🌸 🌸 #خوشمزه_ساده
برای حدود ۱۵ عدد :
- ۲۱۰ گرم آرد - ۲۰ گرم نشاسته ذرت - ۱ عدد تخم مرغ - ۱۳۰ گرم كره نرم - ۹۰ گرم پودر قند - کمی نمک - ۲۰ گرم پودر بادام - شکلات صبحانه
همه مواد را با دست یا در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و مستطیل هایی در حدود ۷ سانتی متر در ۶ سانتی متر درست کنید. یک قاشق چای خوری شکلات را در وسط آن قرار دهید و مانند ویدئویی که در انتها قرار داده ام آن را ببندید و روی آن را با کمک یک قلم مو با کمی شیر رومال کنید و دو لبه را بهم بچسبانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس نوش جان کنید
❤️🧡💛💚💙💜
3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #بافت_مو
بافت مو با روبان😊👌
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #بادمجون_شکم_پر 😍♥️
این مواد برای پنج عدد بادمجان متوسط
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
بامجان پنج عدد
گوجه شش عدد بزرگ
پیاز یک عدد بزرگ
رب انار نصف ق غ
رب گوجه یک ق غ
نمک فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه به مقدارلازم
طرز تهیه:
بادمجان ها و با حرارت بالا سرخ میکنیم.(چون فقط میخوایم روش سرخ بشه و حالت سفتی خودش و حفظ کنه...
بعد تو یه تابه دیگه یدونه پیاز رو تفت میدیم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم با یه ق غ رب گوجه خوب سرخش میکنیم همراه با نمک و فلفل .
بعد بادمجونا رو از وسط برش میزنیم و با مواد گوشتی داخلشو پر میکنیم و بعد شش عد گوجه بزرگ رنده شده رو با یه قاشق پیاز سرخ کرده و نصف ق غ رب انار ترش خوب تفتش میدیم و بعد که آبِ گوجه کشیده شد بادمجونای شکم پر رو روش قرار میدیم ومن چون از قبل آبِ گوشت و قلم داشتم یه لیوان بهش اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم جابیفته 😊
❤️🧡💛💚💙💜
766.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از دیگران شکایت نمی کنم
بلکه خودم را تغییر می دهم،
چرا که کفش پوشیدن راحت تر از
فرش کردن دنیاست.
مبارزه انسان را داغ می کند
و تجربه انسان را پخته می کند!
هر داغی روزی سرد می شود ولی
هیچ پخته اى دیگر خام نمی شود!
❤️🧡💛💚💙💜
3.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزبسته بندی کردن گوشت فریزری
❤️🧡💛💚💙💜
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
کیک کهکشانی بدون تخم مرغ
❤️🧡💛💚💙💜
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذرت_مکزیکی
کنسرو ذرت: پانصد گرم
قارچ بلانچ شده: دویست و پنجاه گرم
سس مایونز: یک پیمانه
نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز
پودر گل پر : یک ق چ
آویشن: یک ق چ
پودر کاری: نصف ق چ
پودر سیر: نصف ق چ
پنیر پیتزا: دویست گرم
لیمو ترش تازه: یک دوم عدد
کره: بیست و پنج گرم
روغن مایع: سه ق
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
از پارچه های کنفی به عنوان رومیزی استفاده کنید . برای تزیین پارچه میتونید وسطش پارچه ی پولکی یا تور و گیپور بدوزید که از سادگی دربیاد 😎👍
ببین و ایده بگیر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #چیپس_و_پنیر
برای این غذای دلبر ک تو ۲۰دیقه آماده میشه و خیلی خفنه😎نیاز داریم ب سوسیس بلغاری پنیرپیتزا قارچ چیپس ک هم میتونه خلال باشه هم ازاون یکیا😄سوسیس رو خرد میکنیم در حد یک ق روغن تو تابه میریزیم و سوسیس رو سرخ میکنیم بعد ازاون قارچ خرد شده رو میریزم تو تابه و تفتش میدیم.ته ظرف کمی پنیر میریزیم روش چیپس میریزیم و سوسیس قارچ و دوباره پنیر و بقیه لایه ها تکرار میشه. لایه اخر رو با پنیر میپوشونیم و روش فلفل اویشن میزنیم و میره تو فر تا پنیر اب شه و در حد چن دیقه گریل رو هم روشن میکنیم.
❤️🧡💛💚💙💜