Mkh:
🔴 ظهور درسالی سرد و پر زلزله و پر اختلاف...
🌕 امام صادق علیه السلام:
در سالی سرد و پر از زلزله که شرق و غرب زمین در اختلاف باشند منتظر فرج باشید!
📜 یومالخلاص، ص543
📜 بیان الائمه(ع) ج2، ص431
#سلام_امام_زمانم
☀️ دیگر برای آمدنت تمام زلزله ها را بهانه می کنم.
✔️ تکان بده ، بیدارمان کن ، مولایمان در راه است ...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔰 چند نکتۀ جالب در گفتههای اخیر رهبر انقلاب
✍ مهدی جمشیدی
1⃣ «دأب بنده، «ورود در مسائل اجرائی» نیست، بلکه تأکید بر اجرا است. حتّی در زمینههای نظامی ــ که بنده مسئولیّت مستقیم دارم ــ من ورود نمیکنم؛ بلکه «راه» را نشان میدهم و «پیگیری» و «سؤال» میکنم»(در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها، ۱۴۰۱/۱۱/۱۰). این در حالی است که عدّهای بیخبر، ایشان را «دیکتاتور» معرفی میکنند و میگویند زمام و عنان همهچیز در اختیار ایشان است. دیکتاتور کسی است که از سیاستگذاری تا اجرا، همهچیز در اختیار خویش میگیرد و تمامیّتخواهانه، هیچ جایی را برای اظهار وجود دیگران باز نمیکند.
2⃣ «ما در دهۀ نود به دلایل مختلف، «تعطیل نسبیِ اقتصاد» داشتیم. نمیشود همه را منسوب کرد به «ضعف مدیریّتها»؛ چون بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است و بخشی مربوط به عوامل درونی. تحریمها، کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان، تمرکز بر روی مسئلۀ هستهای که اقتصاد را شرطی کرد، مؤثّر بود. نتیجه این شد که ما «یک دهه عقبماندگی» و «شاخصهای منفیِ زیاد» داریم»(همان). «انتخاب غلط»، میتواند اینچنین، مشکلساز باشد و یک جامعه را برای مدّتها درگیر و اسیر خود کند. «آثار» و «نتایج» رأی جاهلانه و لجوجانه، بهسادگی رفع نخواهند شد؛ چه رسد به اینکه تفکّر برآمده از آن انتخاب، یک دهه حاکم باشد. آنچنان انتخابی، اینچنین دشواریها و تلخیهایی را نیز به دنبال دارد؛ تا آن حد که باید از «تعطیل نسبیِ اقتصاد» سخن گفت.
3⃣ «ما به طور «محسوس»، مشکل معیشت مردم را داریم»(همان). تصریح به محسوس بودن مشکل معیشتی مردم، یعنی ایشان نه بیخبر است و نه انکار میکند.
4⃣ «اسراف آب، اسراف گوشت و اسراف نان، چیزهایی است که مربوط به آحاد مردم است»(همان). جالب است که ما با وجود دشواریهای معیشتی، همچنان نیز «اسراف» میکنیم و سبک زندگیمان در زمینۀ مصرف اقتصادی، تغییر نکرده است.
5⃣ «اشتباه مهمّی که در سالهای اوّل انقلاب اتّفاق افتاد و مبالغ زیادی از آثارش همین طور ماند، این بود که «بخش خصوصی» را کنار زدند و همۀ کارها، حتّی فروش اجناس خُرد را به دستگاههای دولتی سپردند؛ خطای بزرگی بود که ما انجام دادیم»(همان). این خطای بزرگ، خطای «دولت دهۀ شصت» بود، امّا آیتالله خامنهای در وقوع آن هیچ نقشی نداشت، بلکه مخالف سرسخت آن نیز بود. این میرحسین موسوی بود که به دلیل گرایش به «اقتصاد سوسیالیستی»، انقلاب را نیز درگیر تمرکزگرایی و دولتمحوری کرد و به این واسطه، موجب رنجوری اقتصاد شد.
6⃣ «بنویسید «ساخت ایران»؛ «MADE IN IRAN» هم ننویسید؛ بنویسید «ساخت ایران» با خطّ فارسی»(همان). این نگاه، نقطۀ اوج «اعتماد به نفس» است که رهبر یک جامعه میتواند به آن جامعه هدیه کند و حس حقارت تاریخی را از آن بزداید. ایشان حتّی این اندازه از وابستگی و خودکمتربینی را نیز برنمیتابد و درج عبارت فارسی را بر عبارت انگلیسی در کالای ایرانی ترجیح میدهد.
7⃣ «من این را گواهی و شهادت میدهم که مسئولین محترم دولتی با همۀ وجود دارند کار میکنند؛ یعنی واقعاً تلاشی که دارد انجام میگیرد، تلاش بسیار خوبی است؛ منتها جهتگیریها را مراقبت کنند و کار را جوری انجام بدهند که انشاءالله نتایج مطلوبی داشته باشد»(همان). «گواهی» و «شهادت» رهبر انقلاب که اهل انصاف و حقّ و عدالت است، کافی است. پس کار متراکم و انبوه و جدّی، در جریان است، ولی جهتگیریها و نحوۀ انجام کارها را نیز نباید از نظر دور داشت.
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
📝 #روایت_دیدار | در حلقه لشکر فرشتگان
👈 روایت حاشیههای مراسم جشن تکلیف دختران
⭐ حسینیه وزین و موقر همیشگی، شبیه مدرسه دخترانه شده بود!
📍«از کجا اومدید بچهها؟» اولین سؤالی بود که میپرسیدم. از همهجا بودند. تهران، اراک، تبریز، کاشان، سمنان و حتی دختران مدرسه کپرنشین زهکلوت کرمان.
⭐ اگه آقا اومد دوست دارید بهش چی بگید؟ یاسمین گفت: «من از آقا یه دونه کربلا خواستهام، یه دونه هم دوچرخه صورتی نو!»
⭐ چند تا از بچههای معلول را با ویلچر آوردند و نزدیک ما جا دادند. پرستو، یک دختر نابینا را هم توی جمع نشانم داد.
⭐ از صدای جیغ و کف و بالا پایین پریدن بچهها متوجه ورود آقا شدیم.
⭐ آقا نماز مغرب را شروع کردند. ما هم در یکی از صفهای انتهایی در اتصال به «لشکر فرشتهها» به آقا اقتدا کردیم.
⭐ بچهها یک بار دیگر سرودشان را برای آقا اجرا کردند و آقا برایشان دست زدند و با تشویق از شعر و اجرایشان تعریف کردند.
⭐ نماز عشا را هم به جماعت خواندیم و یک هو انگار رستاخیز شد. خیلی صحنه قشنگی بود. آقا «در حلقه لشکر فرشتهها» نشسته بودند و عجلهای برای رفتن نداشتند.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/51883
*زلزله تقریبا" ده ثانیه احساس شد.* اما میلیونها نفر به خیابان ریختند. نیمهبرهنه، با دستخالی ، بدون سوئیچ ماشین، سند خانه، دسته چک و حتی مدارک شناسایی... میلیونها نفر همه آن چیزهایی که یک عمر برای داشتنشان جنگیدند، عرق ریختند یا خون دیگران را در شیشه کردند را بدون لحظهای درنگ رها کردند و فقط جان ناقابل را برداشتند و به خیابان زدند...
میلیونها زن طلاهای عزیزشان، چکمههایی که روزها پاساژها را برای خریدنشان وجب کرده بودند، یخچالی که دوستش داشتند، دکوری که ده بار برای چه جور چیدنش با همسرشان جوری بحث کرده بودند انگار مهمترین اتفاق زندگی است، غذایی که برای پختنش از صبح زحمت کشیده بودند... را از یاد بردند و گریختند.
میلیون ها نفر حتی یادشان رفت کی هستند؟ تا دقایقی پدر و مادر و همسر و فرزند و معشوقه از یادشان رفت. همه آن چیزهایی که یک روز با اطمینان می گفتند امکان نداره یه ثانیه از یادم بره!
هیچکس به فکر این نبود که فلان لباس مارک، فلان کفش گران قیمتش را با خودش بردارد. یا حتی مدرک تحصیلی و حکم انتصاب به عنوان مدیر فلان جای مهم که برایش زیراب صدها نفر را زده بود، بدون وضو رفته بود صف اول نماز جماعت اداره، حاجیفلانی سفارشش کرده بود ...
میلیونها نفر فقط فرار کردند، از ترس فرو ریختن سقفی که برای خریدنش، برای اجاره کردنش، برای پرداخت قسطهایش روزها و شبها زحمت کشیده بودند.... از ترس سقفی که بخشی از عمر و سلامتی شان را برای داشتنش حراج کرده بودند.
آن چند دقیقه محشر بود. میزان شجاعت آدم ها، میزان عشق و وفاداریشان به خانواده، میزان ادعاهایشان حداقل به خودشان و اطرافیان شان ثابت شد.
تلخ بود اما آن چند ثانیه را دوست دارم. برای اینکه هزاران بار در ذهنم با آن مواجه شده ام، اینکه تا دقیقه دیگر هیچکداممان ممکن است نباشیم. اینکه مرگ به اندازه زندگی واقعیت دارد.
درس عبرتی بود برای ما که عبرت نمی گیریم.
مایی که بعد از آرام شدن نسبی اوضاع دوباره همان موجودی می شویم که بودیم
به مناسبت فرارسیدن چهلوچهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد ماه رجب انجام شد؛
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات دهها هزار نفر از متهمان و محکومان
در پی پیشنهاد رئیس قوه قضاییه به حضرت آیتالله خامنهای مبنی بر موافقت با عفو و تخفیف مجازات جمع قابل توجهی از متهمان و محکومان حوادث اخیر و همچنین محکومان دادگاههای عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح، رهبر انقلاب اسلامی با این پیشنهاد موافقت کردند.
در نامه حجتالاسلام و المسلمین اژهای به مقام معظم رهبری آمده است: در جریان حوادث اخیر تعدادی از افراد به ویژه جوانان در اثر القائات و تبلیغات دشمن مرتکب رفتارهای نادرست و جرائمی شدند که علاوه بر گرفتاری برای خود، باعث زحمت خانواده و نزدیکان خویش گردیدند و اکنون تعداد قابل توجهی از آنان بعد از برملا شدن نقشه دشمنان خارجی و جریانهای ضد انقلاب و ضد مردمی با اظهار پشیمانی و ندامت تقاضای بخشش دارند.
رئیس قوه قضائیه در نامه خود نوشته است: کلیات شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات متهمان و محکومان پس از انجام کارهای کارشناسی و مشورت با مقامات ذی صلاح در دو بخش تهیه شده است.
در بخش اول این نامه ضمن اعلام شروط عفو و تخفیف مجازات برای متهمان و محکومان حوادث اخیر تاکید شده است: پرونده متهمان و محکومان درصورت داشتن شرایط مندرج، در هر مرحلهای که باشد، مختومه میگردد.
در اعلام شرایط عفو و تخفیف مجازات متهمان و محکومان حوادث اخیر آمده است: عدم ارتکاب جاسوسی به نفع اجانب، عدم ارتباط مستقیم با عوامل سرویسهای اطلاعاتی خارجی، عدم ارتکاب قتل و جرح عمدی، عدم ارتکاب تخریب و احراق تاسیسات دولتی و نظامی و عمومی، و نداشتن شاکی یا مدعی خصوصی.
در بخش دوم درخواست رئیس قوه قضائیه برای برخورداری محکومان دادگاه های عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح از عفو و تخفیف در مجازات نیز شرایطی اعلام شده است که از جمله آنها نداشتن شاکی یا مدعی خصوصی، باقیمانده محکومیت محکومان به حبس تا یکسال درصورتی که تا ۲۲ بهمن حداقل یک ماه را تحمل کرده باشند، سه چهارم محکومیت محکومان به حبس بیش از یک سال تا پنج سال در صورتی که تا ۲۲ بهمن یک پنجم آن را تحمل کرده باشند، یک دوم محکومیت محکومان به حبس بیش از ده سال تا بیست سال مشروط به آنکه تا ۲۲ بهمن حداقل دوسال حبس را تحمل کرده باشند و باقیمانده محکومیت حبس کلیه محکومان جرائم غیر عمد است.
اعلام شرایط ویژه برای محکومان زن که به حکم قانون، سرپرستی یا حضانت فرزندانشان را برعهده دارند و برای محکومانی که دارای بیماری صعبالعلاج یا لاعلاج هستند، محکومان ذکور بالای هفتاد سال و اناث بالای شصت سال و همچنین برای محکومانی که به لحاظ عجز از پرداخت جزای نقدی در زندان به سر میبرند از دیگر مندرجات نامه درخواست عفو و تخفیف مجازات است.
در نامه رئیس قوه قضائیه چند گروه از شمول این عفو مستثنی شدهاند که از جمله آنها مرتکبین خرید، فروش و قاچاق سلاح گرم، افراد دارای جرم سرقت و راهزنی، جرائم مربوط به مواد مخدر و روانگردان به صورت مسلحانه، دایر کردن مراکز فساد و فحشاء، قاچاق مشروبات الکلی، قاچاق سازمان یافته و حرفهای و عمده کالا و ارز، مباشرت و معاونت در اخلال عمده و کلان در نظام اقتصادی، و جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی هستند.
🔰 #سخن_نگاشت | متفکرِ برجسته و انقلابی
🔻 رهبر انقلاب: [آیتالله مصباح] متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربیت شاگردان ممتاز و اثرگذار، و در حضور انقلابی در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. ۱۳۹۹/۱۰/۱۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 #سخن_نگاشت | استادِ فکر
🔻 رهبر انقلاب: مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) یک استادِ فکر بود. ۱۴۰۱/۰۲/۰۶ کتابهایی که ایشان نوشتهاند، چه کتابهای علمی، چه آنچه مربوط به اخلاقیّات و معنویّات و [برای] استفادهی عموم و مانند اینها است را نباید گذاشت تعطیل بشود. الحمدلله آثار ایشان از همه جهت خوب است. ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
⭐️ مجموعه #طلیعه_فتح
👈 شیفته سکوت استاد؛
آتشفشان خاموش خمینی
🔻 هنگامی که در مشهد بودم، نام آقای خمینی را شنیدم. پس از آنکه در سال ۱۳۳۷ به قم رفتم، در دروس اصول فقه ایشان شرکت کردم و تا در قم بودم، ادامه دادم.
🔹️ ایشان استادی جدّی بود با لباسی مرتّب و فوقالعاده تمیز. سربهزیر وارد جلسهی درس میشد، به هیچیک از طلاب نگاه نمیکرد، درس خود را با جدّیّت میداد، به پرسشها و بحثهای طلاب با دقت و توجّه تمام پاسخ میگفت، و بدون آنکه توجّهی به ایجاد ارتباط با طلاب داشته باشد، باز به همان شکل بیرون میرفت. اما محبوبیّت بسیاری داشت.
🔹️ اکنون که میاندیشم، از سکوتی که این مرد پیش از اعلام نهضت خود داشت، خیلی متعجّب میشوم. اعلامیّههایی که پس از آغاز نهضت صادر کرد، نشان میدهد که ایشان همچون آتشفشان خاموشی بوده که یکباره فوران کرده است. همواره گفتهام: ریاضت سکوت ایشان، یکی از بزرگترین ریاضتها بوده است. او مصداق کامل انسان مومن بود.
📖خاطرات خودگفته کتاب خون دلی که لعل شد
💻 Farsi.Khamenei.ir
💬 #تحلیل_و_تبیین | سیره امیرالمؤمنین؛ پایداری بر حق در برابر تبلیغات باطل
📝 مروری بر سیره علوی در مقابله با هجمه تبلیغاتی دشمن
🔻 حضرت آیتالله خامنهای دربارهی یکی از درسهای زندگی امیرالمؤمنین میفرمایند: «امیرالمؤمنین اهل بصیرت دادن است. امروز ما به این بصیرت احتیاج داریم. امروز دشمنان دنیای اسلام، دشمنان وحدت اسلام، با ابزارهای دین وارد میشوند، با ابزارهای اخلاق وارد میشوند؛ باید هشیار بود.» ۱۳۸۹/۰۴/۰۵
🔺️ بخش فقه و معارف رسانه KHAMENEI.IR در این یادداشت به صفحاتی از مصاف حضرت علی علیهالسلام با افراد شناخته شده و مؤثر در جامعه صدر اسلام میپردازد که گرفتار هجمههای رسانهای شدند و خود را در دفاع از حق، ناپایدار و نااستوار نشان دادند.
🔍 در ادامه بخوانید👇
https://khl.ink/f/51880
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #نماهنگ | انقلاب عشق
🔹 نماهنگی از شعرخوانی و گفتوگوهای آقای قادر طهماسبی متخلص به «فرید» با حضرت آیتالله خامنهای، در جریان دیدارهای شاعران در ماه رمضان
🔺 روز گذشته و در مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره شعر فجر، آیین گرامیداشت و تجلیل از این شاعر گرانقدر برگزار شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
⭐️ مجموعه #طلیعه_فتح
👈 نخستین گام عملی در عرصه فعالیت سیاسی
🔻 در محرّم سال ۱۳۳۴ استاندار خراسان دستور داد سینماهای مشهد فقط از اوّل تا دوازدهم محرّم تعطیل شود؛ در حالی که پیش از آن معمولاً به احترام روز عاشورا و واقعهی کربلا و اربعین شهدا، در هر دو ماه محرّم و صفر تعطیل میشد. همین کافی بود تا انگیزهی ما برای اقدامِ مخالفتآمیز شود. با دوستان جمع شدیم، بیانیّهای نوشتیم و این تصمیم را محکوم کردیم و هشدار دادیم و همه را به امر بمعروف و نهی از منکر دعوت کردیم. این نخستین گام عملی در عرصهی فعّالیّت سیاسی بود.
خاطرات خودگفته کتاب خون دلی که لعل شد
🏷 «طلیعه فتح» عنوان مجموعهای است که به مرور برخی از وقایع دوران زندگی حضرت امام خمینی و حضرت آیتالله خامنهای از ابتدای ورود ایشان به مبارزه علیه رژیم پهلوی تا سالروز وقوع انقلاب اسلامی میپردازد. این مجموعه که با تصویرگری چهره حضرت امام و رهبر انقلاب اسلامی منطبق با آن دوران همراه شده، به مناسبت ایامالله دهه فجر در رسانه KHAMENEI.IR منتشر خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
26.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی | جشن دوستان خدا
🎤 گزارش یک خبرنگار دانشآموز از مراسم جشنتکلیف
😍 از شور و شوق دخترها تا لبخند آقا
☺️ ماجرای روزی که فراموش نمیشه
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei