#مینی_پیتزا
سینه مرغ نصف یک سینه قارچ 15 عدد فلفل دلمه ای خورد شده 1 عدد کوچک ذرت کنسروی نصف لیوان پنیر پیتزا به مقدار لازم پیاز 1 عدد ا
من از فلفل سیاه و قرمز نمک پودر کاری پودر سیر،پودر زیره سبز،مقداری زعفرون و آویشن استفاده میکنم ابتدا مرغ را آبپز کردم و ریش ریش کردم(یا بصورت مکعبی)پیاز را خورد کردم و در روغن تفت دادم و سرخ کردم مرغ ریش ریش رو اضافه کردم وکمی نمک زدم و تفت دادم قارچ رو نگيني خورد كردم تفت دادم نمك و فلفل و اويشن كه بسته به ذائقه خودتون داره اضافه کردم. حالا از خمير به اندازه یه نارنگي برداشتم توي دست صاف كردم و روی سینی فر گذاشتم كمي سس كچاب ماليدم بعد كمي پنير پيتزا روش ریختم و از هرمواد بترتیب ریختم در اخر پنیر ریختم داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ گذاشتم بمدت بیست دقیقه گذاشتم تا بپزه
❤️🧡💛💚💙💜
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای نگهداری طولانی مدت باقالی باید بلانچ کنید👌که دیگه طعم و رنگش داخل فریزر عوض نشه شما با اینروشمیتونید لوبیا سبز ونخود فرنگی و قارچ رو هم بلانچ کنید 😉
❤️🧡💛💚💙💜
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلم_پلو_کالیفرنیا
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم مخلوط :
یک عدد برگ کلم متوسط
گوشت چرخکرده (اختیاری)
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سر پر
نمک فلفل یک عدد پیاز
مواد لازم برای پخت برنج
چهار پیمانه برنج
۶پیمانه آب
دو قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری زیره
در صورت تمایل زعفران
نمک و فلفل
❤️🧡💛💚💙💜
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک عصرانه
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
تخم مرغ🥚 ۲ عدد
شکر 🍚½ لیوان+۱ ق غ
روغن🥃 ¼ لیوان
شیر یا ماست🥛 ½ لیوان
آرد🥡 ۱ لیوان
وانیل 🌸½ ق چ
بکینگ پودر 🥄½ ق غ
پودر کاکائو🍫 ۲ ق غ
❤️🧡💛💚💙💜
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_شربتی👩🍳
۱/۵پیمانه آرد
۱پیمانه شکر
نصف پیمانه شیرگرم یا ماست
۱/۴پیمانه روغن
۲ قاشق غذاخوری گلاب
زعفرون به مقدار لازم
کمی هل
۳ عدد تخم مرغ
۱قاشق چایخوری بکینگ پودر
کمی وانیل
مواد لازم برای شهد:
۱ لیوان شکر
۱ و نیم لیوان آب
۱/۴لیوان گلاب
۲قاشق غذاخوری زعفرون
🟣قسمت اول
❤️🧡💛💚💙💜
#کباب_تابه_ای
گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم
پیاز متوسط رنده شده 2 عدد
روغن کمی
نمک، فلفل، زعفرون
سماق مقداری
پیاز رورنده ریز می کنیم یکمی آبش رو میگیریم با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم کمی نمک، فلفل، زعفرون و سماق میریزیم سپس با دست کمی ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه میتونین یه ساعتی بزارین یخچال بعد داخل ماهیتابه پهن می کنیم و میزاریم رو شعله، قبل از اینکه آب بندازه سریع برش میدیم چون اگه دیر بجنبید گوشت جمع میشه حالا گوشت یکمی اب میندازه صبر میکنیم آبش خشک شه بعد روغن میریزیم حالا گوجه هامون رو برش میدیم میچینیم روی گوشت قتی یکمی سرخ شدن حالا گوشتها رو بر میگردونیم تا اون طرفش هم سرخ شه
❤️🧡💛💚💙💜