11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_کلم😍😋
مواد لازم
کلم کوچک 1 عدد
سرکه حدود 1 لیوان
نمک 1 ق غ سرخالی
لیموترش 1 عدد یا آبلیمو 2،3 ق غ
🌶️ترشی کلم قرمز با موندن کم کم رنگشو از دست میده به همین دلیل بهتره هر بار به مقدار کم تهیه کنید.
🌶️سرکه سفید باعث خوشرنگ شدن ترشی میشه. اما من مخلوط دو تا سرکه زدم. 2 قسمت سرکه قرمز و 1 قسمت سرکه سفید.
🌶️این ترشی تا دو ماه توی یخچال ماندگاری داره.
🌶️اگه تندی سرکه رو دوست ندارید می تونید نسبت مساوی سرکه و آب بریزید.
🌶️اگه سرکه معدتون رو اذیت می کنه 1 ق غ شکر اضافه کنید.
🌶️شکر يا نبات سردی سرکه رو میگیره.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_کدو_سبز😍😋
سه تا کدو رنده شده و آب گرفته
یه دونه پیاز رنده شده و آب گرفته
سه قاشق جعفری
دو قاشق نعنا
یه حبه سیر رنده شده
سه قاشق آرد
سه تا تخم مرغ
ادویه ها:نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زیره
همه رو با هم مخلوط کردم و بعد با قالب سرخ کردم تعداد تخم مرغ ها رو یکی یکی بریزید به جای آرد سفید، سوخاری بریزید هم ترد میشه هم روغن جذب نمیکنه کدو رو رنده درشت و به یکطرف رنده کنید کمتر آب میندازه
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
■ساخت شلف با کارتون😍😍
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#قارچ_سیب_زمینی_سوخاری👩🍳
مواد لازم:
تردیلا
کنجد
قارچ 🍄
سیب زمینی 🥔
ماءالشعیر تلخ :یک لیوان
آرد : یک لیوان
پارپریکا، پول بیبر
پودر سیر و پودر پیاز🧄
نمک 🧂 و فلفل
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#ایده
❤️🧡💛💚💙💜
روی بطری های اضافی یک لایه نازک چسب چوب بیرنگ بزنید و کاموا های رنگی رو روی بطری بچسبونید و به عنوان گلدون استفاده کنید 🥀🥀
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
■خلاقیت با کنف 😍😍
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
"اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ"
خدا میگه:«بهتر از اون چیزی که میخوایی بهت میبخشم»✨
💕🍃🌸💕🍃💕
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
تو هم دلشوره داری؟
بیشتر ما مدام در حالت دل شوره به سر می بریم
مدام نگران هستیم نگران اینکه آینده مان چه می شود،ازدواجمان به کجا ختم می شود،فرزندمان چه آینده ای دارد ...
واما این دلشوره و نگرانی نه تنها کمکی نخواهد کرد بلکه ارتعاش منفی دارد و این نشانه ضعف در ایمان وتوکل به خداست
باید به قدرت خداوند ایمان کامل داشته باشیم
وقتی این حالت به سراغمان می آید احساس کنیم بازوی بلند خدا همواره پشتیبان ماست و اوست که حافظ همه چیز و همه کس است...🍃🌸💕🍃🌸🍃🍃
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#كشك_بادمجان 🍆 😋
🔸بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته.اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید.زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه.
کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
اين هم روش پخت من براى
#باقالی_پلو_با_ماهيچه، شاد باشيد
سير را در روغن زيتون سرد انداخته، سپس شعله را روشن كرده وقتى عطر سير بلند شد، ماهيچه اى كه چربى آن را گرفته ايم اضافه كرده و خوب سرخ مى كنيم. كمى پودر زنجبيل و فلفل سياه آسياب شده مى زنيم، پودر دارچين يا چوب دارچين، پياز داغ و زردچوبه را اضافه كرده و آبجوش مى ريزيم. تا حدى آب بريزيد كه تا انتهاى پخت به هيچ عنوان مجبور به اضافه كردن آب نشويد. زعفران دمكرده اضافه مى كنيم و با درب بسته مى گذاريم تا با شعله كم بپزد. در آخر نمك مى زنيم.
براى باقالی پلو، نصف ميزان برنج از باقالی استفاده مى كنيم. كمى زودتر از جوشاندن برنج، باقالی را مى جوشانيم، نيم پز كه شد كافيست و پختن بيش از حد آن را له مى كند.
برنج و نمك را اضافه كرده، برنج را نيز كمى زنده تر آبكش مى كنيم تا شفته نشود. ته ديگ مورد نظر را ته قابلمه گذاشته و لايه لايه تركيب برنج و باقالی و شويد خشك يا تازه مى ريزيم. روى برنج كره و زعفران دمكرده ريخته و آن را دم مى كنيم. نوش جان.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خورشت_آلو_اسفناج 🥘 😋
▫️پیازیک عددبزرگ
▫️اسفناج یک کیلو
▫️آلو شش عدد
▫️ران مرغ دوعدد
▫️آب غوره دوسه قاشق
▫️آب یک لیوان
🔸پیازنگینی میکنیم داخل روغن تفت میدیم زرد چوبه میزنیم وبعد اسفناج خرد میکنیم به پیازاضافه میکنیم وخوب میزاریم تا سرخ بشه. بعد به مرغ هامون نمک فلفل زردچوبه میزنیم بعد داخل روغن سرخ میکنیم وبعد به اسفناج اضافه میکنیم ویک لیوان آب اضافه میکنیم وآب غوره هم اضافه میکنیم وزیرشو کم میکنیم واجازه میدیم خیلی آروم باحرارت خیلی کم بپزه وبیست دقیقه آخر آلورو بهش اضافه میکنیم واجازه میدیم تا جابیفته اگه آبش کم بود یه کوچولو دیگه آب اضافه کنید
وبعد پخت باپلو سروکنید
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
914.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋در زندگی
💫هیچ چیز قیمتی تر و مهم تر
🦋از این نیست
💫که قلباً در آرامش باشیم
🦋الهی همیشه
💫قلبتون پر ازآرامش باشه
🦋امیدوارم اون اتفاق
💫قشنگ که منتظرشید
🦋براتون بیفته ،یه خبر خوش
💫یه دلخوشی بزرگ
🦋شبتون سرشار از آرامش❤️
❤️🧡💛💚💙💜