🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
#آشپزخونه_زیبا ❤️
یک ست کفگیر و ملاقه بخرید و یا اگه بدون استفاده تو خونه دارید اونها رو رنگ و بعنوان دکوری داخل آشپزخونه استفاده کنید 😍👏
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
ایده ی شکلاتی برای دیزاین😍🍫
فقط با شکلات ذوب شده به تنهایی کلی طرح جذاب میتونید درست کنید وقتی بذارید یخچال یا فریزر سفت میشه و میتونید برای تزیین ازش استفاده کنید ....
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #براونی_شکلاتی
دلم خواست 😋😋😋
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قطاب_خانگی 😍😋
پرطرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی سنتی بدون فر و همزن 😍😋
زرده تخم مرغ ۲ عدد، روغن مایع یا جامد ۱/۳ لیوان، ماست سفت نصف لیوان، بکینگ پودر نصف ق چ، آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ لیوان
♦️مواد میانی :
مغزیجات ۳/۴ لیوان ( من مغز بادام ، گردو و پودر نارگیل زدم )، پودر قند ۱/۳ لیوان، پودر دارچین ۱ ق چ، گلاب ۱ قاشق غذا خوری
✅خمیر یک ساعت جای خنک مثل یخچال استراحت کنه.
✅آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدستتون نچسبه.
✅از هر نوع مغزیجاتی میتونید استفاده کنید کاملا سلیقه ایه.
✅شیرینی ها رو داخل روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید.
✅میتونید سرخ نکنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بزارید تا بپزه این شیرینی خیلی نباید تغییر رنگ بده.
✅بعد از اینکه کاملا خنک شدن داخل پودر قند بغلطونید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
4.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کیک فنجونی بدون فر
✅مواد لازم و طرز تهیه:
اول از همه یه قابلمه اب رو بذارید رو حرارت تا بجوش بیاد.
حالا:
_۷ قاشق غذا خوری آرد سفید
_۱ قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو
_۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
_کمی وانیل
با هم ترکیب و الک کنید که یکدست بشه بعد
_۷ قاشق غذاخوری شکر
_۸ قاشق غذاخوری شیر
_۱ عدد تخم مرغ
_۵ قاشق غذاخوری روغن مایع
اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد یکی دو دقیقه با همزن دستی یا چنگال بزنید.
فنجون های نشکن رو با روغن جدا کننده چرب کنید
یا اول روغن مایع بزنید بعد داخلش آرد پاشی کنید بعد فنجون رو برگردونید آرد اضافی بریزه بیرون.
نیمی از فنجون رو با مایه کیک پر کنید
داخل آب در حال جوش بذارید به همراه دم کنی و شعله پخش کن با حرارت ملایم حدودا بیست الی سی دقیقه بمونه تا بپزه😍 با خلال دندان چک کنید که پخته باشه مغزش.
بعد از پخت برای تزئین از گاناش شکلاتی میتونید استفاده کنید.
_گاناش شکلاتی:
۳ قاشق غذاخوری خامه رو روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری بذارید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم شکلات اضافه کنید و تا ذوب بشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
3.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا سنتی
حلوایِ برشیِ سنتی ، از اون حلواهاییه که محاله طعمش از یادت بره!!
یک کیلو آرد سفید وَ نیم کیلو آرد نخودچی رو داخل تابه الک کنین وَ یکساعت با حرارت کم تفت بدین.
آردها رو از روی حرارت بردارین و دوباره الک کنین .
نیم کیلو پودر قند رو هم الک کنین .
یک قاشق غذاخوری پودر هل ، وَ ۲۵۰ گرم روغن جامد ذوب شده رو طی دو مرحله به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید.
خمیر رو بمدت یکساعت خوب ورز بدین.
حواستون باشه آرد تا داغه سریع ورز بدید تا حلواتون لطیف بشه.
وقتی به این حالت در اومد و به روغن افتاد،
داخل یه سینی بریزید وَ سطحش رو فشرده و صاف کنید.
روش کمی پودر پسته بپاشین و با دست فیکس کنید.
در اخر هم به این شکلی که میبینید حلوا رو برش بزنین.
این حلوا فوق العاده خوشمزست! میتونم بگم مزهی زندگی میده
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸