جایے کھ تو دستت نمیرسہ🌳
خدا شاخہ را میارھ پایین🍃
من این صحنہ را زیاد دیدم...!")♥️
#عکس_نوشته 💚↷
•|🍃🎼🕊|•
#انگیزشی {♥️}
/امیدوارباش...
\بهآیندهایڪهخدا
/زودترازتوآنجاست
\ایمانداشتهباش
/بهخداییڪهرحمتش
\بیپایاناست
/واعتمادداشتهباش
\بهبختنیڪیڪهپساز
/صبرتسرخواهدزد...ツ
مهدی جان!
به روسیاهی من نگاه نکن و به دست هایم که خالی و گنهکارند
قلبم را ببین که هر روز،صبح و شام تو را میخوانند....
#ای_بهار_قلبها...
#امام_زمانی💛•°
``📓🖇️``
"حجاب"
یعنیهرچشمیلایقدیدنزیباییمننیست💛
"حجاب"
یعنیازهرنگاهیجز نگاهخدا، بینیازم💕
"حجاب"
یعنیزیباییمن، حراجنگاههایناپاکنیست💜
"حجاب"
یعنیمنخود را میپوشانم،
تا با آشکارکردنزیباییهایم، آرامشکسیرابرهمنزنم.💚
"حجاب"
یعنیمنپیرو مادرم، زهرا(س)هستم💙
"حجاب"
یعنیمنگدایتوجهدیگراننیستم🧡
نوبتیم باشه نوبت چیه؟!😉
آفرین به دخترای بهشتی😘❤️
نوبت شگفتی هامونه👌🙈😌
#کیک_موزی 🌸
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر سه چهارم پیمانه
روغن سه چهارم
شکر یک و نیم پیمانه
موز 2عدد
وانیل یک بسته ترکیه ای یا یک قاشق چ
بیکینگ پودر یک بسته ترکیه ای یا دو قاشق چ
اول از همه فر رو با دمای175روشن می کنیم که گرم بشه
تخم مرغها و شکر و وانیل رو مخلوط می کنیم و کاملا هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش دو برابر بشه.
روغن رو به مخلوطمون اضافه می کنیم.... آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میزنیم تا بافت کیکمون عالی بشه.....بعد طی سه مرحله به مخلوط اضافش می کنیم و همزمان شیر رو هم کم کم میریزیم و با لیستک هم میزنیم(هم زدن باید در یک جهت باشه و سریع انجام بشه که پف کیک نخوابه)
موز پوره یا خرد شده رو به موادمون اضافه می کنیم و فقط یه بار دورانی با لیستک هم میزنیم..... ته قالب رو روغن و بعد آرد پاشی می کنیم و مواد رو توش میریزیم و در فر با دمای175به مدت45دقیقه میذاریم....
بعد از این زمان کیک رو با یه خلال دندون تست می کنیم اگه خلال تمیز بیرون اومد کیک آماده است اگه خمیری شد باز زمان میدیم.
#شيريني_صدفي🌸
١٧٠گرم كره را با ٨٠گرم پودر قند با همزن كامل زده،تا سبك و نرم شود،يك عدد تخم مرغ اضاف كرده،و كمي وانيل،همزده،در آخر ٢٥٠گرم آرد الك شده اضافه كرده،
مواد را داخل قيف ريخته،در سيني فر،شكوفه زده با خلال پسته تزيين كرده،براي ٢٥الي بيست دقيقه داخل فر با دماي ١٧٠درجه ميگذاريم.
بعد از اماده شدن و سرد شدن شيريني ها،روي يكي از انها كمي نوتلا(شكلات صبحانه)ميماليم،سپس يك شيريني ديگر روي ان قرار ميدهيم
برای طعم نسکافه ای هم کافیه موادو در انتهای کار دو قسمت کنید،یک ق چ نسکافه رو با یک ق غ ابجوش مخلوط کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید میتونید میزان بیشتری نسکافه اضافه کنید.
#شیرینی_کشمشی🌸
آرد: 250 گرم
پودر شکر: 180گرم
کره یا روغن جامد: 100 گرم
روغن مایع:50 گرم
تخم مرغ: 2 تا
کشمش: 100 گرم
وانیل: 1 یا نصف ق چ
کره + روغن + پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شوند-دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم یعنی با هر بار اضافه کردن تخم مرغ با همزن خوب میزنیم. تجربه خودم: بعد از اضافه کردن تخم مرغ خیلی هم نزنید اگر میخواهید شیرینی تون ترد باشه. وانیل را اضافه میکنیم-آرد + کشمش را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم.
برای من یکی دو قاشق آرد اضافه اومد.-فر را با درجه۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه گرم میکنیم کف سینی کاغذ روغنی قرار میدیم و از مواد شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم و در فر به مدت ۱۰دقیقه قرار میدیم تا زیر شیرینی طلایی بشه.
شبےبھخوابمآمدوگفت:
«ماڪہشھیدشدیمحسابوڪتاب
داریم، واۍبہحاݪشما..»
افسوس،افسوس،افسوس :)
#استغفرالله🌱
#الهی_العفو🌱
بہروایٺهمسر
#شھیدمحمدرضاتوسلے
#بنت_الهدی
『↫כِڂٍٺٍࢪَٵَنݕٍہُݜًٺًےٍ↬』
مَـنحِسابـــمزِهمه
مـردمِایـنشـھرجداسـت🌿
مَـناُمـیدَمبِھخـدا
بَعـــدخداهَـمبِھ #خُــداســت✨