هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
🔵 #توییتر
❞ #عین_صاد
│ آنچه از خداست، معیار افتخار ما نیست.
📚 #تطهیر_با_جاری_قرآن | ص ۳۱۲
| صفحهی ما در توییتر |
╭✤ @Einsad ✤╮
#عین_صاد
#وقتی_که_از_خودت_میسوزی 📚
ارزش هرکسی برابر همان چیزی است که آن را خوب میشمارد.
هدایت شده از کانال حمید کثیری
امروز دوستی میگفت:
«چند روز قبل سر کلاس کارشناسی ارشد روانشناسی، استاد پرسید آخرین کتابی که خواندهاید چه بوده؟!
بیشتر افراد حاضر در کلاس ساکت بودند. چند نفری گفتند همان کتابهایی که برای کنکور حدود شش ماه قبل خواندیم! یک نفر هم گفت کتاب پائولو کوئلیو را اوایل تابستان خوانده و تنها رفیق ما بود که دو روز قبل از کلاس یک کتاب خوانده بود!»
وقتی دانشجوی ارشد علوم انسانی کتاب نمیخواند، چه توقعی از باقی افراد جامعه داریم؟! همین دانشجو پسفردا حداقل از دو چیز شاکی است؛
یکی از اینکه در دانشگاه چیزی یاد نگرفته! و دیگری اینکه چرا مجبور است برای امتحان ۶۰، ۷۰ صفحه جزوه مطالعه کند!!
کتاب بخوانیم. باور کنیم راه دوری نمیرود ☺️✋
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
سلام :)
یه رمان میخوام معرفی کنم مخصوووص نوجوونا، قلم نویسنده خیلی شیرین و دلنشین بود. هر نوجوونی داستان رو شروع کنه مطمئنم تا آخرش براش جذابیت داره. من که نوجوون نیستم رو جذب کرد 😊👇
#معرفی_کتاب
#نوجوان
دختر آسـمانـی
#هستی 📚 (رمان نوجوان) #فرهاد_حسن_زاده #کتاب_بخوانیم @dokhtar_asemooni313
یه جا تو توضیح #هستی 📚 نوشته بود :
این داستان برای نوجوانان و جوانانی که روابط غیر صمیمانه ای با والدین خود دارند مناسب است و به آنان کمک می کند تا ...
ولی خیلی حس جالبیه آدم هر از گاهی بره کتاب کودک یا نوجوون بخونه... یه جور بازگشت به گذشته و تجربه دوباره یه سری از حس های ناب... و یادآوری اینکه چه زود بزرگ شدیم ...
دختر آسـمانـی
#هستی 📚 (رمان نوجوان) #فرهاد_حسن_زاده #کتاب_بخوانیم @dokhtar_asemooni313
یه چیزی که برای من جالب بود تو کتاب #خلاقیت بود ، تو نوع حرف زدن و...
اگه این معیار براتون مهمه حتما بخونید یا به نوجوونای اطرافتون پیشنهاد کنید✨
#هستی 📚
#رمان_نوجوان
دختر آسـمانـی
https://t.me/safheh582/1195 👌👌👌👌
در بازی شطرنج حرکتی هست به نام گامبی که خیلی شبیه قربانی کردن هست. وقتی یکی از بازیکنها، یک مهره، مثلا وزیر یا سرباز رو در معرض نابودی قرار میده تا بعدش موقعیت بهتری بدست بیاره یا بازی رو ببره میگن گامبی داد. یعنی یک مهره رو فدای ارزش بزرگتر که همون برد در بازی هست میکنه.
توی زبان عربی و انگلیسی هم واژههایی که وجود داره یعنی قربانی که از قرب یعنی نزدیک شدن میاد چون فرد قربانی میکنه که به خدا یا نیروی ماورایی نزدیک شهو در انگلیسی که از sacrifice میاد و ریشهش یعنی جدا کردن و انجام دادن یعنی یک سری چیزها بخاطر ارزش و اهمیتشون از چیزهای دیگه جدا میشن تا به در راه بدست آوردن یک خواسته یا ارزش مهمتر پیشکش بشن.
چیزی که توی این تعاریف واضحه اینه که در فرآیند قربانی کردن، یک چیزی برای نزدیک شدن به یک هدف یا ارزش بزرگتر فدا میشه...
مثلا کسی که یک گوسفند رو قربانی میکنه، یعنی به پول امروز حدود ۳ میلیون تومان میده و از نظر خودش داره چیز بزرگتری مثل رضایت الهی بدست میاره.
توی این وضعیت، چون گوسفند رو میبینیم، قیمتش رو میتونیم حساب بکنیم و هدف قربانی هم معلومه، خیلی حواسمون بهش هست اما توی زندگی شخصی، با اینکه هر روز خیلی از چیزها در حال قربانی شدن هستن، کسی بهشون توجه نمیکنه!
حالا چرا میگیم هر روز داریم قربانی میکنیم؟
یک مثال ساده میزنم...
امروز عصر اگر ۳ ساعت وقت آزاد داشته باشید، شما به محض انتخاب سینما رفتن، گزینههای مثل کافه رفتن، کتاب خوندن، ورزش کردن، خوابیدن و هزاران گزینه در دسترس دیگه رو براش قربانی میکنید. در واقع زمان رو قربانی کردید که چیزی به نام تجربه و لذت دیدن یک فیلم در سینما رو بدست بیارید.
با این وضعیت، ما باید مدام نگاه کنیم چه چیزهایی رو برای چه چیزهای دیگهای قربانی میکنیم.
حتی همین چند لحظه که مشغول خوندن این متن هستید، زمان رو قربانی کردید برای کسب آگاهی. بعدش از خودتون بپرسید این قربانی رو از خودتون میپذیرید یا نه؟
این تکنیک برای بهینهتر کردن قربانیها در زندگی خیلی کمک میکنه:
خودتون رو در جایگاه یک نیروی بزرگتر و بالاتر قرار بدید که قربانیها قراره برای رضایتش انجام بشه بعد ببینید آیا این قربانیها مقبول شما هست یا نه؟
مثلا...
آیا اینکه سلامتی برای بیشتر کار کردن قربانی شده، مقبول شما هست؟
آیا اینکه بخاطر تایید شدن از سمت یک نفر دیگه، زیر بار یک تعهد رفتید و زمانی که باید برای کارهای اصلی خودتون گذاشته میشد قربانی شده مقبول شما هست؟
آیا اینکه چند سال عمر صرفا برای داشتن عنوان کارشناسی ارشد یا دکتری قربانی شده مقبول هست؟
اگر درباره هر کاری که روزانه انجام میدید این سوالهارو بپرسید، بعد از یک مدت متوجه میشید که ذهنتون خیلی ناخودآگاه و روانتر، قربانیها رو میسنجه و احتمالا اونهایی که ارزش ندارند رو کنار میزنه.
و در کل اینکه ما قراره گوسفندهایی که داریم (منابع در دسترس) رو برای یک سری چیزهای با ارزش بالاتر قربانی کنیم نه اینکه چیزهای مهم مثل عمر، سلامتی و خانواده رو برای بدست آوردن چند تا گوسفند قربانی کنیم!