاسخ صریح سعید جلیلی به ادعای کذب بیژن زنگنه / تا کنون اساسا بابک زنجانی را ندیدهام / جای متهم به فساد در دادگاه است نه جلسه مناظره / از این عصبانیاند که خط مبارزه با فساد با پشتوانه ۱۴ میلیونی در میدان است
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
✍محمدعلی رامین:
✅ "گفتمان عدالتخواهی" دکتر پزشکیان
در مقابل "گفتمان آمریکایی"
📚ده_نکته، دو_تذکر و یک_آرزو:
نکته اول- جنگ خانمان سوز دوم اروپا با دستگیری و اعدام "موسیلینی" و خودکشی "آدولف هیتلر"، یعنی با سقوط ایتالیا و اشغال نظامی آلمان توسط آمریکا و شوروی در نیمه اردیبهشت ۱۳۲۴ تمام شده بود و امپراتور ژاپن "هیروهیتو" هم از طریق واسطهها (خاصه انگلیسیها) به دولت "هاری ترومن" پیام میداد و آمادگی خود را برای پذیرش همهی شروط آمریکا به منظور انجام "مذاکرات سازش و تسلیم" اعلام میکرد.
نکته دوم- اما لابی قدرتمند یهودیان آمریکا که در تأسيس آن در ۱۵۵ سال قبل سهم اصلی را داشتند، طراحی بزرگتری انجام داده بودند و میخواستند تا آماده شدن "برگ برنده آمریکا"، تسلیم شدن ژاپن را به تاخیر بیندازند تا پایان جنگ دوم جهانی، سرآغاز "گفتمان آمریکایی" آنها باشد.
نکته سوم- ایالات متحده میخواست، یکقرن و نیم بعد از استقلال خود، از زیر سایه ابرقدرت جنگزده و فرسوده انگلیس خارج شده و خودش به عنوان ابرقدرت بلامنازع جهان شناخته شود و حتی مناطق زیرسلطه استعمار انگلیس در غرب آسیا و آفریقا و اقیانوسیه را نیز مالخود کند.
نکته چهارم- برای تحقق این رؤیا، باید در آینده اروپای بعد از هیتلر، هم انگلیس و فرانسه، یعنی شرکای پیروز در جنگ، سلطه آمریکا را میپذیرفتند و هم باید قدرت بزرگ تودهای (مردمی) "شوروی کمونیستی" مهار میشد.
نکته پنجم- در شرق آسیا نیز، کشور بزرگی مثل "چین" که براثر حملات ژاپن مخروبه شده بود و همچنین کشور پراستعداد هند، میبایست سلطه آمریکا را بپذیرند.
نکته ششم- ژاپن که اجمالا کاپیتولاسیون آمریکا را پذیرفته بود و تنها درخواستش، حفظ غرورملی ژاپنیها با همان هویت فرهنگی-عقیدتی مبتنی بر قداست ظاهری امپراتورشان بود، حدود یکصد روز "ظاهرا بدون دلیل"، معطل و بلاتکلیف مانده بود.
نکته هفتم- در غرب آسیا که با فروپاشی دول عثمانی و برکناری قاجار و آوردن پهلوی در جنگ اول، هیچ خطری برای آمریکا وجود نداشت، راز مهمی نهفته بود که باید تودههای مللمسلمان، تحت تأثیر "رعب و وحشت" ناشی از چگونگی خاتمه جنگ دوم، اراده مشترک آمریکا و انگلیس را برای ایجاد هرگونه تغییر در جغرافیای سیاسی منطقه بپذیرند.
نکته هشتم- بعد از پایان جنگ در اروپا، حدود یکصد روز طول کشید تا برگ برنده "گفتمان آمریکایی" آماده شود و آن چیزی نبود بجز دو "بمب اتمی" که بر سر شهروندان غیرنظامی هیروشیما و ناکازاکی فرو ریختند و صدهاهزار انسان را در چند دقیقه جزغاله کردند.
نکته نهم- با همین کشتار دستهجمعی ژاپنیها توسط بمبهای نوظهور اتمی، آمریکا توانست ساختار نظام بینالملل را با همراهی انگلیس و فرانسه و شوروی، تأسیس کند و به عنوان نخستین اقدام مهم و رسمی این ساختار، "اسرائیل" را پدید آوردند.
نکته دهم- اینک هشتادسال از حاکمیت جهانی فلسفه سیاسی ابرقدرت_آمریکا، یعنی "الحق لِمَن غلب" و گفتمان "النصر بالرُّعب" میگذرد.
و انقلاب اسلامی با گفتمان "عدالت و آزادگی" که دکترپزشکیان قطعا آن را سرلوحه تفکرات علوی در نهجالبلاغه میشناسد، توانسته گفتمان آمریکایی "زورگویی و سلطهطلبی" را در سراسر جهان به چالش بکشاند و نیروهای نظامی آمریکا را در منطقه تارومار سازد.
تذکر یکم- در آستانه تنفیذ حُکم ریاستجمهوری دکترپزشکیان، همه منتظرند تا ببینند، نوع تعامل علوی ایشان با "گفتمان آمریکایی"، چگونه خواهد بود؛
بویژه آنجاییکه دکترپزشکیان اهل استفاده از تجربیات جهانیان است؛ لابد میداند که در پیگیری "تثبیت و توسعه" زورگویی و سلطهطلبی آمریکا در جهان با شگرد دوگانه "چماق_هویج"، هیچ تفاوتی میان بایدن_دموکرات و ترامپ_جمهوریخواه وجود ندارد.
تذکر دوم- یادآوری این مسئله که امپراتورها و نخستوزیران ژاپن، با پذیرش کاپیتولاسیون آمریکایی، از مرداد۱۳۲۴ تا حالا، هشتادسال است که با دادن هر امتیازی تلاش کردهاند تا لااقل نوامیس خود و زنان و دختران ژاپنی را از دستدرازی آمریکاییها حفاظت کنند و هنوز موفق نشدهاند، تابلوی تلخی را نشان میدهد بنام مردم جزیره بزرگ #اوکیناوا
🤲 امید دارم، رئیسجمهور چهاردهم که هرگز نمیخواهد "چرخ را از نو اختراع کند"، بداند که درخواستهای مکرر هیروهیتو برای مذاکره و "تفاهم و سازش با آمریکا"، مقدمه جسارت بمباران اتمی ژاپن بوده است؛ و بداند که فصل ترسیدن از آمریکا و تبعیت از هژمونی و سلطه بلامنازع آمریکا بر جهانیان، از زمان ایجاد "جبهه جهانی مقاومت"، در حال افول است؛ بنابراین تاکید و اصرار ایشان بر "تقویت همبستگی ملی"، نگرش درستی است که ان شاءالله از سنگاندازی خنّاسان در امان بماند🇮🇷
✍پینوشت: فهرست یکصد کشوری که فریب مذاکره با آمریکا را خوردند و بیچاره شدند؛ برای همگان درسآموز و عبرتآمیز است.
👇صفحاتمجازی محمدعلی رامین
eitaa.com/maramin
https://farsnews.ir/Mohammadali_Ramin
🔴آذربـایـجـان بـهـشـت یـهـود
➖فراماسون ها در کشور آذربایجان فعالیت رسمی خود را آغاز خواهند کرد...
▪️تکریم ماسونها و زندان کردن شیعیان به جرم پیراهن عزای امام حسین!!!
▪️به گزارش خبرگزاری های آذربایجان مجمع لژ بزرگ ماسونی ۲۰۲۴ در باکو برگزار شد و فراماسون ها از کشورهای مختلف جهان به آذربایجان آمدند، محتوای جلسه محرمانه گزارش شده است.
▪️رفیق الهام یهودأف، رئیس سابق کمیته دولتی کار با سازمانهای مذهبی آذربایجان در اینباره میگوید برگزاری رویدادی در آذربایجان توسط یک سازمان ماسونی طبیعی است!!!
این رژیم در شهادت رییسجمهور مظلوم ما و شیعهزدایی از آذربایجان و اسلامزدایی از قفقاز و تقویت تکفیر برای اسلامهراسی مهمترین مرکز صهیونیسم است.
#فتنه_در_قفقاز
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ محمدجواد ظریف، به عنوان رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم منصوب شد.
امیدواریم آقای ظریف مسائل کشور را اینطور دستمایه شوخی و رفتارهای سخیف خود نکند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تمجید محسن میلانی، استاد علوم سیاسی دانشگاه فلوریدای آمریکا از عملکرد درخشان شهید آیتالله رئیسی: در زمان دولت آقای رئیسی ارتباط ایران با کشورهای همسایه و منطقه برقرار شد و همین سیاست، ایران را از غرب و آمریکا بینیاز میکند!
روبیک میناسیان، روزنامهنگار ارمنستانی: جمهوریاسلامی محبوبترین کشور در ارمنستان است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 افشاگری دردناک دکتر مهدی غضنفری (وزیر اسبق صمت):
🔹سال ۹۲ به دیدار روحانی رفتم و گزارشی از موجودی انبار کالاهای اساسی دادم که اوضاع خوبه و به تعداد کافی جنس هست. حسن روحانی هم تشکر کرد. اما چند ماه بعد در یک سخنرانی گفت انبارهای خالی تحویل گرفته تا به جامعه بگه به مذاکره نیاز داریم!"
🔹عمدا ناله و کم کاری میکردند تا به مردم اینطور القا شود که فقط با مذاکره مشکلات حل میشود !!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ پزشکیان: چین و روسیه دوستان روزهای سخت ما بودند و همکاری با آنها در اولویت است
▫️اسرائیل یک رژیم آپارتاید است
▫️چین و روسیه دوستان روزهای سخت ما بودند و همکاری با آنها در اولویت است
▫️پیگیر تقویت پیوند با آمریکای لاتین خواهم بود
▫️اروپا و آمریکا از اجرای تعهدات خود در برجام انحراف داشتند
▫️واشنگتن با جنگ اقتصادی و تروریسم دولتی نزاعها را تشدید کرد
🔸مسعود پزشکیان طی مقالهای با عنوان «پیام من به جهان جدید» در روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز نوشت: اسرائیل همچنان یک رژیم آپارتاید است که «نسلکشی» را نیز به کارنامه تیره خود اضافه کرده است.
🔸به عنوان اولین اقدام، دولت من از کشورهای عرب همسایه درخواست همکاری خواهد کرد تا استقرار آتشبس و متوقف کردن کشتار مردم غزه را در اولویت قرار دهند.
🔸چین و روسیه همواره در روزهای سخت دوست و پشتیبان ما بودهاند. ما این دوستی را بسیار ارزشمند میدانیم.
🔸نقشهٔ راه ۲۵ ساله ایران و چین یک گام مهم در جهت ایجاد یک «شراکت جامع راهبردی» سودمند برای هر دو کشور بود و تمایل داریم همکاریهای گستردهتری در این مسیر با پکن برقرار سازیم.
🔸در سال ۲۰۲۳، دولت چین نقش مهمی در تسهیل عادیسازی روابط ما با عربستان سعودی ایفا کرد و از این طریق دیدگاه سازنده و رویکرد آیندهنگرانه خود را در امور بینالمللی به نمایش گذاشت.
🔸روسیه یک همپیمان راهبردی ارزشمند و همسایه ایران است و دولت من متعهد است که به گسترش و تقویت همکاریهایمان پایبند بماند.
🔸دولت من همکاریهای دوجانبه و چندجانبه با روسیه را - به ویژه در چارچوبهایی مانند بریکس، سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی یوراسیا - در اولویت قرار خواهد داد.
🔸همکاری بین ایران و کشورهای آمریکای لاتین از آنچه در حال حاضر برقرار است، به مراتب ظرفیتهای بیشتری دارد و ما پیگیر تقویت پیوندهایمان خواهیم بود.
🔸با وجود انحراف طرف مقابل در توافقات با آمریکا و اروپا، من آماده برگزاری گفتگوهای سازنده با کشورهای اروپایی هستم تا با تلاش مشترک، روابطمان را بر پایه اصل برابری و احترام متقابل، به مسیر صحیح هدایت کنیم.
🔸آمریکا نیز باید به این درک رسیده باشد که ایران هرگز به زورگویی پاسخ نداده و نخواهد داد.
🔸ما در سال ۲۰۱۵ با حسننیت وارد برجام شدیم و به تمام تعهداتمان بهطور کامل عمل کردیم. اما ایالات متحده - بخاطر نزاعها و انتقامهای مربوط به حوزه سیاست داخلی خود - بهطور غیرقانونی از توافق خارج شد و با تحمیل تحریمهای یکجانبه فراسرزمینی، به مردم ایران - به ویژه در دوران پاندمی کرونا - زیانها، رنجها و آسیبهای بی شمار، و به اقتصاد ما صدها میلیارد دلار خسارت وارد نمود.
🔸ایالات متحده عامدانه تصمیم گرفت که با راهاندازی جنگ اقتصادی علیه ایران، و همچنین با مبادرت به تروریسم دولتی از طریق ترور سردار قاسم سلیمانی - قهرمان نامی جهانی مبارزه با تروریسم که به خاطر موفقیتهایش در نجات مردم منطقه از داعش و گروههای وحشی مشابه شناخته میشود – نزاعها را تشدید نماید.
🔸ایالات متحده را فرامیخوانم تا از سوءمحاسبات گذشتهاش درس گرفته و سیاست جدیدی متناسب با آن اتخاذ نماید.
🔸تصمیمگیران در واشنگتن باید دریابند که سیاستی که مبنای آن قرار دادن کشورهای منطقه در مقابل یکدیگر باشد، نه در گذشته موفق بوده و نه در آینده موفق خواهد شد. آنها باید حقیقت ایران را بپذیرند و از تشدید تنشهای موجود پرهیز نمایند. / کیهان
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
27.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📹 بیژن زنگنه؛ متهمی که طلبکار شده است
🔸بیژن زنگنه بیشک یکی از مصادیق «پررویی نجومی» است. کسی که در ۸ دولت و طی ۲۴ سال بر کرسی وزارت تکیه زده اما نه تنها پاسخگوی عملکرد خسارتآفرینش نیست؛ بلکه این روزها طلبکار هم شده است.
🔸این مستند کوتاه را ببینید. قرارداد کرسنت، قراردادی برای فروش روزانه ۱۵ میلیون متر مکعب از گاز ترش میدان سلمان بود که در سال ۱۳۸۱ و در زمان وزارت بیژن زنگنه بین با شرکت کاغذی کرسنت پترولیوم امضا شد.
🔸وجود فساد در این قرارداد، ارزانفروشی گاز و عدم توجیه اقتصادی، وارد شدن خسارت به سایر قراردادهای ایران و تحکیم ادعای امارات درباره جزایر سهگانه از جمله ایرادات بزرگ قرارداد کرسنت بود.
🔸بازگشت بیژن زنگنه در وزارت نفت منجر به جریمه ۲.۴ میلیارد دلاری ایران در بخش اول پرونده کرسنت شده و برای بخش دوم نیز جریمه ۳۲ میلیارد دلاری روی میز قرار گرفت که البته دولت سیزدهم از محکومیت ایران جلوگیری کرد.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
سرطان دموكراسي!
محمدكاظم انبارلويي
1- پاپ رهبر مسيحيان جهان در مجمع سالانه كاتوليكهاي جهان بيتفاوتي مردم را سرطان دموكراسي ناميده و گفته ؛ «دموكراسي در جهان وضع خوبي ندارد.»(1)
او به چهار نكته كليدي اشاره كرده و نگرانيهاي خود را فهرست كرده است:
الف- مردم رأي نميدهند من نگران اين اتفاق هستم.
ب- بحران دموكراسي، ملتها را گرفتار كرده است.
ج- قطبيسازيها، دموكراسيها را تهديد ميكند.
د- سياستهاي پوپوليستي دموكراسيها محروم شدهاند.
بيش از دو قرن است سخن از حكومت مردم و مردمسالاري است. فيلسوفان سياسي غرب دموكراسي را تنها گزينه حكمراني خوب ميدانند. عقلانيت سياسي همين شيوه را ميپسندد. قرار است در مردمسالاري ، حاكم از ميان آرايي كه به صندوقها ريخته ميشود انتخاب شود، نه چكاچك شمشيرها ! همه به اين نتيجه بايد ملتزم باشند.
غرب با ظهور انقلاب اسلامي اعلام كرد ؛ نتيجه دموكراسي اگر منافع غرب را تهديد كند يا قدرت غرب و سلطه سرمايهداران را محدود كند را نميپذيرد.لذا هيچگاه آمريكا و اشرار اروپا حاضر نشدند انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي را به رسميت بشناسند. نظام ما 45 سال با تهديد، تحريم، تخريب و ... غرب روبهرو است.
از زماني كه جرج سوروس يهودي اعلام كرد ؛ ميشود زير ميز بازي دموكراسي زد و نتيجه را نپذيرفت، حيات و مشروعيت دموكراسي در جهان زير سؤال رفت.
او به انقلاب نارنجي در كشورهايي كه زير يوغ و سلطه غرب خارج ميشوند نياز به اين بدعت داشت، اما نميدانست اين رويكرد روزي گريبان كشورهايي را خواهد گرفت كه خود را مهد دموكراسي ميدانند . آمريكا از دوران ترامپ وارد اين وادي شد. فرانسويها از اين مصيبت در امان نيستند كافي است پس از اعلام نتايج انتخابات پارلماني اخير، وضعيت اين كشور را ملاحظه كرد.
دموكراسي در جهان به تعبير پاپ ، دچار سرطان است . سخنان پاپ يك رونمايي تلخ از روند دموكراسيخواهي در جهان است.
در حالي كه به روايت پاپ، دموكراسي در جهان از سرطان رنج ميبرد ملت ايران در چهاردهمين انتخابات رياست جمهوري، بلوغ سياسي خود را در صيانت از مردمسالاري ديني نشان دادند و تصوير زيبايي از دموكراسيخواهي را ترسيم كردند.
راه علاج اين سرطان ساخت سياسي «مردم» پايه است نه «سرمايه» پايه!
در هر انتخابات دو قطب با هم نهايتا رقابت ميكنند.دو قطبي آنتاگونيستي و آشتيناپذير دشمن دموكراسي است. دوقطبي مسالمتآميز منجر به اقتدار و امنيت ملي و صيانت از منافع ملي ميشود. غرب با اخلال در دوقطبي مسالمتآميز دنبال منافع خود در كشورهايي است كه مردمسالاري را براي نوع حكمراني انتخاب كرده اند.
2- شهادت آیتالله رئيسي رئيسجمهور و امير عبداللهيان وزير خارجه و همراهان يك شوك جدي به روند حكمراني در ايران بود. در كمتر از 50 روز نظام با تكيه بر آداب مردمسالاري ديني يك انتخابات رقابتآميز را در كمال امنيت ، سلامت و آرامش برگزار كرد.
به محض اعلام موفقيت رئيسجمهور منتخب ، رقبا به او تبريك گفتند و به راحتي، انتقال قدرت صورت گرفت. از دماغ كسي هم خون نيامد. طي دو دور انتخابات 55 ميليون انسان به پاي صندوقهاي رأي آمدند و رئيسجمهور خود را انتخاب كردند.
اين نظم، آرامش و نحوه مشاركت مردم ، دولتهاي جهان را به شگفتي واداشت و پيامهاي تبريك را به فرد منتخب سرازير كرد. از تمام كشورها فقط آمريكا و سه كشور شرور اروپايي كه دشمن دموكراسي در جهان شناخته شدند خشنود نشدند و حاضر نشدند به منتخب ملت تبريك بگويند و رأي ملت ما را به رسميت بشناسند.
علت اين ناخشنودي آن است كه آنها نظام هاي برخاسته از راي ملت كه منافع ملي را نمايندگي ميكنند، به رسميت نميشناسند . اين چهار كشور با آنكه امضاي خود را پاي يك پيمان و معاهده براي پايان دادن به تهديدها و تحريمها گذاشتهاند، مسير پيمانشكني را ميپيمايند به كمترين قول و قرار بينالمللي و حقوق بينالملل پايبند نيستند. اساس كار آنها نقض حقوق بشر و نقض آزاديهاي انساني است. آنها يك تهديد جدي براي صلح و امنيت و آینده دموكراسي در جهان هستند.
رئيسجمهور منتخب بايد پاسخ اين گستاخي و بياحترامي را بدهد. او بايد ثابت كند دنيا فقط اين 4 كشور شرور نيست. در دنيا بيش از 200 كشور وجود دارد كه اغلب آنها از جنايات آمريكا و همپيمانان اروپايي او بيزار هستند.
پينوشت :
1- سخنان پاپ در شهر تريسته در شمال شرقي ايتاليا 16/4/1403
⚠️ اطلاعیه دفتر رهبری درباره برخی نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان
✅ نقل قولهای غیر مستند و یا برداشتهای شخصی فاقد اعتبار است.
📄 این اطلاعیه مربوط به همین یکماه اخیر است نه ۳۰ سال پیش...
#انتخابات #پزشکیان #جلیلی
╭┅──────┅╮
@porseshgar
╰┅──────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 شبهه
آیا مجالس روضه مبتنی بر کتاب نامعتبر روضة الشهدا است؟
🔹 فایلی صوتی منتسب به مرحوم دکتر داود فیرحی به مضمون فوق در فضای مجازی منتشر شده است. درحالیکه این فایل مربوط به ایشان نیست و گوینده مجهول است.
🟢 پاسخ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم به شبهات مطرح در این فایل صوتی را بشنوید
🆔 @Shobhe_ShenaSi
⚠️ اطلاعیه دفتر رهبری درباره برخی نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان
✅ نقل قولهای غیر مستند و یا برداشتهای شخصی فاقد اعتبار است.
📄 این اطلاعیه مربوط به همین یکماه اخیر است نه ۳۰ سال پیش...
#انتخابات #پزشکیان #جلیلی
╭┅──────┅╮
@porseshgar
╰┅──────┅╯
لایو ۲۴ تیر.mp3
17.98M
#فایل_صوتی پخش زنده
#دکتر_علی_تقوی
🗓 یکشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۳
🚨فـــوری و مهم
پاسخ به شبهات رایج امر به معروف در دهه امر به معروف و نهی از منکر
🔰لینک این پخش زنده
https://eitaa.com/aamerin_ir/30424
#نشر_حداکثری
ID: @aamerin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 شبهه
آیا مجالس روضه مبتنی بر کتاب نامعتبر روضة الشهدا است؟
🔹 فایلی صوتی منتسب به مرحوم دکتر داود فیرحی به مضمون فوق در فضای مجازی منتشر شده است. درحالیکه این فایل مربوط به ایشان نیست و گوینده مجهول است.
🟢 پاسخ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم به شبهات مطرح در این فایل صوتی را بشنوید
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌بصیرت سیاسی حضرت ابوالفضل (ع)
✍بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟
همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او بصیرت را بیشتر نشان داد.
در روز تاسوعا، وقتی که فرصتی پیدا شد که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان می دهیم؛ چنان بر خورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود.
فرمود:
من از حسین جدا شوم!؟
وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما!
نمونه دیگرِ بصیرت او این بود که به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند.
می دانید که آنها چهار برادر از یک مادر بودند: اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبداللَّه و عثمان.
انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛ به فکر مادر داغدارش هم نباشد که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛ به فکر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد که در مدینه هستند؛ این همان بصیرت است.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
هدایت شده از آنتی سلبریتی/ سعیدیسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«بزرگترین مدال برای حضرت ابالفضل علیهالسلام این است که ...»
یک دقیقه بنشینیم پای روضهی سید مظلوم و روضهخوانِ اباعبدالله، #شهید_رئیسی 💔
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
🔻منطق سرخ حسین و منطق بیرنگ ما:
ارادت دینی، ارادهی انقلابی
🖊مهدی جمشیدی
۱. روزگار عجیبیست که در آن، کسانی کربلا را در سال شصتویک هجری متوقف کردهاند و برای امام شهید، حسین -علیهالسلام- ناله سر میدهند، اما حاضر نیستند که در کربلای امروز، سر بدهند. همراهیشان با حسین، از سوگواری و گریه فراتر نمیرود؛ چنانکه اشکهای کوفیان نیز پس از کربلا جوشید، اما قیامی از آن نخروشید. نشستهاند و به گذشته مینگرند و اکنونشان، شبیه میلیونها نظارهگر سال شصتویک هجری است. نه این سو هستند و نه آن سو. در هنگامهی کربلا، خاموش و بیطرف هستند و پس از کربلا نیز، جز عزا و مویه و فغان نمیدانند. دلدادهی عزای حسین هستند و نه خط حسین. میگریند، اما فریاد برنمیآورند. تشنهی چای روضه هستند، اما از شمشیرهایی که تشنهی خونشان هستند، هراس دارند. با خون، عهد نبستهاند و جان خویش را عزیزتر از راه حسین میشمارند. از کربلا، یک داستان غمانگیز ساختهاند که فقط باید در سوگ آن گریست و محزون بود، اما اکنونشان و انتخابهای اکنونشان را به آن عرضه نمیکنند. در این روایت، کربلا نمیتواند خودآگاهی تاریخی ایجاد کند و مسئولیت اجتماعی بیافریند، بلکه در احوال و نقلیات شخصی، محدود میماند و از درس و عبرت تاریخی، تهیست. برایناساس، خط مقاومت و مخالفت و تضاد و عصیان از درون آن برنمیخیزد که هزینهدادن برای آن، معنا پیدا کند.
۲. و کاش فقط نظارهگر بودند و بیرون از معرکه، در مرداب زندگی شخصی خویش فرومیرفتند، اما بسیاری، با کربلای دیروز، همدردی میکنند و با کربلای امروز، نامردمی. زخم زهرآگین بر قلب خط مقاومت و مبارزه و انقلابیگری مینشانند و جبههی سازش و تسلیم و انقیاد را برمیگزینند. از راه رفته، بازمیگردند و تجربهی گرهگشای مقاومت را کنار مینهند. مقاومت را باطل و بیفرجام میشمارند و بیاعتنا به خط حسین، به سوی قبلهی مذاکره و التماس و ذلت، سجده میکنند. وعدهی همراهی میدهند اما اندکی بیش، دوام نمیآورند و به جبههی مقابل میگریزند. برای غربت حسین، بر سینه میکوبند، اما برای تداوم راه حسین، قدم برنمیدارند. منطق حسین را دفن کرده و قیام خونینش را به یک خاطرهی محزون فروکاهیدهاند که بازخوانی سالیانهاش، حاصل عملی و عینی ندارد. در طلب ثواب شخصی هستند نه صواب جمعی. حق را میبینند و مییابند، اما جانب لذت و منفعت و تعصب را میگیرند. هماشک و همدرد حسین هستند، نه همراه و هممنطق او. حقیقت را تنها نهادهاند و سر در لاک زندگی شخصی فروبردهاند. جز به خود نمیاندیشند و نصیبی از بیتعلقی نبردهاند. حسین را برای محرم و هیأت میخواهند و نه برای همیشه و جامعه. حزن را بر حماسه ترجیح میدهند و مذاکره را بر مقامت. به میدان رفتن حسین را میستایند، اما خودشان، دیپلماسی را برمیگزینند و حتی از احتمال جنگ میهراسند. آداب تقیه میدانند و با مبارزه بیگانهاند. برای حسین، قیام را میپسندند و برای خویش، تقیه را. از حسین، توقع خون دارند و از خویش، توقع اشک. در پوستهها و ظواهر، متوقف ماندهاند و خط و مرام و منطق حسین را دور افکندهاند. همعهد با عافیت هستند و تن به بلا نمیسپارند. رفیق منفعت هستند و نارفیق مصیبت.
۳. چه کنیم با این تعارضها و تهافتها؟! چه کنیم با این تذبذبها و تلاطمها؟! چه کنیم با این فهم تاریخیشده از حسین؟! چه کنیم با ناهمسازی ادعا و عمل؟! چه کنیم با این ارادتهای منهای ارادهی انقلابی؟! تشنگی حسین کجا و خوف اینان از تحریم کجا؟! معاملهگری اینان کجا و مقاومت حسین کجا؟! او برای دین، هم نان میدهد و هم جان، و اینان برای دنیا و لذت، دینفروشی میکنند. از دین خویش میفرسایند برای طلب دنیا. دنیایشان تا آنجا دینیست که هزینه ندارد. دینداریشان، بیهزینه و عافیتطلبانه و کاسبکارانه است. دکان گشودهاند و کیسه دوختهاند، اما حسین نیزهنشین را میستایند. هرکه به مکتب و مرام حسین، نزدیکتر باشد را افراطی و تندرو میخوانند؛ چنانکه در زمانهی حسین نیز، او را خارجی شمردند. اهل دنیا، در طلب زندگی هستند و نه مبارزه.
و حسین، چه زیبا و موجز، این حقیقت تلخ را در قالب کلمات ریخت و فرمود: «إنَّ الناسَ عَبيدُ الدُّنيا و الدِّينُ لَعقٌ على ألسِنَتِهِم يَحوطُونَهُ ما دَرَّت مَعائشُهُم، فإذا مُحِّصُوا بالبلاءِ قَلَّ الدَّيّانُونَ؛ همانا مردمان، بندهی دنيايند و دين، لقلقهی زبان آنهاست، و هر جا منافعشان بهوسيلهی دين، بيشتر فراهم آید، زبان مىچرخانند و چون به بلا آزموده شوند، آنگاه دينداران، اندكند.» این سخن حسین، اعتراض صریح و گزندهی او به جامعهای است که دین را در سایهی دنیا میطلبد و هر آنگاه که زمینهی امتحان و ابتلاء فراهم گردد و میان این دو، تزاحم رخ بدهد، دین را به کناری میافکند و دنیا را بر صدر مینشاند.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
📣#نقش_آفرینی_در_لحظه_مناسب
❇️این که گفتند: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» به معنای این است که زمان میگذرد، اما حوادث جاری در زندگی بشر، حقایق آفرینش دست نخورده است.
در هر دورهای انسانها نقشی دارند که اگر آن نقش را بدرستی، در #لحظه_مناسب، در زمان خود ایفاء کنند، همه چیز بهسامان خواهد رسید، ملتها رشد خواهند کرد، انسانیت گسترده خواهد شد.
https://khl.ink/f/6291
امروز این ملت، #وسط_میدان آمده است؛ امروز مسؤولان ملت، #مظهر_اراده_مردم و مظهر خواست این ملتند و باید مظهر اقتدار این ملت هم باشند.
اگر مسؤولانی بر سر کار باشند که نتوانند اقتدار ملی و عزت این ملت را نشان بدهند، نماینده این ملت نیستند.
https://khl.ink/f/3330
🔺عکس کمیاب تاریخی
💥انتشار برای نخستین بار
👈 فقیه عاشورایی و مجاهد، حضرت آیت الله حاج شیخ فضل الله نوری رضوان الله علیه | بزرگمردی که میفرمود: داعیه ما همان داعیه کربلاست و بدین ترتیب، خون سرخش، اندیشه سبزش را ماندگار ساخت.
▪️ این تصویر نادر در بساط یکی از عتیقهفروشان و فروشندگان اسناد تاریخی پیدا شد. با تشکر از آقای سید علی شهیدی، نوه دکتر سید جعفر شهیدی (ره)
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🌐 eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این خیمهها و این کودکان برایتان آشنا نیستند؟
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➖به امام خامنهای میگوییم:
«به خدا قسم ای سیّدِ ما، اگر ما همگی کشته شویم، سپس سوزانده شویم و خاکسترمان در هوا پخش شود و مجدد زنده شویم و هزاران بار این کار با ما انجام شود، تو را ترک نمیکنیم ای فرزندِ حسین»
#ما_ترکناک_یابن_الحسین
☫) جـَهِشــ ایران 🕋 |@jahesh_iran1404
سلام علیکم. ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای.
سلامهای منتخبی از زیارت ناحیه مقدسه که بر سقف ضریح مطهر حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام مکتوب شده است تقدیم می شود
التماس دعا
جواد محمدی
السلام علی ابن فاطمةالزهرا(س)؛ سلام بر پسر فاطمه زهرا(س)
السلام علی خامس اصحاب الکساء؛ سلام بر پنجمین نفر اصحاب کساء
السلام علی من الإجابة تحت قبّته؛ سلا بر کسی که دعا در زیر بارگاهش مستجاب میشود
السلام علی حجة رب العالمین؛ سلام بر حجت خداوند عالمیان
السلام علی شهید الشهدا؛ سلام بر شهید شهیدان
السلام علی المرمّل باالدماء، سلام بر آغشته به خون ها
السلام علی المقطوع الوتین؛ سلام بر کسی رگ قلبش را بریدند
السلام علی المظلوم بلا ناصر؛ سلام بر مظلومی که یاوری نداشت
السلام علی الشیب الخضیب؛ سلام بر محاسنی که با خون رنگین شد
السلام علی الخدّ التریب؛ سلام بر گونه خاک آلود
السلام علی البدن السلیب؛ سلام بر بدنی که عریان ماند
السلام علی المغسل بدم الجراح؛ سلام بر کسی که با خون زخم ها شسته شد
السلام علی الرّأس المرفوع؛ سلام بر سری که بالای نیزه ها رفت
السلام علی النّسوة البارزات؛ سلام بر آن بانوان بیرون آمده (از خیمه ها)
السلام علی الأعضاء المقطّعات؛ سلام بر آن اعضای قطعه قطعه شده
السلام علی المدفونین بلا أکفان؛ سلام بر شهدایی که بدون کفن دفن شدند.
«خیلی بر آشفته شدم، دستور دادم: حق ندارید دیگر این را تکرار کنید»
🔸 قابل توجه آن بزرگوارانی که پای موسیقی را به هر بهانه ای در جلسات و مراسمات مذهبی باز کرده یا می کنند...
البته اگر کلام رهبری را فصل الخطاب می دانند!
رهبری در درس خارج:
🔸 «...معمول شده که در عزاداری ها هم موسیقی پخش می کنند، به خیال خودشان موسیقی حلال است یا لا اقل مشکوک است. به نظر ما این چیزی نیست که انسان بتواند بگوید حرام است.
🔸 اگر عرفا از این عمل، هتک فهمیده شد، مسلما حرام است. فرض بفرمایید شب عاشورا مثلا سازی بزنند، اگرچه به خیال خودشان آهنگ عزا است، اما اگر در فرهنگ عمومی مردم، این کار، هتک حرمت تلقی شد، به خاطر هتک می شود حرام. اما اگر هتک حرمت تلقی نشد، فی نفسه امر محرمی نیست.
✅ اگرچه انسان می فهمد که بهتر این است که هر چه ممکن است، این چیزها را از خصوص مراسم دینی دور کنند.
🔸 من چند سال قبل از این، تصادفا دیدم که سحر یک دعائی را در رادیو یا تلوزیون همراه با ساز پخش می کنند. خیلی بر آشفته شدم، دستور دادم: «حق ندارید دیگر این را تکرار کنید»
🔸 اگر چنانچه راه این چیزها باز بشود، همین کار را خواهند کرد؛ دعای کمیل می خوانند، با ساز! این خیلی چیز بدی است که در جامعه این چیزها به حریم مسائل مقدس بیاید...» (۸۸/۱۱/۴)
پ.ن۱: آیا مجالس اهل بیت(ع) اعم از جشن و عزا و نام های مبارک ایشان، از «مسائل مقدس» نیست؟
پ.ن۲: آیا الآن دارند «این چیزها را از خصوص مراسم دینی دور می کنند»!؟
آنچه بیش از همه چیز آزار دهنده است، این است که به اسم رهبری ولی بر خلاف منویات رهبری، چنین کارهایی را می کنند. 😔
✅ مسأله «ترویج موسیقی» را جدی بگیریم.
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
https://eitaa.com/yamahdiadrekni72