5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات🍫🍊
می تونید با انواع طعم های مخختلف درست کنید.
من کاکائو تلخ با پرتقال خشک ، با فندق و دو رنگ شیری شکلاتی درست کردم .
یک نکته برای بدست آوردن شکلات براق بگم : هر چقدر شکلات رو که خواستید بن ماری کنید ۱/۳ آنرا کنار بزارید بعد به اون قسمتی که روی بخار کتری آب شده اضافه کنید و از روی بخار بردارید تا با حرارت شکلات داغ بقیه ش هم آب بشه اینطوری شکلاتتون براق میشه .
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#سالاد_سزار 🍲 😋
🔸٢بوته كاهو رو برش هاي بزرگ زدم
٢تا سينه بزرگ مرغ رو با بيفتك پهن كردم بعد با كمي حريره سير، نمك و فلفل و پاپريكا مزه دار كردم و سپس گريل شدن
نون تست هم به تكه هاي كوچك با قيچي نان برش زدم و تو روغن و سير سرخ كردم
براي سسش هم از تركيب مايونز،سس خردل،حريره سير،پنير پارميزان و يك ليمو ترش تازه استفاده كرد.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبنبات شیری 😍😋
شیر و شکر به اندازه مساوی
( دو لیوان شیر ، دو لیوان شکر)
گلاب، کره
کنجد و یا گردو به دلخواه
شکر و شیر به مدت دو الی سه ساعت رو حرارت گذاشته تا به این شکل کاراملی شود ، برای اینکه متوجه بشید زمان برداشتن آبنبات از روی حرارت است یا نه ، مقداری از آبنبات را در آب یخ ریخته و اگر کشدار بود و فرم گرفت میتونید از رو حرارت بردارید .البته در آخر کره و گلاب را مخلوط کنید .
و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت با قاشق هم بزنید و خنکتر که شد با هم زن هم بزنید و بعد روی سینی چرب شده پهن کنید درست کردنش زمان میباره اما یکبار درست راحت میشید
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ژله_میان_تهی🧑🍳
یک سوم از گیلاسها رو از یک رنگ ژله بریزید و بذارید یخچال؛ وقتی نیم بند شد در بیارین میوه ی مورد نظرتون روش بذارید و چند قاشق دیگه از ژله بریزید و دوباره بذارید یخچال
وقتی ژله کامل بست از یخچال در بیارین و به اندازه ی یک سوم از رنگ دیگه ی ژله رو بریزید
روی ظرف سلفون بکشید و خوب محکم کنید و ظرف رو به حالت وارونه توی یخچال بذارید
🍷🍸🍹
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#بادمجون_شکم_پاره
@ashpazi
در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و نوش جان کنید ....
راستی گذاشتن فلفل دلمه اختیاریه😊 این مدل بادمجون هم با نان سرو میشه و هم با پلو ....اینم اختیاریه😊
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
.
#دمى_گوجه
يا بقول شيرازى ها كته ى گوجه، در كنار سالاد شيرازى و سبزى تازه عجيب ميچسبه😉
دورش هم سيب زمينى سرخ كرده ريختم
دستور دمى گوجه👇
برنج ٢ پيمانه
پياز يك عدد متوسط
پوره ى گوجه يك ليوان
رب گوجه فرنگى نصف قاشق غذاخورى
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
اول از همه برنج بايد چند ساعتى خيس بخوره، تو يه قابلمه پياز داغ طلايى بگيريد، بهتره پيازُ نگينى خرد كنيد، فلفل و زردچوبه بزنيد و پوره ى گوجه رو بهمراه رب گوجه اضافه كنيد ، تفت بديد و بذاريد چند دقيقه اى رو حرارت بمونه، مقدار كافى نمك بزنيد و بعد برنج خيس خورده رو بدون آب به مواد گوجه اضافه كنيد و به اندازه ى يك بند انگشت تا روى برنجُ آب بريزيد، با حرارت ملايم اجازه بديد آب برنج كشيده شه، در نهايت دمكن بذاريد و اجازه بديد خوب دم بكشه.
.
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#دلمه برگ مو
مواد لازم:
برگ تازه و نازک و ترد : 400 گرم
لپه : نصف پیمانه
برنج : یک پیمانه
سبزی های معطر : 500 گرم تره شوید مرزه وکمی پیازچه
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
نمک و فلفل و ادویه : به میزان دلخواه
پیاز بزرگ برای پیاز داغ : 4 عدد
بلغور : نصف پيمانه
سير: 2حبه
طرز تهیه:
پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .سپس نمک،فلفل و ادویه زده با کمی آب میذاریم تا گوشت بپزه.
بعد لپه را که قبلا” خیس کرده و نیم پز کردیم به گوشت اضافه می کنیم تا کمی بجوشه و جا بیافته .سبزی پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه می کنیم.
برنج راشسته ب مواد اضافه ميكنيم همراه نصف ليوان اب ميزاريم نيم پز بشه زماني ك ابشو كشيد از رو حرارت برداشته بعد بلغور ك ك از قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده ب مواد گوشتي اضافه ميكنيم نمك و سبزي معطرو سير را ك رنده كرديم هم اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم.
بهتره از برگهای جوان ترد استفاده کنیم . برگها را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم.
از مواد لاي برگ مو قرار داده و دو طرفشو بشكل بقچه جمع كرده توي قابلمه ب ترتيب ميچينيم بعد در اخر يك ليوان اب روي دلمه ها ريخته با حرارت كم ميزاريم پخته بشه وقتي ابشو كشيد كمي روغن ب رويه دلمه ها داده از رو حرارت برداشته باكلي پياز داغ سرو ميكنيم .
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#پلو_مخلوط
#تام_پلو 😍😋
برنج و بار میذاری تو ابش یه کم زردچوبه میریزیم و نمک به مقدار لازم بعدش آبکش که کردیم لابه لای برنج زیره و فلفل سیاه میریزم برنج میذاریم دم بکشه بعدش مرغ یا گوشت و با نمک و فلفل میپزیم یه کم تفت میدیم کشمش و هم با کره محلی تفت میدیم بعدش سرو میکنیم❤️💚💛💜💙
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش مربای سیب😉
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#تزئین_غذا
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 #کتلت_برنجی
.من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
624.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺🍃
تو را گُم میکنم هر روز
و پیدا میکنم هر شب
بدینسان خوابها را
با تو زیبا میکنم هر شب
#محمدعلی_بهمنی
🌸🍃🍃🌸💕🍃🌸
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed