بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔸نمازی مخصوص پنج شنبه های ماه شعبان
🔸از خواندن این نماز در پنج شنبه های این ماه غفلت نکنیم
🔸امروز سومین پنج شنبه از ماه مبارک شعبان هست
🔸روزه گرفتن نیز پنج شنبه های ماه شعبان ثواب و فضیلت ویژه ای دارد
🔸مستحب است که در هر پنجشنبه ماه شعبان،دو رکعت نماز بخواند در هر رکعت بعد از حمد،صد مرتبه سوره توحید بخواند و بعد از خواندن این دو رکعت نماز، صد مرتبه صلوات بفرستد
🔸در روایتى که امیر مؤمنان(علیه السلام) از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) نقل کرده، آمده است که هر کسی این نماز را بخواند خداوند هر حاجتى از حاجت هاى دینى و دنیوى که داشته باشد، برآورده سازد و هر کسی آن روز را روزه بدارد خداوند جسدش را بر آتش دوزخ حرام کند
🔸در همین روایت، رسول خدا(صلى الله علیه وآله) فرمود:در هر روز پنجشنبه از ماه شعبان، آسمانها را زینت مى کنند، و فرشتگان عرض مى کنند: خداوندا روزه دارانِ این ماه را بیامرز و دعایشان را مستجاب گردان
منبع:(مفاتیح الجنان در اعمال ماه شعبان)
🔸وقت خواندن این نماز در کل روز است یعنی از بعد از خواندن نماز صبح تا غروب وقت هست که این نماز را بخوانیم
#مفاتیح_الجنان
🌷🍃
دعای روز پنجشنبه:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ، الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى أَذْهَبَ اللَّيْلَ مُظْلِماً بِقُدْرَتِهِ، وَجَاءَ بِالنَّهَارِ مُبْصِراً بِرَحْمَتِهِ، وَكَسَانِى ضِياءَهُ وَأَنَا فِى نِعْمَتِهِ . اللّٰهُمَّ فَكَمَا أَبْقَيْتَنِى لَهُ فَأَبْقِنِى لِأَمْثالِهِ، وَصَلِّ عَلَى النَّبِيِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ، وَلَا تَفْجَعْنِي فِيهِ وَفِي غَيْرِهِ مِنَ اللَّيالِى وَالْأَيَّامِ، بِارْتِكَابِ الْمَحَارِمِ، وَاكْتِسَابِ الْمَآثِمِ، وَارْزُقْنِى خَيْرَهُ، وَخَيْرَ مَا فِيهِ، وَخَيْرَ مَا بَعْدَهُ، وَاصْرِفْ عَنِّى شَرَّهُ، وَشَرَّ مَا فِيهِ، وَشَرَّ مَا بَعْدَهُ، اللّٰهُمَّ إِنِّى بِذِمَّةِ الْإِسْلامِ أَتَوَسَّلُ إِلَيْكَ، وَبِحُرْمَةِ الْقُرْآنِ أَعْتَمِدُ عَلَيْكَ، وَبِمُحَمَّدٍ الْمُصْطَفىٰ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ أَسْتَشْفِعُ لَدَيْكَ؛
به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگی است، سپاس خدای را که شب تاریک را باقدرت خود برد و روز روشن را به رحمتش آورد و لباس پرفروغ آن را درحالیکه قرین نعمتش بودم بر تن من کرد، خدایا! همچنان که مرا برای این روز نگاه داشتی برای امثال آن نیز پابرجا بدار و بر پیامبر اسلام محمّد و خاندان او درود فرست و مرا در این روز و شبها و روزهای دیگر به فاجعهی انجام گناهان مبتلا مساز، خیر این روز و خیر آنچه در آن است و خیر بعدازاین روز را روزیام گردان و شرّ این روز و شرّ آنچه در آن است و شرّ پس از آن را از من بازدار. خدایا! من با گردن نهادن به دین اسلام بهسوی تو متوسل میشوم و با حرمت نهادن به قرآن بر تو اعتماد میکنم و به دوستی محمّد، بنده برگزیدهات که (درود خدا بر او و خاندانش باد) نزد تو به شفاعت میطلبم؛
فَاعْرِفِ اللّٰهُمَّ ذِمَّتِىَ الَّتِى رَجَوْتُ بِهَا قَضَاءَ حَاجَتِى، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ، اللّٰهُمَّ اقْضِ لِىفِى الْخَمِيسِ خَمْساً لَايَتَّسِعُ لَها إِلّا كَرَمُكَ، وَلَا يُطِيقُها إِلّا نِعَمُكَ، سَلَامَةً أَقْوىٰ بِهَا عَلَىٰ طَاعَتِكَ، وَعِبادَةً أَسْتَحِقُّ بِها جَزِيلَ مَثُوبَتِكَ، وَسَعَةً فِى الْحَالِ مِنَ الرِّزْقِ الْحَلَالِ، وَأَن تُؤْمِنَنِى فِى مَوَاقِفِ الْخَوْفِ بِأَمْنِكَ، وَتَجْعَلَنِى مِنْ طَوَارِقِ الْهُمُومِ وَالْغُمُومِ فِى حِصْنِكَ، وَ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَاجْعَلْ تَوَسُّلِى بِهِ شَافِعاً، يَوْمَ الْقِيامَةِ نَافِعاً، إِنَّكَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ.
پس خدایا پیمانی که روا شدن حاجتم را به آن امید بستهام بپذیر، ای مهربانترین مهربانان! خدایا در روز پنجشنبه پنج حاجت مرا برآور که آنها را جز کرم تو گنجایش و جز نعمتهای تو طاقت ندارد: سلامتی که با آن برای انجام طاعتت نیرو گیرم و عبادتی که با آن سزاوار پاداش فراوان تو گردم و گشایشی در حال من با روزی حلال و اینکه به من با امان خویش در هنگامههای ترس امنیت دهی و از هر غم و اندوه کوبنده در دژ استوار خویش پناهم دهی، بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و چارهجوییام را بهوسیلهی او شفیع سودمندی برایم در روز قیامت قرار ده، بهیقین تو مهربانترین مهربانانی.
╭═━⊰🍃🌼🌼🌼🍃⊱━═╮
https://eitaa.com/doabarayezohoor
╰═━⊰🍃🌼🌼🌼🍃⊱━═╯
🔸 به مناسبت یادروز ولادت حضرت رقیه سلام الله علیها
▫️گدا اگر خوشروزی باشد در خانه را که میکوبد، دختر کوچولوی خانه در را باز میکند.
آن موقع است که تا چیزی برای گدا از پدر نگیرد دستبردار ماجرا نیست.✋
این روزها چقدر خوشروزی هستیم که درِ خانهی ارباب را رقیّه برایمان باز میکند.
❤️سهساله حسین!
ما گدایان قدیمیِ این خانهایم.
دعاهای فرجمان را آوردهایم تا از بابا آمین بخواهی.🤲
ما منتظریم...
#استوری
#دلنوشته_مهدوی
#حضرت_رقیه_سلام_الله_علیها
✨﷽✨
✍پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله :
هرگاه حاكمانتان نيكان شما باشند و ثروتمندانتان بخشندگان شما و كارها ميان شما با مشورت باشد، روى زمين از درون آن براى شما بهتر است
و هرگاه حاكمانتان اشرار شما و ثروتمندان شما بخيلان باشند و كارهاى شما به دست زنان افتد، درون زمين براى شما بهتر از روى زمين است.
📘تحف العقول، ص ۳۶
«منْ كُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِيٌّ مَوْلَاهُ»
اللھمعجللولیڪالفرج
╭═━⊰🍃🌺🌻🍃⊱━═╮
https://eitaa.com/doabarayezohoor
╰═━⊰🍃🌺🌻🍃⊱━═╯
اسناد وجود حضرت رقیه (سلام الله علیها)
هر چند وجود مبارک حضرت رقیه علیها السلام نیازی به اثبات ندارد منتها برای اینکه حجت را بر کسانی که اسیر کتاب و سند هستند برخی از اسانید را در این کانال ارائه می دهیم
نام مبارک رقیه در کتاب شریف لهوف سید بن طاووس و نیز سایر کتب تاریخی تصریح شده است.
مرحوم شیخ علی فلسفی در کتاب «حضرت رقیه (سلام الله علیها)» میگوید در بیش از بیست کتاب، نام ایشان را رقیه دیده است.
در کتاب معالی السبطین حائری آمده است: «کانت للحسین (علیه السلام) بنت صغیره .... تسمی رقیه و کان لها ثلاث سنین»
تعبیر«تسمی رقیه» نشان دهنده این مطلب است که «رقیه» نام اصلی ایشان نبوده بلکه به این اسم معروف بوده است.
در جلد 45 کتاب بحارالانوار آورده شده است که حضرت زینب (سلام الله علیها) در کوفه، مقابل سر امام حسین (علیه السلام) که بر روی نیزه قرار داشته این اشعار را خواند: «برادر جان! چقدر برای این دختر کوچکت فاطمه سخت است که پدرش را صدا بزند، ولی او جوابش را ندهد».
این روایات نشان میدهد که امام حسین (علیه السلام) چنین دختری داشته است و عدم ذکر نام رقیه (علیهاالسلام) در برخی از کتب تاریخی به این دلیل است که حضرت رقیه (علیها السلام) نام دیگری نیز داشتهاند که کتب تاریخی وجود او را با آن نام به ثبت رساندهاند.
حضرت زینب در این شعر از رقیه به فاطمه صغیره یاد میکند و این مسئله را روشن میکند که فاطمه صغیره که در بعضی از کتابها از او یاد شده، همان دختر خردسالی است که در خرابه شام جان داده است.
عبد الوهاب بناحمد شافعی مصری معروف به شعرانی در باب دهم کتاب المنن نقل کرده است که «نزدیک مسجد جامع دمشق، مرقدی وجود دارد که به مرقد حضرت رقیه(س) دختر امام حسین (علیه السلام) معروف است و بر روی سنگ واقع در درگاه این مرقد این چنین نوشته است: هذَا البَیتُ بُقعَه شُرِّفَت بِالِ النَّبِی صلی الله علیه و آله و بِنتُ الحُسَینِ الشَّهید علیه السلام رُقَیَّه سلام الله علیها: این خانه مکانی است که به ورود حضرت رقی(علیهاالسلام) دختر امام حسین(علیه السلام) از آل پیامبر(صلی الله علیه وآله) شرافت یافته است.»
سیف بن عمیرة، محدث و فقیه شیعی از صحابه امام صادق(علیه السلام) و امام کاظم (علیه السلام) و از رجال سند نقل حدیث قدسی زیارت عاشورا از امام باقر(علیه السلام) نیز بوده است.
او مرثیهای در رثای حضرت سیدالشهداء(علیه السلام) سروده و آن را برای امامان زمان خویش خوانده است که در دو بیت آن دو بار نام حضرت رقیه(علیها السلام) را آورده و امامان معصوم با شنیدن این نام در شعر، در رد و انکار آن چیزی بیان نکردند و این سکوت امام نشان از تقریر است؛ تقریر یعنی عملی انجام گیرد و امام با سکوت خود مهر تأیید بر آن بزند.
طریحی در کتاب منتخب سن حضرت رقیه (علیها السلام) را سه سال بیان نموده است. پس از او، فاضل دربندی که آثاری هم چون اسرارالشهادة و خزائن دارد، مطالبی را از منتخب طریحی نقل کرده است.
گفتگویی که در کتاب احقاق الحق بین امام و اهل حرم در آخرین لحظات نبرد حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) هنگام مواجهه با شمر، روایت شده است: امام رو به خیام کرده و فرمودند: «اَلا یا زِینَب، یا سُکَینَة! یا وَلَدی! مَن ذَا یَکُونُ لَکُم بَعدِی؟ اَلا یا رُقَیَّه وَ یا اُمِّ کُلثُومِ! اَنتم وَدِیعَةُ رَبِّی، اَلیَومَ قَد قَرَبَ الوَعدُ؛ ای زینب، ای سکینه! ای فرزندانم! چه کسی پس از من برای شما باقی میماند؟ ای رقیه و ایام کلثوم! شما امانتهای خدا بودید نزد من، اکنون لحظه میعاد من فرارسیده است» در این گفتو گو نیز به وجود حضرت رقیه به صورت صریح اشاره شده است.
╭═━⊰🍃🌺🌻🍃⊱━═╮
https://eitaa.com/doabarayezohoor
╰═━⊰🍃🌺🌻🍃⊱━═╯
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یااباعبدالله
# شب زیارتی ارباب
جدایی تو هلاکم زِ اشتیاق تو کرد
تو با من آنچه نکردی غم فراق تو کرد
╭═━⊰🍃🌺🌻🍃⊱━═╮
https://eitaa.com/doabarayezohoor
╰═━⊰🍃🌺🌻🍃⊱━═╯