فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش باکس زیپ دار
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترکیه_ای
برای ۳ نفر
تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم. فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم. گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است.
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
با چسبوندن تیکه های چوب به لیوان یک جاشمعی زیبا بسازید 🕯🕯
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاگردی از استاد پرسید:
خواهش می کنم به من بگو از کجا باید یک انسان خوب را تشخیص دهم؟
استاد جواب داد:
تو نمی توانی از روی سخنان یک فرد تشخیص دهی که او یک انسان خوب است، حتی از ظاهر او هم نمی توان به این شناخت رسید.
اما می توانی از فضایی که در حضور او به وجود می آید، او را بشناسی؛ چرا که هیچ کس قادر نیست فضایی ایجاد کند که با روحش سازگاری نداشته باشد.
📚چهارصد داستان
👤نوربرت لش لایتنر
💕🍃🌸🍃💕
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد 😄😍😍 به روش امروزی
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین و راحتترین بستنی عمرته، از طعم شکلاتشم نگم برات😋👌
مواد لازم
توت فرنگی🍓
موز 🍌
پودرکاکاو
یک پیمانه شیر 🥛
نصف پیمانه خامه قنادی
با همین چند تا مواد ساده خوشمزه ترین بستنی رو بساز 😋
❤️🧡💛💚💙💜
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
تخم مرغ:۲ عدد
شیر:نصف لیوان
روغن مایع:نصف لیوان
شکر:۱ لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
آرد:۱ لیوان
وانیل:۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو:۲ قاشق غذاخوری
خیس کردن کیک:
شیر:۱ لیوان
پودر کاکائو:۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن کیک تخم مرغ و شکر رو بخوبی هم می زنیم.بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم.مواد خشک رو الک میکنیم و میریزیم و هم میزنیم.بعد تو قالب ۲۲ سانتی میریزیم و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میذاریم تا بپزه.
ده دقیقه بعد از اماده شدن که از حرارت اولیه افتاده؛شیر سرد و پودر کاکائو رو مخلوط میکنیم و روی کیک که چند تا سوراخ ایجاد کردیم میریزیم.
من برای تزییین روی کیک از خامه فرم گرفته و سس شکلات استفاده کردم
❤️🧡💛💚💙💜
May 11
#پیراشکی
#پیراشکی_اسفناج_و_پنیر 🥐
▫️۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک
▫️۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده
▫️۳-ترکیبی از شماره یک و دو
▫️۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای
🔸نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه!
در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد.
🔸روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم.
درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه!
مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ با سس معجون جنگلی ❤️👌
برای آماده سازی خوراک مرغ ،پیازخلالی رو داخل روغن کنجد کمی تفت بدید سبک که شد بهش زردچوبه و پودر پیاز و نمک اضافه کنید و تفت بدید و در ادامه مرغ رو اضافه کنید و با حرارت پایین اجازه بدید مرغ بپزد در آخر معجون جنگلی با مزه ی بهشتیش رو اضافه کنید و نمک و زرشک در آخر ماجرا و خوراک آماده ی سرو می باشد
برای کنار این خوراک حتما ترکیب پیاز سرخ شده با کشمش و گردو رو در کنار پلوی جذاب آماده کنید و نوش جان کنید.
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تافصلشه درستش کن فریز کن 👌👌😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت و این مدلی بسته بندی کن هم به صرفه استفاده میشه و هم نظم خوبی به فریزر میده🤌😍
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
گل روبانی خیلی ناز درست کن😊
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_بدون_تخم_مرغ
🥳🥳🥳🥳
۲عدد موز رسیده متوسط
۱/۲ + ۱/۴ پیمانه شیر کم چرب (یا شیربادام و…)
۱/۴ پیمانه آرد جودوسر
۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تایک سال تازه میمونه باترفند امروزی 😍😍👌👌
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین حرفهای😋
مواد لازم🔻
برنج ۵ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
مرغ ۵ تکه سینه و ران
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کمی
جوز هندی کمی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۱ لیوان
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت😍😋
برای سس پایه
- گوجه ۱/۲
- رب گوجه ۱ ق غ
- نمک ۱/۲ ق چ
- فلفل قرمز ۱ ق چ
- آویشن (اوراگانو) ۱ ق چ
- پودر پیاز ۱ ق چ
- پودر سیر ۱ ق چ
- روغن ۱ ق ع
- آب سرد ۱/۴ پ
برای تاپینگ
- پنیر پیتزا ۱ پ
- نان باگت ۱ عدد
- سس پایه ۱-۲ ق غ
- قارچ
- فلفل دلمه
- زیتون
- به سلیقه خودتون ژامبون (یا هرچیزی دیگه) زمان پخت بسته ب نوع دستگاه گریل یا فر متفاوت می باشد با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۲ دقیقه (اگه فر از قبل گرم شده باشه)
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت ترادیوم به همین سادگی 😍
❤️🧡💛💚💙💜
اگر عادت داری همیشه روی مبلها و فرشها را بپوشانی، زندگی نمیکنی!
اگر پنجرهها را به بهانهی آنکه پردهها کثیف میشوند باز نمیکنی، زندگی نمیکنی!
اگر روکش مشمایی صندلیهای ماشینت را هنوز دور ننداختهای زندگی نمیکنی!
بیایید دست برداریم از این اسارت کهنه که به مسخرهترین طرز ممکن نامش شده قناعت و چنگ انداخته به باورهایمان...
عمر تمام این وسایل میتواند از من و تو و نسل آیندهمان بیشتر باشد! چه عیبی دارد؟
کثیف شدند تمیزشان میکنیم.
خوشبختی واقعی همین حوالیست، در سادگی، در سهلگیری زندگی! روی زندگی را نپوشانیم.
شبتون دلبررررر 😍
❤️🧡💛💚💙💜
#کیک
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
تخم مرغ:۴ عدد
آرد:۲۰۰ گرم
شیر:۱۲۰ گرم
خامه صبحانه:۴ ق غ
شکر:۱۶۰ گرم
کره:۳۰ گرم
روغن مایع:۵۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو:یک غذا خوری
وانیل نصف چایخوری
آب ولرم یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده رو جدا کنید
سفیده با نیمی از شکر بزنید که فرم بگیره زرده ها با بقیه شکر و وانیل و اب خوب هم بزنید که کرم رنگ بشه و پف کنه بعد بهش خامه+شیر+کره+روغن اضافه کنید بعد همزن خاموش کنید آردو و ب پ الک شده رو بهش اضافه کنید و یک دور باوهمزن بزنید بعد اخر سر سفیده رو با لیسک به بقیه مواد اضافه کنید هم بزنید اروم بعد یک مقدار از مایع کیکو بردارید با کاکائو مخلوط کنید حالا تو قالبتون یکم از مایع سفید کیک بریزید وسطش یک قاشق مربا خوری نوتلا بعد روشو نصفی از مایع سفید و نصف مایع شکلاتی بعد در فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید.
❤️🧡💛💚💙💜
#پنکیک_پفکی
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
2 تخم مرغ
نصف پیمانه شکر
نصف پیماته روغن
2 پیمانه شیر
1 ق چ پودر بیکینگ
1 ق م وانیل
3 پیمانه آرد
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید.
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لوبیا سبز😋
لوبیا سبز ۱ کیلو
سرکه سفید ۴ لیوان
اب ۲ لیوان
نمک ۱/۵قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
فلفل قرمز ۲عدد
ترخون و مرزه ۱ دسته کوچک
طرز تهیه:ابتدا لوبیارو میشوریم و داخل ابکش میریزیم تا اب اضافیش بره و رو یه پارچه پهن میکنیم تا کاملا خشک بشه
حالا سر و تا لوبیا رو با کارد جدا میکنیم و در ادامه قابلمه رو گاز میزاریم و ۴ لیوان سرکه و ۲ لیوان اب داخل قابلمه ریخته و وقتی کمی گرم شد نمک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه،سپس لوبیا سبز رو اضافه کرده و درب قابلمه رو میزاریم تا رنگ لوبیا تغییر کنه
توجه داشته باشین که در تمام مراحل باید حرارت زیر قابلمه ملایم باشه تا ترکیب سرکه و آب تبخیر نشه. پس از اینکه رنگ لوبیا سبز تغییر کرد، اجازه می دیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگه تو قابلمه بمونه تا کمی پخته بشه.
پس از گذشت این زمان لوبیا سبز را از قابلمه خارج می کنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه
در ادامه یک شیشه مناسب را به خوبی می شوییم و با یک دستمال تمیز به طور کامل خشک می کنیم.
و مرزه و ترخون و به همراه سیر و فلفل و لوبیا سبز در شیشه میچینیم
❤️🧡💛💚💙💜