eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
29هزار دنبال‌کننده
27.3هزار عکس
17.6هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 مواد لازم :👇 آرد سفید قنادی ۲پ آرد نخودچی ۱ پ پودرقند۱ و۱/۲پ روغن جامد ۳/۴پ روغن مایع ۳/۴پ پودر کاکائو ۳ق غ پودردارچین۱ق م پودر هل ۱ق م نان میکادو ۵الی ۶ عدد طرزتهیه :👇 آرد سفید را الک وروی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت دهید .آرد نخودچی را هم الک واضافه کنید و۵دقیقه دیگر تفت دهیدوبعد پودر کاکائو وهل ودارچین رااضافه وسپس روغن مایع وروغن جامد را افزوده وخوب مخلوط کنیدحرارت راخاموش وپودرقند راالک واضافه وخوب مخلوط کنید نان میکادو رو بزارید ومقداری از مایه را روش ریخته وبا پالت بصورت یکدست پخش کنید ویک لایه دیگر میکادو بزارید وتا ۶لایه اینکارو تکرار کنید هر کدومازلایه ها رو که گذاشتید با دست خوب فشاردهید تا بهم بچسبن. روش یک شی سنگین بزارید وتویخچال گذاشته تا۲ساعت بمونه.از یخچال خارج وبه اندازه یک میل اطراف رو برش بزنید تا مرتب ویکدست بشه.مقداری شکلات تخته ای رابن ماری،یک قاشق روغن مایع بهش اضافه تا روان شود.بزارید کمی ازحرارت بیفته بعدروی میکادو ریخته وصاف کنید،با شکلات سفید بن ماری روش خط بیندازید ودوباره برگردونیدتویخچال تا شکلات سفت شه وبعد با چاقوی تیز برش بزنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش دوخت لباس های پاره ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 کاسه آبنباتی 🍭 داخل یک ظرف روی حرارت شکر رو حل میکنیم و بعد شکر رو مثل تصویر روی ملاقه میریزیم و درون یخچال میزاریم تا سرد بشه 😍😘 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 یه مدل موی شیک 😊 👌 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش گلدون با بطری آب😊👌 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🐑 مواد لازم 👈 ژله نوشابه ١ بسته ژله موز ١ بسته آب ١ ليوان فرانسوی ابتدا کف یک ظرف مسطح رو سلفون بکشید و یک بسته ژله کولا رو که با یک لیوان آب جوش بن ماری کرده و کمی خنک شده رو کف ظرف بریزید داخل یخچال بزارید تا کاملاً ببنده بعد الگوی سر و دست و پا بکشید و بعد از اینکه بست با چاقو برش بزنید شکم ببعی هم ژله رولی هستش پستونک هم ژله بستنی موز که با الگو دربیارید 👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ( باقلای زرد ) مواد لازم : برنج 4 پیمانه باقلا 2 پیمانه پیاز 4 عدد درشت برای داخل غذا و برای تزیین روی غذا روغن کمی زردچوبه 2 تا 3 قاشق مربا خوری تخم مرغ به تعداد نفرات یکعدد . طرز تهیه : پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود در انتها زردچوبه را در آن تفت میدهیم . باقلا را که قبلا تمیز کرده و شسته و خیس کرده ایم ، داخل پیازها میریزیم و کمی تفت میدهیم تا هنگام پخت وا نروند . سپس 2 تا3 لیوان آب در آن میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم کمی باقلا نیمه پز شود و در آخر آبش بخور باقلا برود و کم شود .( حدود 10 دقیقه کافیست( برنج را که قبلا شسته و با نمک خیس کرده ایم .اکنون روی باقلا می ریزیم و هم میزنیم و بعد حدود 3 لیوان آب اضافه میکنیم و حرارت را ملایم میکنیم و کمی هم کره به آن اضافه می کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود . اگر برنج زنده بود کمی هم آب اضافه میکنیم .اکنون اگه برنج مغز پخت شده دم کنی میگذاریم و دم میکنیم . هنگام کشیدن ازپیازداغ های کنارگذاشته شده ونیمرورویش راتزیین می کنیم و با ترشی سرو میکنیم . نکات:قبلاباقلای زردرویکی دوساعت زودترخیس میکنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 نوسازی کفش های قدیمی 👇👟 گلهای ریز و زیبای که از پارچه های گیپور قدیمی میشه جدا کرد رو به کفش های اسپرت صندل یا مجلسیتون بچسبونید و کلی خوشگلشون کنید 😍😝 ببین و بساز 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
میدونید فرق بالکن و تراس و ایوان چیه؟ 🤔 سقف دارد و بخشی از آپارتمان محسوب میشود و متراژ اون روی متراژ بنا محاسبه میشود سقف نداشته و جزیی از مشاعات ساختمان است و متراژ اون روی بنا محاسبه نمیشود. به تراس هم گفته میشود ظاهر شبیه تراس دارد و مختص خانه های ویلایی است و در آپارتمان های امروز وجود ندارد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با جامبوشلز نصف یک کلم سفید متوسط رو خرد کردم و شستم و آبکش کردم،دوتا هویج متوسط رو با رنده خرد کردم،پنج ورق ژامبون رو نگینی خرد کردم و ۳ عدد خیارشور رو هم نگینی خرد کردم،نصف بسته جامبو شلز رو مثل ماکارونی معمولی جوشوندم ،به اینصورت که توی قابلمه ای آب ریختم و گذاشتم بجوشه وبعد بهش یک قاشق چایخوری روغن و یک عصاره مرغ اضافه کردم و پاستاهای صدفی رو حدود یه ربع توش جوشوندم و بعد ابکش کردم و کمی روش آب ریختم،دو قاشق ذرت کنسروی و دوقاشق نخودفرنگی هم بهش اضافه کردم و درآخر همه ی موادو مخلوط کردم و بهش سس زدم ،مقدار همه ی مواد بستگی به سلیقه خودتون داره.بعد از اینکه مواد رو مخلوط کردم داخل جامبو شلزها رو با مواد سالاد پر کردم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸