10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#غذاآسان
2عدد تکه سینه ی مرغ ریز خرد شده
1 بسته قارچ
3عدد کدو
1عدد پیاز
روغن زیتون
نمک
نزدیک 1 لیوان آب،1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#ساندویج_مرغ_سوخاری
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی برنجی
_اندازه های شیرینی برنجی باید دقیق باشه حتما ترازو تهیه بفرمایید
من اگه تبدیل گرم به پیمانه رو اینجا بنویسم درسته که در نهایت شیرینی برنجی خواهید داشت اما بافتش اصلا عالی نخواهد بود.
_آرد برنج و پودر قند حتما از الک حریر رد بشه.
_پودر هل رنگش رو کمی تیره میکنه من معمولا کمی اسانس هل اضافه میکنم به گلاب.
_روغن بهتره صاف نباشه یا نسبت دوبرابر جامد آشپزخونه +یک برابر صاف ترکیب بشه.
_اگر مثل من تماما روغن نیمه جامد بزنید اگر تازه کار باشید خمیر اذیت میکنه و به روغن می افته.
_استراحت خمیر۱۲ساعت در دمای محیط
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀گوجه فرنگی رو این شکلی درست کنید 😍🍅
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل مو جذاب 😊 👌
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر کاتوزیان این متن رو اونقدر زیبا گفته که چندین بار هم خوندم و چیزی از زیباییش کم نمیکنه:
"یادمان باشد با شکستن پای دیگران
ما بهتر راه نخواهیم رفت!
یادمان باشد با شکستن دل دیگران
ما خوشبخت تر نمی شویم!
کاش بدانیم اگر دلیل اشک کسی شویم
دیگر با او طرف نیستیم
باخدای او طرف هستیم..
❤️🧡💛💚💙💜
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
يه گزينه عالي و ساده و مقوي واسه افطار🤗
مواد لازم
برنج صد گرم
بلغور جو يا گندم هفتاد گرم
لوبيا چشم بلبلي دو مُشت
پياز سه عدد متوسط
گوجه يك كيلو كه بايد رنده بشه 🍅🍅🍅
رب گوجه فرنگي دو ق غ سر پر
زردچوبه يه قاشق غ
نعنا خشك سه قاشق
آب جوشيد پنج ليوان اگر كم بود
دوباره اضاف كنين
سبزي :تره ،شويد ،گشنيز ،جعفري
هر كدوم دو دسته ولي جعفري بايد چهار دسته باشه🤗
ورميشل سوپي دو مُشت
فلفل،آبليمو ،نمك به مقدار لازم
بستگي به ذائقه خودتون داره🤗
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋❤️
سالاد آفتابگردان 🔥🔥🔥
کالباس - 200 گرم
سیب زمینی - 2 عدد
پنیر فرآوری شده - 2 عدد
گوجه فرنگی - 2 عدد
ذرت - 1 قوطی (کوچک)
شوید
سس مایونز - 5-6 قاشق غذاخوری
چیپس
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸🌼🌸🌼
اگه ظرف سفالی بدون لعاب دارید داخل اون رو با ماژیک سی دی نقش و نگار بندازید و لذت ببرید
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
#کباب_تابه_ایی_با_سس_گوجه 🥘😋
🔸ابتدا 2 تا پیاز رنده کردم و آبشو جدا کرده و کنار گذاشتم.
300گرم گوشت چرخکرده + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + زنجبیل + کاری + پودرسیر و مقداری زعفرون رو به پیاز اضافه کرده و 3 ق غ جعفری خرد شده هم اضافه کرده و خوب ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم.
بعد از گوشت به اندازه یه نارنگی کوچیک برداشته و با کف دست گرد کرده و بعد پهنش کردم و داخل تابه چیدم.
روی حرارت ملایم گذاشتم، ابتدا کمی آب میندازه،
اجازه بدین آبش کامل خشک بشه و بعد مقداری روغن بهش اضافه کرده و دو طرف رو سرخ کنید و کنار بزارید.
5تا گوجه رو میکس کردم و داخل روغن کمی تفت دادم و اون آب پیازی که کنار گذاشته بودم رو بهش اضافه کرده و 2 قاشق هم رب زدم بعد از اینکه ریز جوشید مقداری نمک و فلفل و دارچین و کاری زدم و کباب تابه ایی ها رو داخلش چیدم.
و مقداری آبغوره داخلش ریخته و در تابه رو گذاشتم حدود یک ربع با حرارت کم بپزه.
اگر دوست داشتین مقداری سیب زمینی خلالی سرخ کرده و در کنارش بزارید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دونات_ژامبون
موادلازم
آب ولرم يك ليوان
خمير مايه يک قاشق
شكر يک قاشق غذاخوری سر خالى
نمك نصف قاشق غذاخوری سرخالی
سوسيس يا ژامبون رنده شده يك ليوان (بنظر من دو لیوان باشه خیلی بهتره)
فلفل دلمه رنده شده نصف ليوان
فلفل و آويشن به ميزان لازم
آرد حدود ٢/٥ ليوان (شايد بيشتر يا كمتر بشه)
طرزتهیه
اب ولرم و خمير مايه و شكر رو با هم مخلوط كنيد و بعد نمك و اويشن و فلفل رو اضافه كنيد و فلفل دلمه و ژامبون رو هم داخلش بريزيد و هم بزنيد و بعد ارد رو سه بار از الك رد كنيد و به مواد كم كم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه بدست بياد...
روى ظرفى كه خمير رو گذاشتيد سلفون بكشيد و دوساعت جاى گرم بذاريد تا خمير دوبرابر بشه.....
بعد خمير رو با به قطر دو سانت پهن كنيد و قالب بزنيد و يك ربع بعد قالب زدن استراحت بديدو توى روغن سرخ كنيد...
#نكات
حرارت اجاق بايد ملايم باشه و روغن نبايد موقع سرخ كردن خيلى داغ شده باشه،ديديد كه روغن خيلى داغ شده شعله رو كمتر كنيد....
مقدار ژامبون رو دو لیوان بریزید خیلی بهتر میشه
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed