12.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#محرمانه_مدیا
📍پشتپرده پروژههای کشتهسازی، در سریال هوملند
@secret_file
🔹به همین راحتی میشه با افکار عمومی بازی و در جامعه ایجاد خشنونت کرد...
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
﷽ مقدم:
عبدا...گنجی طی یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت:
ماه رمضان۱۳۸۸- بعد از فتنه - در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبری، دانشجویی از وسط جمعیت بلند شد و با حرارت هرچه بیشتر گفت: آنچه در کهریزک اتفاق افتاد، خیانت بود.
رهبری بلافاصله پاسخ دادند که بالاتر از خیانت، آن یک جنایت بود و من شخصا موضوع را دنبال میکنم اما شمای جوان یادت نرود که مسئله کهریزک تابعی از مسئله اصلی است. مسئله اصلی را فراموش نکنید و پرسید میدانید مسئله اصلی چه بود؟ و خود پاسخ دادند مسئله اصلی این بود که از فردای انتخابات کاری کردند که بهرغم مشارکت ۸۵درصدی مردم، نظام جمهوری اسلامی نتوانست سرش را در مقابل چشم ملتهای اسلامی بالا بگیرد. یعنی برای فهم داستان کهریزک باید از این نقطه شروع کنی نه اینکه شما را در وسط داستان ایزوله کنند. در جنگ روانی، اصلی بهنام پله دوم وجود دارد؛ یعنی داستان / اتفاق از اول تعریف نمیشود. به تعبیر بهتر کنش سانسور میشود اما واکنش به نحو دلخواه روایت میشود. فرض کنید کسی بهصورت شما سیلی زد و شما هم او را هل دادید و به زمین خورد و دستش شکست. آنچه فردا منتشر میشود اینکه: فلانی دست فلانی را شکسته است و سیلی اول و اصل موضوع کلا پنهان میماند یا پنهان میشود.
روایتهای امروز دشمن و برخی دوستانی که نام آنان را باید «اصحاب تردید» گذاشت، همین است.
به این عبارت توجه کنید: «به دانشجویان دانشگاه شریف حمله شد!» گویی دانشجو خواب بود یا سر کلاس بوده یا یک تجمع آرام و منطقی داشته و عدهای دیوانه یا مشروبخور و مست به آنان حمله کردهاند و تمام. آیا روایت واقعی این است؟ در تیرماه۱۳۷۸ تیتر روزنامههای آتشبیار معرکه این بود: «کوی دانشگاه تهران به خاک و خون کشیده شد»، «اعلام عزای عمومی مراجع تقلید برای شهدای کوی دانشگاه» و... حال آنکه در آن حوادث فقط یک افسر وظیفه نیروی انتظامی بهنام عزت ابراهیمنژاد کشته شد و تمام.
درباره حادثه زاهدان میشنوید: «نمازگزاران زاهدانی به رگبار بسته شدند» خب چرا جمعههای قبل به رگبار بسته نمیشدند؟ از مظلومیتهای نظام جمهوری اسلامی همین موضوع است که داستان را از کمر آن روایت میکنند. مثلا در سال۹۸ حجم عجیبی از خبر کشتهشدن جوانی بهنام پویا بختیاری در کرج منتشر شد اما کسی نشنید و فیلمهای اقدامات این جوان در روزهای قبل و انتشار پیام تسلیت ربعپهلوی توسط پدرش را ندید.
در ماجرای اعدام نوید افکاری گفتند جوان ورزشکار اعدام شد و گویی در خیابان قدم میزده است و بهقید قرعه تصادفا اعدام شده . اینجا قتل فردی صاحب زن و فرزند توسط او بهعنوان پله اول پنهان ماند.
خواص مورد اشاره سخنان دیروز رهبری که سراسیمه وارد میدان شدند و بیانیه و موضع اعلام کردند و مرگ خانم امینی را قتل خواندند نیز روی پله دوم نشانده شدند. عمده روایت دشمن اینگونه است و داستان از خط شروع گفته نمیشود و اینگونه چهرهای خشن، سرکوبگر و بیمنطق از نظام را معتبرسازی و ادراکسازی میکنند.
طبیعی است که نظامی که به روش انقلابی به حکومت برسد، دشمنان باانگیزهای دارد. اما دشمنی که به اخلاق پایبند باشد نیز بهنوبه خود ارزش و نعمتی است. فاسدالاخلاقها هیچ چیزی برایشان مهم نیست و از هیچ چیز فروگذار نمیکنند.
حالا میتوان فهمید چرا مقام معظم رهبری برای مرحوم یدالله سحابی و بازرگان – بهعنوان کسانی که جمهوری اسلامی را قبول نداشتند– پیام تسلیت فرستادند.
چون اپوزیسیونی بودند که اخلاق را فدای دشمنی نکردند. حالا از تجزیهطلب، منافق و قیشدگان ملت ایران در سال۱۳۵۷ تا صهیونیسم و غرب در یک جبهه آرایش گرفتند و اکنون که قیمتها تاحدودی تثبیت شده است و فسادگران نیز کمرنگ شدهاند عرصه دیگری را گشودهاند که تصاویر مخابرهای آن «دروغ» و «سرکوب» باشد.
این هم بگذرد، اما هم باید درس گرفت و هم عبرت. وظیفه نیروهای مومن به انقلاب اسلامی نشان دادن دائمی پله اول است و این شدنی است.
مقام معظم رهبری(مدظله العالی):
در این حوادث چند روز اخیر بیش از همه به سازمان انتظامی کشور ظلم شد، به بسیج ظلم شد، به ملت ایران ظلم شد. ظلم کردند ... ملت ایران، مظلوم است، اما قوی است، مثل امیرالمؤمنین، مثل مولای متقیان که هم قوی بود، قویترین بود و هم مظلومترین ...
☘ هفته نیروی انتظامی بر مظلومترین و قوی ترین مردمان تبریک و تهنیت باد.🌹🌹🌹
نشرحداکثری👆👆
#محرمانه_یادداشت
📍جنبشهای اجتماعی که سر از #سطل_زباله در می آورند!
@secret_file
🔹در بیست و پنج سال گذشته عاقبت تقریبا همه جنبش های اجتماعی در ایران به سطل زباله ختم شده است! هیچکدام از حرکتهای اجتماعی بعد از دوم خرداد به دلایلی که ذکر می شود، نه تنها #ماهیت_اصلاحی پیدا نکردند بلکه به #تخریب و آتش زدن و #فحاشی و #توهین ختم شده اند.
🔹نه #مبارزه_بافساد، نه #مطالبات_ملی گرایانه و نه #طلب_پیشرفت و تعالی در شعارهای آنها دیده نشد. #ته_آرمان این جنبشها عمدتا آزادی #لخت_شدن و رابطه با #جنس_مخالف و زدن و #رقصیدن بوده، حتی مطالبات اقتصادی هم عمدتا محور نبوده است؛ یعنی #نازلترین مطالبه اجتماعی ممکن!
🔹خاستگاه این جنبش ها #طبقه_متوسط_جدیدی است که اصلاح طلبان ایرانی از اوایل دهه 70 باز تولیدش کردند. یک #جریان_اجتماعی که نه شناخت و درک درستی از #مبانی_اندیشه_اسلامی دارد، نه #عرق_ملی و آرمان اجتماعی دارد و نه #دغدغه_پیشرفت و تعالی.
🔹آموزش و پروش، دانشگاه، رسانه، سینما، ورزش و اساسا هرآنچه را که می توانست نسل جدید را تربیت دینی و ملی کند به #قربانگاه یک #سکولاریسم_لیبرال بردند و شد آنچه نباید می شد. این وضعیت علت العلل بود اما با طراحی های خارجی و در کنارش سوءعملکرد جریان به اصطلاح اصولگرا در تصویرسازی نامطلوب این وضعیت تکمیل شد!
حالا جامعه ایرانی گرفتار جنبش هایی است که ته اش سر از سطل زباله درمی آورد..! چه باید کرد!؟/دکتر ناصحی
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از کانال جانبازِ شیمیائی
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی
۱۵سال قبل ؛
آینده نگری ناخدای انقلاب:
به واسطه این فناوری اطلاعات و ارتباطات... در ۲۰_۳۰سال آینده، دنیایی بدون هیچ شباهت با امروز در امکان اثر گذاری و... خواهیم داشت.
شاید روزی صاحبان اغراض فاسده کلاسهای درس دانشگاهها و مدارس شما و فرزندان داخل خانه های شما را در دست بگیرند و شما هیچ کاری نتوانید بکنید ...
خداوند متعال این حکیم فرزانه انقلاب، این رهبر مقتدر مظلوم را حفظ نماید.
انتشارمطالب بدون ذکرمنبع هدیه به بقیه الله الاعظم ارواحنافداه بلامانع است
@janbaz_shimiaee
بسم الله الرحمن الرحیم
مسئله مطالبات زنان از جهات مختلف، برای نظام اسلامی حائز اهمیت است، صرف نظر از اینکه مطالبات زنان ماهیتی سیاسی، حقوقی، فرهنگی و یا اجتماعی داشته باشد. جمهوری اسلامی ایران بعد از شکل گیری و در راستای دفاع از حقوق زنان و سنگین کردن کفه ی حضور بانوان در عرصه های متفاوت همه توان و ظرفیت خود را بکار گرفت؛ بخصوص در روزهای ابتدایی شکل
گیری نظام اسلامی که حضرت امام رحمةالله بارها و بارها و در اثنای سخنان خویش به این مهم اشاره و خواستار عینیت بخشی مطالبات حضور بانوان در عرصه های مختلف گردید.
یکی از جهات اهمیت داشتن مطالبات زنان، به عنوان خواسته نیمی از جمعیت کشور این است که خود این مطالبات تبعاتی را به همراه خواهد داشت، چرا که برخی مطالبات در صورتی که مدیریت صحیح نشود مطالبات دیگری را در سطوح بالاتر ایجاد خواهد کرد و تنها راه حل آن شناخت مطالبات و تفکیک آن به واقعی و کاذب است.
نظام اسلامی در طی سالهای گذشته به طر ق مختلف و در بزنگاههای متفاوت بعضا به مسئله زنان پرداخته است اما آنچه باعث شده که بعضا خلأ های در مطالبات زنان ایجاد گردد برخوردهای سلیقه ای از سوی مسئولین مربوطه ونهادهای موثر در این خصوص با این مطالبات بوده است که زمینه کافی برای موج سواری ایادی کفر و نفاق ایجاد نموده است.
به جهت همه ضرورتهاو قابلیت های برشمرده لازم است موقعیت زنان در استراتژی ملی معلوم گردد تا توانها، تکلیف ها، حق ها و حدها بدرستی شناخته و دنبال شود.
۱- ایجاد مرکز یا نهاد فراقوه ای در سطح کلان در حوزه زنان که بتواند در خصوص مسائل مبتلابه زنان به شکل علمی و تخصصی و از دیدگاه خود بانوان اهل فن و فضل و تعهد به بررسی و موشکافی بپردازد. لازم به ذکر است این مرکز یا نهاد فراقوه ای نباید همانند بعضی از نهادها جنبه ی نمایشی به خود بگیرد و باید سازوکاری برای ان اندیشیده شود که هر بانویی در هر نقطه از سرزمین اسلامی مطالبه ای داشت بتواند به این نهاد مراجعه احقاق حق نماید یا تبیین گردد.
۲- زنان بعضا در بسیاری از مناصب، پستها و سطوح در حال کار و فعالیت هستند و بعضا و به کرات به این موضوع اشاره شده است که توان کاری مضاعف زنان از جهاتی بالاتر از مردان است، لذا باید مناصب زنان در نهادها و مراکز از مناصب تشریفاتی به مناصب واقعی مبدل شود. و این احساس که در بسیاری از جهات و ارتقاء شغلی جنسیت نقش پنهان خود را ایفا می کند از ذهن و فکر بانوان ما برداشته شود. هر چند که آموزش های لازم در این خصوص حائز اهمیت است و داشتن یک مرکزیت در هر نهادی قابل اعتناست.
۳- حمایت از زنان در چارچوب اصول و ارزش های اسلام به دور از هر گونه فضاسازی رسانه ای و چینش ایشان در لایه های مختلف سیاستگذاری بخصوص سیاست های حوزه زنان
۴-دسترسی آسان و فراگیرو ارزان به اقلام مورد نیاز در خصوص تامین پوشش صحیح، بهداشت و تفریح سالم در حوزه زنان ناگفته پیداست که با اتخاذ تصمیم های غلط یا عدم اتخاذ سیاستهای لازم در خصوص حوزه پوشش بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی شکل گرفته است و فضا را مسموم ساخته است که بعضا بخش وسیعی از بانوان از این مطلب ابراز نارضایتی دارند.
۵- تشکیل و ایجاد مرکز طراحی لباس و مد بر اساس نیاز روز و در چارچوب اصول و ارزشهای اسلامی در راستای ارضاء نیاز زیبایی دوستی بانوان
۶- اجرای پوشش صحیح اسلامی بر اساس هویت زن مسلمان ایرانی در ادارات، اماکن و محیط های اداری بر اساس حدود شرعی و به دور از هر گونه اغماض و چشم پوشی و هیاهوهای سیاسی و رسانه ای بخصوص برای بانوانی که در مناصب مدیریتی خاص و بعنوان سفیران جمهوری اسلامی ایران شناخته می شوند.
زن ایرانی چه قبل از اسلام و چه بعد از آن در ستر و پوشیدگی بوده است و این ستر و عفت در ذات اوست و تعارض فی مابین این دو باعث از هم گسیختگی آرامش درونی ایشان است
۷- بکارگیری زنان توانمند ومتعهد در لایه های مدیران میانی بر اساس شرع مقدس و قوانین جمهوری اسلامی ایران و به دور از هر گونه برخوردهای سلیقه ای
۸- تبیین و ترویج قانون مداری و جلوگیری از قانون گریزی در قالب ماده و تبصره در مطالبات به حق بانوان در مسئله ارث، دیه، طلاق و بالاخص مهر و حضانت فرزند و نفقه بر اساس موازین اسلامی
بدیهی است انباشت حرمانها، مرارتها و توقعات انجام نشده زنان، یا نتیجه دورافتادگی از قوانین مترقی اسلام است و یا ناشی از اجرای نادرست قوانین درست؛ لذا حائز اهمیت است که در تمامی مطالبات حدود و ثغور شریعت اسلامی ملاحظه گردد.
مجمع احیا تفکرات انقلاب اسلامی
۱۴۰۱/۰۶/۳۱
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ جوانها را دریابید
🎥 استاد نجم الدین طبسی
♨️ حکایت تلخ غفلت حوزه نجف و به خاک و خون کشیده شدن طلاب نجف!
#حوزه_نجف
#تبلیغ
@Tanbiholomah