8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانومای خوش سلیقه اینجوری دسته گل درست کنید 💜💐
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
2.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستن_شال
کلیپ آموزشی بستن شال
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
2.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خلاقیت خوشگل واسه لوازم التحریراتون 🌈👌
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاقیت درست کردن کیف خوشگل با شلوار قدیمیتون 🦋😍👌
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#کته_مخصوص
اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم.
حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن. بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
5.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧣 دو ایده شیک مدل بستن شال
ایده های خلاقانه
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
روش عالی و آسون برای پخت ماهی👇🍃
ماهی رو با زردچوبه ولیمو ونمک از شب مزه دار کنید بعد هم آرد بزنید و سرخ کنید کمی موقع سرخ کردن زعفرون بزنید خوشرنگ بشه به همین راحتی .... 🐟
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_ماش
ماش یک لیوان
برنج نیم دانه نصف لیوان
پیاز ریز یک لیوان
پیازخلال شده یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
ماش رواول میزاریم تاپخته بشه بعد برنج رواضافه کرده درب قابلمه رومیزاریم تابرنج شکوفه بزنه حالا پیازریزروپوست گرفته ودرسته داخل آش میریزیم بعدپیازروجداگانه خلالی میکنیم باادویه تفت میدیم وبه آش اضافه کرده حرارت روکم میکنیم میزاریم تاجابیفته این آش برای سرماخوردگی فوق العادس
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستن گره بزرگ روسری👆👆
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده ی بستن روسری قواره بزرگ🧕
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#توپک_مرغ_و_سیب_زمینی_مغزدار
مرغ چرخ شده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی پخته ۱ عدد متوسط
پنیر پیتزا یا ماتزارلا یا ...
ساقه پیازچه خرد شده ۱ ق س
پیاز رنده شده و آبگرفته ۱ عدد کوچک
سیر ۶ حبه
تخم مرغ زده شده ۲ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
پودر پاپریکا، آویشن، زنجبیل، فلفل و نمک به میزان لازم
روغن ...
مرغ، سیب زمینی پوست گرفته، سیر و پیاز و ادویه هارو بریزید توی مخلوط کن تا کاملا مخلوط بشن. (اگر مواد خیلی سفت شد، ته فنجان آب اضافه کنید). به اندازه گردو از موادتون بردارید و گوله کنید و وسطشُ کمی فشار بدید و یه تکه پنیر و چندتا دونه ساقه خرد شده پیازچه بذارید و کاملا به شکل توپ فرمش بدید. گلوله هارو به ترتیب در تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتونید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید یا در کف ظرف نسوز بچینید و روش کمی روغن اسپری کنید و در فری که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید قرار بدید تا طلایی بشن.نوش جان🤗
قبل از پخت توپک هارو به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار بدید.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#خورشت_به
دو تا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده و خیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم و با گوشت و پیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه و فلفل و نمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه (لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید و وقتی گوشت پخته شد اضافه کنید)
به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی، ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید و اگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed