eitaa logo
⇜دختࢪان‌امام‌زمانےعجل‌اللّه⇝🇵🇸🇮🇷
130 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
3.5هزار ویدیو
146 فایل
🕊|بِسْمِ‌ࢪَبِّ‌اَلمَھْد‌‌؎|. ڪپی‌‌مطلب‌مذهبی: چندصلواتےبࢪای‌فࢪج‌وسلامتۍامام‌زمان ﴿عج‌الله‌تعالی‌ٰفرجہ‌الشریف﴾آزادھ. خادمِ‌‌ کانال برای ارسال نظرات وتبادل @mahya0306💌 هرچہ‌دلِ‌تنگٺ‌میخواهد‌بگو!😎 https://harfeto.timefriend.net/17207741707580
مشاهده در ایتا
دانلود
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 😋😋😋 مواد لازم: بادمجان متوسط: ۶ عدد لیموترش: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۵ عدد سیر: ۱ بوته تخم مرغ: ۳ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید. پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید. بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید. سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید. نوش جان 😄😍 نکته👇👇 طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد
🌸 🌸   سبزی قلیه شامل(گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غذاخوری).پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غذاخوری سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه ماهی(شیر،حلوا.قباد) ابتدا پیاز و سیر رنده شده رو سرخ میکنیم و زردچوبه و رب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیز و شنبلیله)رو که از قبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم(مقدار شنبلیله باید کم باشد که خورشت را تلخ نکند)،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده تا دانه های آن داخل قلیه نباشند و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده (البته آرد اضافه کردن به گوشت ماهی حین سرخ کردن سلیقه ایست)و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید. ❤️
🌸 🌸 🍨 😋 🔸چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو می کنیم
『بــسم الله الرحمن الرحـیم🌸°』
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌻 نسل جوان را به جهان رهبری 🌻 جلوه توحید، علی اکبری 🌻 هر که هوای رخ احمد کند 🌻 در تو تماشای پیمبر کند 🌹 ولادت باسعادت سرو باغ احمدی، آینه محمدی و روز جوان مبارک 🌹 🌼🌼✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا