eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.9هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﺭﺿﺎﯾﺖ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻬﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﺎﺷﻰ ﺁﻥﻭﻗﺖ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ. روزتون قشنگ 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: شکر: 800 گرم انجیر: یک کیلو‌ آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری آب: یک لیوان (پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم طرز تهیه: ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود. برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. ❤️🧡💛💚💙💜
گردو 400 گرم مرغ 400 گرم پیاز 1 عدد رب انار 5-6 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم پیاز رو ریز خرد میکنیم و با تکه های مرغ تفت میدیم به مقدار که پیاز سبک شد و رنگ مرغ عوض شد ،فلفل ، نمک ، زردچوبه را اضافه میکنیم سپس گردوها را چرخ کنید و به مواد اضافه میکنیم ، درون قابلمه مقداری آب سرد بریزید و سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 2 – 3 ساعت گردوها با آب بجوشد تا کاملا به روغن بیافتد.پس از پخت گردوها و زمانی که به روغن افتاد میتوانید رب انار را اضافه کنید ( رنگ تیره خورش از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای ایجاد طعم ترش و ملس به غذا کاربرد دارد ) سپس شکر ، کمی نمک و حدود 2 ساعت بگذارید مرغ درون فسنجان با حرارت ملایم بجوشد ❤️🧡💛💚💙💜
سوپ فورس دستور یه سوپو بهتون بگم که فوری حاضره پیاز داغو جوپرکو با آب بریزین تو قابلمه یه پنج دقیقه بعد که آب جوش اومد بریزینش تو مخلوط کن تا جو پرکا خوب حل بشن حالا دوباره سوپو بریزین تو قابلمه هر چی میخواین بهش اضافه کنین مثل قارچ یا هویج و... فقط ریز ریز خرد کنین تا زود بپزه به اندازه کافی قرص گوشت یا مرغم بریزین توش بذارین یه بیست دقیقه ای بپزه تا حسابی لعاب بده آخرشم گشنیز خورد شده بریزین توشو و با آبلیمو و روغن زیتون سروش کنین ❤️🧡💛💚💙💜
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست میوه ای ❤️🧡💛💚💙💜
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
■ترفند کوتاه کردن یقه لباس بافتنی😍😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند درست کردن سس همه کاره 👌👌👌😍😍😍 ❤️🧡💛💚💙💜
سینه مرغ نصف یک سینه قارچ 15 عدد فلفل دلمه ای خورد شده 1 عدد کوچک ذرت کنسروی نصف لیوان پنیر پیتزا به مقدار لازم پیاز 1 عدد ا من از فلفل سیاه و قرمز نمک پودر کاری پودر سیر،پودر زیره سبز،مقداری زعفرون و آویشن استفاده میکنم ابتدا مرغ را آبپز کردم و ریش ریش کردم(یا بصورت مکعبی)پیاز را خورد کردم و در روغن تفت دادم و سرخ کردم مرغ ریش ریش رو اضافه کردم وکمی نمک زدم و تفت دادم قارچ رو نگيني خورد كردم تفت دادم نمك و فلفل و اويشن كه بسته به ذائقه خودتون داره اضافه کردم. حالا از خمير به اندازه یه نارنگي برداشتم توي دست صاف كردم و روی سینی فر گذاشتم كمي سس كچاب ماليدم بعد كمي پنير پيتزا روش ریختم و از هرمواد بترتیب ریختم در اخر پنیر ریختم داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ گذاشتم بمدت بیست دقیقه گذاشتم تا بپزه ❤️🧡💛💚💙💜
🌸🍃 داخل یک تنگ رو با آب پرکنید و داخل شمع وارمر و گل بذارید و روی میز مهمونیتون رو زیبا و خاص کنید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شايد معجزه ی از سوى خدا به سمت تو فرستاده شودكه از همه ی آرزوهايت بهتر باشد.. به همین قشنگی .. 💕🍃🌸💕🍃 ❤️🧡💛💚💙💜