#سوپ_چغندر 🍠
چغندر راپوست گرفته وخرد کرده همراه با پیاز وسیب زمینی وساقه کرفس و تره فرنگی یا پیازچه وهویج خرده شده درمقدارکمی روغن تفت داده وبایک لیوان آب میگذاریم بپزد بعد که پخت میکس میکنیم آب ماهیچه یا گوشت یا آب مرغ اضافه میکنیم نمک وفلفل وزرد چوبه و آبلیمو میزنیم میگذاریم چند جوش بزند با شعله کم گاز 🌻برای تزیین سوپ هم ازخامه استفاده میکنیم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش گل با فوم😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#شيرينى_دارچینی😍😍
١٠٠گرم كره، ٥٠ گرم پنير خامهاي و ٩٠گرم شكر را با همزن برقي خوب بزنيد تا به شكل كرم در بياد
يك زرده تخم مرغ و ١/٨ ق چ وانيل را بهش اضافه كنين وخوب مخلوط كنيد
١٥٠گرم آرد و ١/٢ ق چ دارچين را با هم مخلوط كنين و به موادتون اضافه كنين
مواد آماده شده را داخل قيف با ماسوره شكوفه بريزين و با فاصله ٢سانتيمتر از همديگر روي سيني كه كاغذ روغني انداختين بريزين
تو فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بزارين تا زير شيريني ها طلايي بشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#فرنی_شکلاتی😍😍
شیر 2 لیوان
آرد برنج 2قاشق سوپخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 1 قاشق
شیر سرد رو در قابلمه میریزیم و آرد برنج رو بهش اضافه میکنیمو هم میزنیم تا آرد کاملا در شیر حل بشه،مواد رو ردی حرارت ملایم میگذلریم و پیوسته هم میزنیم تا آرد برنج گلوله نشه...
هنگامی که کمی غلیظ شد شکر و گلاب رو اضافه میکنیم،هم میزنیم تا قوام لازم رو بدست بیاره،میتونیم تو این مرحله مقدار کمی کره هم اضافه کنیم.
حال پودر کاکائو رو در یک تا دو قاشق آب حل میکنیم و کمی روی حرارت هم میزنیم و وقتی یکدست شد به فرنی اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و سپس در ظرف مورد تظر میریزیم و به دلخواه با میوه و یا انواع مغزها تزیین میکنیم...
--به جای پودر کاکائو میتونیم از یک قاشق غذاخوری زعفران آبزده استفاده کنیم.
--این دسر هم سرد و هم گرم سرو میشه و در هر دو حالت خوشمزست...
--میتونیم یک قاشق خامه هم به فرنی اضافه کنیم،من برای تزیین روی فرنی استفاده کردم.
--این دسر خوشمزه رو با نشاسته و نشاسته ذرت هم میشه تهیه کرد...
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
چاپ با سیب زمینی طرح قلب😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل مو جذاب 😊 👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #شامی_فلفل_کبابی 😋
مواد لازم:
گوشت چرخ شده
پیاز رنده شده یک عدد
فلفل کبابی یکی دو عدد خیلی ریز خورد شده
تخم مرغ یک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
سماق نصف قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
فلفل ها رو روی شعله ی گاز کباب کنید و ریز خورد کنید حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی ورز بدین و مثل کتلت تو دستتون شکل بدین و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید و از تابه بردارین
حالا دو قاشق رب گوجه رو داخل همون روغن تفت بدین
حدودا دو لیوان آب جوش اضافه کنید سپس شامی ها رو داخل سس گذاشته، کمی آبلیمو، نمک و فلفل بزنید و اجازه بدید نیم ساعت روی شعله بمونه تا جا بیفته
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
این شامی رو هم میتونید با کته سرو کنید هم با نون، البته چنتا فلفل کبابی و سیب زمینی سرخ شده هم که باشه عالیه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#شيك_ميزبانى_كنيد
💢#ایده سرو كشك بادمجان
ابتدا کشک بادمجان را آماده کنید
بادمجان دلمه ایی را از وسط دو نیمه کنید و به آن نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود سپس شسته ، آبکش، خشک و سرخ کنید.
وسط شکم بادمجان سرخ شده را کمی خالی کنید و کشک بادمجان آماده شده رو درون ان بریزید و تزیین و نوش جان کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
4.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوماکارانی
این کوکو خیلی خوشمزه ست طعم پیتزا میده
خیلی هم سریع درست میشه
مواد مورد نیاز👇
یک لیوان ماکارونی
نصف لیوان قارج نگینی
یدونه فلفل دلمه رنگی باشه بهتره
یه مشت جعفری ساطوری
نصف لیوانپنیر پیتزا
دوتا تخم مرغ
یک ق غ آرد
سوسیس دو عدد
نمک و پودرسیر یک ق چ
فلفل و زرد چوبه نصف ق چ
طرز تهیه👇
قارچ های نگینی رو تفت میدیم
فلفل دلمه رو نگینی خرد میکنیم
سوسیس رو رنده میزنیم
ماکارونی رو آبکش میکنیم
بعد همشو باهم ترکیب میکنیم تا یکدست بشه
میتونین با دست شکل بدین یا همونجوری بریزین تو تابه ای که روغن داغ داره
وقتی طلایی شد بردارین و با سس سرو کنین
همه ی مراحل رو تو کلیپ میتونین ببینین
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دلمه_کلم 🥬 😋
🔸برای مواد داخل دلمه ها از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن
🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده گلدوزی 😊 👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کاردستی_کودکانه
کاردستی جالب با چوب بستنی 😊 👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸