:
امام باقر صلوات الله علیه فرمودند:
«رَحِمَ اَللَّهُ عَبْداً حَبَسَ نَفْسَهُ عَلَيْنَا رَحِمَ اَللَّهُ عَبْداً أَحْيَا أَمْرَنَا»
خدا رحمت كند كسى را كه خود را وقف ما سازد؛
خدا رحمت كند كسى را كه امر ما را احيا كند! (کمالالدين، ج ۲، ص ۶۴۴)
وقف امام زمان علیه السلام باش! خودت را به حضرت بسپار، یعنی از خودت بِکن؛ خواسته های امام زمانت را بر خواسته های خود ترجیج ده. یاد و نام مقدسش را زنده بدار؛ دیگران را با امام زمانت آشنا کن؛ یعنی مروج معارف ناب مهدوی باش؛
یادمان نرود بهترین زمان برای انجام کار مهدوی، سربازی و خدمت و تقرّب نسبت به امام زمان، زمان کنونی(عصر غیبت) است؛ نه زمان ظهور که زمان فتح و پیروزی است
─┅═༅𖣔💚𖣔༅═┅─
:
📜 #روایت_انتظار
💠 مطاف
{مَثَلُ اَلْإِمَامِ مَثَلُاَلْكَعْبَةِ إِذْ تُؤْتَى وَ لاَ تَأْتِي}
📚بحارالانوار،ج۳۶،ص۳۵۲
♦️ حضرتزهراسلاماللهعلیها
مَثَل امام ، بسان کعبه است که باید به سویش روند، نه آنکه او به سوی كسى رود.
💠 پیامحدیث
امام حریم الهی است
♦️ نکتهها
🔹حضرت زهرا سلاماللهعلیها چنین تشبیهی را برای جماعتی میگویند که کاملا به آداب و احکام حج واقفند و بالاتر از آن به وجوب مسألهی حج آگاهند.
🔸از طرفی هم، کعبه قبله مسلمانان است یعنی اگر از جانب کعبه رویگردان شوی و جانب دیگری برای عبادت انتخاب کنی، بیجهت دست و پا زدهای و هیچ حاصلی نخواهد داشت.
🔹مردم همانگونه که موظفند قصد و آهنگ خانه خدا کنند و حج بجا آورند، موظفند بر گِرد امام اجتماع کرده و از او تبعیت کنند.
🔸بنابراین، هم حرکت به سوی کعبه باید از جانب مردم صورت بگیرد و بر مدار کعبه طواف کنند و کعبه را محور ادای فریضهی خود قرار دهند، و هم باید جهت و قبلهی مردم کعبه باشد.
🔹حال اگر امامی توسط جریان باطل خانه نشین شد و امامی بخاطر بد عهدیها در حجاب غیبت گرفتار شد، مومنین جامعه و ولایتمداران حقیقی باید به قصد امام حرکت کنند و حول امام خیمه زنند و محوریت امام مطالبه واقعی آنان باشد.
💠#پیامعملیحدیث
این ما هستیم که باید یکدل و یکصدا مطالبهی ظهور داشته باشیم و باید اجتماع مومنین این را یک فریضه برای خود بدانند نه یک عمل استحبابی.
🖌انجمنعلمیپژوهشیمهدویت جامعةالزهرا
❣#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَالْفَـــرَج🌹
:
✨ چه تلنگر محکمیه این حدیث امام رضا علیهالسلام برای منتظرانی که در خواب غفلت به سرمیبرن:
خدایا در زمینه خدمت و یاریرسانی به امام زمان، شخص دیگری را جایگزین ما نکن که این تبدیل هرچند بر تو آسان است، بر ما بسی گران خواهد بود.
💢 خدایا تو خودت همهٔ ما رو خوب میشناسی، از عشق و علاقهٔ ما به امام زمانمون باخبری، میدونی چقدر دوست داریم یه کاری براش بکنیم، یه قدمی برای رضایتش که همون رضایت خودته برداریم.
پس خودت کمکمون کن 🙏🏻
کمک کن اسیر خواب غفلت نشیم 😴شلوغی و گرفتاری دنیا سرمون رو گرم نکنه که یه وقت خداینکرده حجتت رو تنها بگذاریم 💔
به قول فرمایش امام رضا، یهوقت نشه ببینیم دیگران جای ما رو برای یاری و کمککردن به امام زمان گرفتن و ما از قافله عقب موندیم 😔
کمکمون کن 🙏🏻
─┅═༅𖣔💚𖣔༅═┅─
السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
یابن الصراط المستقیم
ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده
با سلام
دعای پر از شوق ندبه پس از قرائت سوره فتح
روز جمعه ساعت ۷ صبح در مسجد سلمان فارسی
ومسجد حضرت قاسم برگزار میشود
با حضور عطر آگین خود جلسه را مر از معنویت کنید 🌹❤️
🔻 پیامبر(ص) جامعۀ مدینه را به یک اوجی رساند که امروز آن اوج، کمکم دارد برای ما یک ضرورت و تکلیف میشود
🔻 الگوی یاران امامزمان، جامعهای است که پیامبر(ص) آن را با مفهوم «مواسات» درست کرد
🔘 پیامبر(ص) بخشهایی از اسلام را به نمایش گذاشت که تا وقتی شیعیان آن بخشها را اجرا نکنند، امامزمان نمیآید
🔘 پیامبر(ص) با مواسات، در مدینه جامعهای ساخت که ما در طول انقلاب هنوز به آن نرسیدهایم؛ بهجز اربعین!
🔘 اربعین امامحسین(ع) شبیه جامعهای است که پیامبر(ص) ساخته بود
🔘 ریشۀ فاطمیه این بود که مردم از آن اوجی که پیامبر(ص) میخواست خسته شدند و پلهپله پایین آمدند
____
رسولخدا(ص) نیامده بود برای اینکه صرفاً به مردم بگوید: «ظلم نکنید، مرتکب قتل نشوید، نماز بخوانید، مهربان باشید، اخلاق را رعایت بکنید و...» ایشان یک اوج را به مردم نشان داد و آن را بهواسطۀ نفوذ شخصیت برجستۀ خود در جامعه اجرا کرد.
پیامبر(ص) چهکار بزرگی انجام داد؟ ایشان توانست از مدینه، شهری درست کند که آغاز شکلگیری آن بر مفهومی به نام «مواسات» استوار بود. هرکسی مسلمان میشد، باید به مدینه هجرت میکرد. لذا مردم، خانواده و زندگیشان را رها میکردند و به مدینه میآمدند، رسولخدا(ص) این کار بسیار سخت و سنگین را اجرا کرد.
کسانی که خانه و کسب و کارشان را رها کردند و به مدینه هجرت کردند، آمدند در کوچههای مدینه پخش شدند و کسانی که از قبل در مدینه زندگی میکردند هم اعتراض نکردند بلکه غالباً مسلمانها را به خانۀ خودشان راه دادند و مثلاً گفتند: ما دوتا اتاق داریم یک اتاقِ ما هم مال شما باشد...
جامعهای که پیامبر(ص) ساخت اینگونه بود: «وَ الَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» البته پیامبر(ص) باید چنین کار بزرگی انجام میداد؛ چون میخواست تمام اسلام را به نمایش بگذارد.
آیا ما در طول انقلاب هیچوقت به این سطح از مواسات رسیدهایم؟ الان درجۀ «رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» در بین ما چقدر است؟ وقتی اربعین میآید این «رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» را در اربعین میبینیم اما در زندگی روزمرۀ خودمان نمیبینیم.
زندگی در اربعین، بالاتر از یک زندگی دُنگی است که هرکسی سهم خود را بدهد. در زندگی دُنگی اگر یک نفر پول نگذارد او را کنار میگذارند. اما اربعین مثل قصۀ مهاجرت مردم به مدینه است؛ هرکسی از هرجا آمده باشد مهمان امامحسین(ع) است. یک عده کنار جاده میآیند و میگویند: ما نوکر همۀ مهمانهای امام حسین(ع) هستیم.
پیامبر(ص) بخشهایی از اسلام را به نمایش گذاشت که-به تعبیر امامباقر(ع)- تا وقتی شیعیان آن بخشها را اجرا نکنند، امامزمان(عج) نمیآید. به امامباقر(ع) گفتند: در کوفه گروه بسیار زیادی آمادهاند که برای قیام از شما اطاعت کنند. حضرت فرمود: آیا آنها دست در جیب برادر مؤمن خود میکنند تا به مقدار نیاز بردارند؟ گفتند: نه؛ فرمود: وقتی امامقائم(ع) ظهور کند مؤمن به مقدار نیازش از جیب برادرش برمیدارد و کسی جلوی او را نمیگیرد. (اختصاص شیخ مفید، ص24)
اصحاب امامزمان(ع) باهم «ندار» هستند و الگوی آنها همان شهر مواساتی است که پیغمبر(ص) درست کرد. رسولخدا(ص) یک نقطۀ اوج را به مردم نشان داد، جامعه را به سمت آن سوق داد و آن را اجرا کرد که آن اوج، امروز هم آرزوی ما است و کمکم از حالت آرزو به صورت نیاز و ضرورت در میآید و برای ما به تکلیف تبدیل میشود.
بعد از رسولخدا(ص) مردم نتوانستند آن اوج را تحمل کنند و تاب بیاورند و یککمی پایین آمدند. مردم مدینه از جبهۀ حق به جبهۀ باطل کوچ نکردند، فقط چون طاقت اینهمه حقمداری را نداشتند، یکذره پایین آمدند؛ بعد هم پله پله سقوطشان آغاز شد تا به دست امثال همین مردم، امامحسین(ع) به شهادت رسید.
مردم مدینه دشمن حضرت زهرا(س) نبودند و ایشان را دوست داشتند. اما حرفشان این بود: «چیزی که حضرت زهرا(س) از ما میخواست، یک چیز حداقلی نبود، بلکه خیلی حداکثری بود» ولی مردم طاقت آن را نداشتند. یعنی اکثر مردم احساس ضرورت نمیکردند که در اوج باشند. ریشۀ فاطمیه این بود که مردم نمیتوانستند و نمیخواستند در اوج باشند، از قله پایین آمدند و گفتند همین دامنۀ قله خوب است!
ضرورت کار حداقلی را همه میدانند اما ضرورت کار در اوج را نمیفهمند. کارهای حداقلی را اگر انجام ندهیم زود، بدبخت میشویم ولی کارهای در اوج را اگر انجام ندهیم آناً بدبخت نمیشویم بلکه به مرور بدبخت میشویم. در همین مدینه که صدای نالۀ فاطمه(س) را جواب ندادند 53سال بعد در واقعۀ حرّه 700نفر از صحابه و تابعین توسط سربازان یزید کشته شدند حتی بدون اینکه اعتقادی به ولایت علیبنابیطالب(ع) داشته باشند.
🏝با امام زمانت چگونه ارتباط میگیری؟
قلبی یا کلامی؟
اگر دعایشان میکنی، ارتباطتت کلامی است؛ امّا اگر در هنگام دعا سوز و گدازی درونت داری، ارتباطتت هم کلامی است و هم قلبی!
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
─┅═༅𖣔💚𖣔༅═┅─
ایتایار:
ا❁﷽❁ا
💎 #وظایف_منتظران 💎
🔷🔸 چهاردهم: درخواست معرفت امام عصر از خداوند🔸🔷
✳️علم با آمرزش و درس خواندن بسیار نیست ، بلکه علم نوری است که خداوند در دل هرکس که بخواهد هدایتش کند قرار میدهد، و هرکه را خداوند هدایت کند هدایت یافته است. مهمترین و واجبترین امور بعد از شناخت خدا و رسول او، شناختن ولیّ أمر و صاحب الزمان است، زیرا که این امر یکی از ارکان ایمان است، و هرکس در حالی بمیرد که امام زمانش را نشناخته باشد به مرگ جاهلیت مرده. و معرفت او کلید تمام ابواب خیر و سعادت و رحمت است، و خداوند بندگان خود را أمر فرموده که معرفت او را تحصیل نمایند، و دعا از جمله درهایی است که خدای تعالی فرمان داده که از آنها وارد شوند.
برگرفته از:
📙 #مکیال_المکارم
🤲 #دست_توسل
🔴 متن دعای غیبت در عصر جمعه
🔵 با خواندن این دعا و تفکر روی عبارات آن، معرفت انسان به امام زمان ارواحنا فداه بیشتر میشود
🌕 سیدبن طاووس در مورد این دعا فرموده : بدرستی که ما داشتن این دعا را از احسان خداوند می دانیم که ما را به آن ممتاز ساخته و اگر برای تو از تمام آنچه ذکر کردیم ( در اعمال عصر جمعه ) عذری باشد پس بپرهیز از اینکه خواندن این دعا را واگذاری.
🔺 این دعا را می توان در هر زمانی خواند و فقط اختصاص به روز جمعه ندارد.
﷽❣ #سلام_امام_زمانم ❣﷽
سالها ...
در پی کار دل ما ...
راه افتاد
یادمان رفت ولی ...
در پی کارش باشیم
امام تنهایم سلام ...
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
#تعجیل_فرج_صلوات💚
─┅═༅𖣔💚𖣔༅═┅─
با سلام
خدمات طب سنتی اعم از بادکش سرد و گرم درمان دیسک کمر پا درد رماتیسم
با چهار سال دوره وتجربه در خدمت شما عزیزان هستیم
انواع داروهای کاملا ارگانیک و گیاهی
عسل ارده شیره شامپو سبغ صابون شیر خر صابون زرد چوبه صابون زیتون و نارگیل انواع کرم ضد آفتاب گیاهی نوره حنا وسمه انواع ادویجات زعفرون هل نمک چهارشیره روغن سیاهدانه و روغن زیتون روغن معجون مو
:
▪️امام باقر علیه السلام به یکی از یاران خود فرمود:
آيا تفسير «حىّ على خير العمل» را میدانى؟
گفت: نه.
فرمود:
(موذن با این جمله) تو را به خوبى و نيكى دعوت كرد.
میدانی نیکی به چه کسی؟...
دَعَاكَ إِلَى بِرِّ فَاطِمَةَ وَ وُلْدِهَا
نيكى به فاطمه سلام الله علیها و فرزندانش.
📚 علل الشرائع، ج۲، ص۳۶۸.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
:
می گویند از روستایی کسی خدمت شیخ مفید رسید ودر مورد زنی حامله که فوت کرده وفرزندش زنده است سؤال کرد که: «آیا باید شکم این زن را پاره کرده وطفل را بیرون آوریم ویا این که با آن بچّه، او را دفن کنیم؟»
شیخ مفید فرمود: «با همان بچّه او را دفن کنید».
پس آن مرد برگشت. در وسط راه دید مرد اسب سواری از پُشت سر، سریع می آید، وقتی به نزدیک مرد رسید، گفت: «ای مرد! شیخ مفید فرموده است که شکم آن زن را پاره کنید وطفل را بیرون بیاورید وزن را دفن کنید».
آن مرد نیز همین کار را کرد. پس از مدّتی اتّفاق را برای شیخ مفید بیان کردند، شیخ فرمود: «من کسی را نفرستادم ومعلوم است که آن شخص صاحب الامر (علیه السلام) بوده است. حالا که در احکام دینی اشتباه می کنم همان بهتر که دیگر احکام دینی را بیان نکنم».
پس به خانه رفتند ودرب خانه را بستند وبیرون نیامدند.
ناگاه از حضرت ولی عصر (علیه السلام) نامه ای برای شیخ مفید آمد که: «بر شما واجب است تا احکام دینی را بیان کنید وما هم شما را همراهی کنیم ومواظب باشیم که اشتباه نکنید».
پس شیخ مفید دوباره شروع به بیان احکام دین کرد
✍️نجم الثاقب