9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو قرمز با مرغ و زرشک
پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم:
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
.
بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست.
دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه.
اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید.
روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید
نوش جان 😄
❤️🧡💛💚💙💜
501.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨میدانی گاهی باید
حتی بی دلیل شاد باشی
💫گاهی باید در هجوم مشڪلات
آرام ترین فرد زمین باشی
💫امید همیشه هست
و سختی،بخشی گذرا از زندگی
امیدت فقط به خدا باشه
💕🍃🌸💕🍃
❤️🧡💛💚💙💜
3.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
••مدل مو واسه کوچولوهاتون••🍓
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 #ماست_خونگی🍶
برای درست کردن یه ماست خونگی خوشمزه و متفاوت نیاز داریم به 👈حدود ۲ لیتر شیر محلی تازه را گذاشتم روی حرارت تا به جوش بیاد بعد شعله گاز و کم کردم و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم بجوشه تا آب اضافی اگه داشته باشه بخار بشه گذاشتم تا از داغی بیفته در حدی که انگشت دست نسوزه و گرما قابل تحمل باشه کافیه در این مرحله یک قاشق غ ماست غلیظ شیرین را با مقداری از همین شیر رقیق کردم و با بقیه شیر مخلوط کردم و یک دور هم زدم و درب ظرف را گذاشتم پارچه ای ضخیم تمیز روی ظرف قرار دادم حدود ۷ ساعت در جایی تقریبا گرم استراحت کرد بعد از این زمان به مدت چند ساعت در یخچال گذاشتم تا خوب خودشو گرفت.
نکته؛ دلیل اینکه ماست آب میندازه بخاطر اینه که شیر آب داره باید زمان بیشتری روی حرارت بجوشه.
دلیل اینکه ماست ترش میشه دلیلش ترش بودن ماست برای مایه زدن و یا داغ بودن شیر هنگام مایه زدنه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
دلم یک حس تازه میخواهد یک دلخوشی مثل سبکی بعد از گریه ذوق کودکی خرید وسایل مدرسه لذت خیس شدن زیر باران در مدرسه عجیب دلم بهانه شان را می گیرد💕
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکو_کدو_سبز_و_سیب_زمینی
۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم
دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کتلت باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید
اگه دیدید کتلت موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره
نکته:
یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید
سیب زمینی باید کاملا خنک باشه
مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید
روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ژله_فالوده
ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده که از بیرون تهیه کردید بریزین تو آبکش آبش بره بعد توی ژله کمی بریزین بزارید یخچال تا نیم بند بشه.
بعد بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی بریزین بعد روی ژله که نیم بند شد بریزین داخلش هم فالوده بریزین دوباره داخل یخچال بزارید.
بعد یک بسته ژله بلوبری به یکو نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف کنید داخل یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین.
مرحله آخر دوباره تو قسمت آخر ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده هم بریزین روی ژله قبلی بریزین حدود نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#شيرينى_فورى🥯 😋
اول دو لیوان پودر نارگیل و با نصف قوطی شیر عسلی مخلوط کنید وقشنگ با قاشق هم بزنید تا منسجم بشه جوری باید باشه که بتونید با دست شکل بدید
بعد شکلات بنماری کنید روی بخار کتری بزارید تا کمی خنک بشه
حالا از ترکیب نارگیل برداشته و تو دستمون شکل میدیم هر شکلی که دوست دارید میتونی گرد کنید بعد نیم ساعت بزارید تو فریزر تا سفت بشه بلداز نیم ساعت از فریزر دربیارید و در شکلات آب شده بغلتونید و روی سینی بزارید و روشو با پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید به همین راحتی به همین خوشمزگى
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
1.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #مدل_مو
مدل موی ساده😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کمپوت_سیب 🍎 😋
▫️سیب ۸عدد
▫️شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
▫️گلاب یک چهارم لیوان
▫️ابلیمو یک ق غ
▫️زعفران
🔸سیب هارو پوست بگیرید قاچ کنید.
شکر رو با ۳لیوان اب و زعفران ابکرده بزارید بجوشه.به محض جوش اومدن سیب هارو بریزید داخلش و ابلیمو و گلاب رو هم بریزید اجازه بدید ۱۵ الی۲۰ دقیقه بجوشه تا نرم بشه.
بعد که نرم شد سیب هارو بردارید و اجازه بدید ابش کمی غلیظ بشه .سیب هارو بریزید داخل شیشه و اجازه بدید شهد که غلیظ شد هم سرد بشه بعد بریزید روی سیب ها و بزارید یخچال خنک بشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ایده_تزیین 🍓🍫
این توت فرنگی های خوشمزه و خوشگل رو درست کنید ❤🍓 هم برای مهمونی ها 🥰 و هم میتونین دسته ای درست و کنید و هدیه بدین ....
مواد لازم: توت فرنگی- شکلات آب شده خیلی راحته و خوشمزه ه ه ه🤗
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوکی_شکلاتی_نرم 🍪😋
▫️آرد 70 گرم
▫️بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️کره 50 گرم
▫️شكلات تلخ 70 گرم
▫️شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين)
▫️نمک نوک قاشق چایخوری
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه.
🔸حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت.
كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸