2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل موی پاپیونی بسیار زیبا👌😊
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوکوی_عدس
مواد لازم برای کوکوی عدس
عدس
تخم مرغ
پیاز
سیب زمینی
پودر سوخاری
جعفری
نمک و فلفل
عدس ها رو از چند ساعت قبل خیس بدید بعد با سیب زمینی و آب بزارید بپزه بعد پخته شدن با گوشتکوب لهش کنید بعد یه پیاز رنده کنید آبشو گرفته و به موادمون اضافه میکنیم تخم مرغ نمک و فلفل وجعفری خورد شده رو اضافه میکنیم این مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه مایه کوکو عدس آمادست یه مشت ازش برمیداریم و تو آرد سوخاری میغلتونیم و تو روغن زیاد و داغ سرخش میکنیم.
نکته:
میتونید از عصاره گوشت یا خود گوشت چرخکرده هم برای خوشمزه تر کردن این غذا استفاده کنید.
امیدوارم خوشتون باید و لذت ببرید😊😉
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلاااااااام آشپزای خوشگل خودم😍😘
آسون ترین و خوشمزه ترین #کیک_لیوانی🧁🍰🍫😋🤩
.اول از همه یه نکته مهم بگم این کیک رو میتونید داخل قابلمه درست کنید از قبل گرم کنید قابلمه رو و ماگ رو بذارید داخلش و دمکش بذارید
مواد لازم😍👇
.
آرد ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
بیکینگ ۱ ق چ
روغن مایه ۱ ق غ
شیر ۸ تا۹قاشق غذا خوری(غلظتش مثل تصویر بشه)
نوتلا ۱ ق غ
اگر تو ماکروفر باشه ۱تا ۲ دقیقه ای امادس
اگر تو فر باشه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ای امادس..
اگر لیوانتون کوچک یا بزرگتره میتونین مواد و نصف یا چند برابر کنین
حواستون باسه نصف قالب خالی باشه چون پف میکنه
دمای فر ۱۷۰ درجه
❌نکته:لیوانی انتخاب کنین که طاقت گرمای فر و داشته باشه ( برای من،ماگ سرامیکی بود)
.
این کیک بافت خوبی داره و نیاز به تخم مرغم نداره عالیه و خوشمزع😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش سيب و كاري هندي 🍏🇮🇳
.
.
ادويه كاري رو حتما تفت بدين تا عطرش در بياد و نكته ي بعدي اينكه پياز بايد رنده درشت رنده بشه و با آب تفت بخوره ،ميزان سرد بودن اين غذا با ادويه كاري گرفته ميشه ❤️
.
.
مواد لازم (٤ نفر)
ساق مرغ ٥ عدد
پياز ١ عدد
نمك و فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
شكر ١ قاشق چ خوري
زعفران دم كرده ٣ قاشق غ خ
آب پرتقال نيم پيمانه ( مرينيت )
آب پرتقال ١ و نيم پيمانه خورش
سيب ١ عدد
كره ١٠ گرم
آلو ٣٠ گرم .
.
خورش كلا ١ ساعت تا ١ ساعت و نيم كار ميبره(حرارت ملايم ) اين خورش جزء خورش هاي كم آبه ،براي برنج قالبي از برنجي كه به روش آبكش پختين استفاده كنيد ،اين خورش مستقيم ميره تو منو هفتگي شما ،شك نكنيد .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
آخه ببین چه #شمع دلبر و گوگولیه👆🤤🤤
واسه #شب_یلدا سفارش دادم 😍😍
#حراج_شمع_های_فانتزی که نمونشو جایی ندیدی😱😱
اعتراض همصنفا به دلیل قیمت مناسب😌
https://eitaa.com/joinchat/2506555399C5d6ab0b1f4
https://eitaa.com/joinchat/2506555399C5d6ab0b1f4
✅#کاملا_قابل_اطمینان
✅#تنوع_بینظیر
#طرز_تهیه_مربای_پوست_پرتقال
یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.
مواد لازم :
شکر نیم کیلو
پوست پرتقال ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
آب دو لیوان
طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :
قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .
پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا" ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود
شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .
بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .
برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸