eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.3هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 مدل موی پاپیونی بسیار زیبا👌😊 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مواد لازم برای کوکوی عدس عدس تخم مرغ پیاز سیب زمینی پودر سوخاری جعفری نمک و فلفل عدس ها رو از چند ساعت قبل خیس بدید بعد با سیب زمینی و آب بزارید بپزه بعد پخته شدن با گوشتکوب لهش کنید بعد یه پیاز رنده کنید آبشو گرفته و به موادمون اضافه میکنیم تخم مرغ نمک و فلفل وجعفری خورد شده رو اضافه میکنیم این مواد رو خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه مایه کوکو عدس آمادست یه مشت ازش برمیداریم و تو آرد سوخاری میغلتونیم و تو روغن زیاد و داغ سرخش میکنیم. نکته: میتونید از عصاره گوشت یا خود گوشت چرخکرده هم برای خوشمزه تر کردن این غذا استفاده کنید. امیدوارم خوشتون باید و لذت ببرید😊😉 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلاااااااام آشپزای خوشگل خودم😍😘 آسون ترین و خوشمزه ترین 🧁🍰🍫😋🤩 .اول از همه یه نکته مهم بگم این کیک رو میتونید داخل قابلمه درست کنید از قبل گرم کنید قابلمه رو و ماگ رو بذارید داخلش و دمکش بذارید مواد لازم😍👇 . آرد ۴ قاشق غذاخوری شکر ۲ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ بیکینگ ۱ ق چ روغن مایه ۱ ق غ شیر ۸ تا۹قاشق غذا خوری(غلظتش مثل تصویر بشه) نوتلا ۱ ق غ اگر تو ماکروفر باشه ۱تا ۲ دقیقه ای امادس اگر تو فر باشه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ای امادس.. اگر لیوانتون کوچک یا بزرگتره میتونین مواد و نصف یا چند برابر کنین حواستون باسه نصف قالب خالی باشه چون پف میکنه دمای فر ۱۷۰ درجه ❌نکته:لیوانی انتخاب کنین که طاقت گرمای فر و داشته باشه ( برای من،ماگ سرامیکی بود) . این کیک بافت خوبی داره و نیاز به تخم مرغم نداره عالیه و خوشمزع😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش سيب و كاري هندي 🍏🇮🇳 . . ادويه كاري رو حتما تفت بدين تا عطرش در بياد و نكته ي بعدي اينكه پياز بايد رنده درشت رنده بشه و با آب تفت بخوره ،ميزان سرد بودن اين غذا با ادويه كاري گرفته ميشه ❤️ . . مواد لازم (٤ نفر) ساق مرغ ٥ عدد پياز ١ عدد نمك و فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري شكر ١ قاشق چ خوري زعفران دم كرده ٣ قاشق غ خ آب پرتقال نيم پيمانه ( مرينيت ) آب پرتقال ١ و نيم پيمانه خورش سيب ١ عدد كره ١٠ گرم آلو ٣٠ گرم . . خورش كلا ١ ساعت تا ١ ساعت و نيم كار ميبره(حرارت ملايم ) اين خورش جزء خورش هاي كم آبه ،براي برنج قالبي از برنجي كه به روش آبكش پختين استفاده كنيد ،اين خورش مستقيم ميره تو منو هفتگي شما ،شك نكنيد . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
خدایا.. 🌸 تو بال ِ شانه های مایی وقتی دیوارها بلندند راه تویی دلیل ِ ادامه ی راه ما تویی قدمان تویی... همه چیزمان تویی! خدایا شُکرت برای همه چیز...💛🌱 💕🍃🌸🍃🍃🌸 ❤️🧡💛💚💙💜
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
آخه ببین چه دلبر و گوگولیه👆🤤🤤 واسه سفارش دادم 😍😍 که نمونشو جایی ندیدی😱😱 اعتراض همصنفا به دلیل قیمت مناسب😌 https://eitaa.com/joinchat/2506555399C5d6ab0b1f4 https://eitaa.com/joinchat/2506555399C5d6ab0b1f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سازت اگرعشق بنوازد، همه خلقت خواهند رقصید🍃🌸 زبانت اگرشیرین باشد، همه پروانه‌ها گرد توخواهند آمد🍃🌸 قلبت اگر دریاے رحمت باشد همه درآن جاے خواهند گرفت پس عشق را بنواز🍃🌸 بازبان شیرینت بخوان و باقلبت پذیرا باش!🍃🌸 💕🍃🌸🍃💕 ❤️🧡💛💚💙💜
🌸💕🌸🍃💕🌸 🍂به جای آنکه دیگران را به خاطر آنچه که نیستند قضاوت کنی، به آنان به خاطر آنچه که هستند عشق بورز ❤️🧡💛💚💙💜
یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است. مواد لازم :  شکر  نیم کیلو  پوست پرتقال  ۲۰۰ گرم  آبلیمو  ۱ قاشق سوپخوری  آب  دو لیوان طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی : قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم . پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا"  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید . بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند . بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند . برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸