4.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بافتن نخ کنفی دور شیشه ها برای جاشمعی و تزئینات
❤️🧡💛💚💙💜
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون همه مدلش خوشمزه اس،مگه نه؟
حالا میخوام خوراک بادمجون بهت یاد بدم که بشه پایه ثابت غذاهات
سینه مرغ ۱ عدد
بادمجون ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
آب نارنج یا آب لیموی تازه
البته با آب نارنج خوشمزه تر میشه
فلفل دلمه ۱/۲ عدد
آب جوش یه استکان
❤️🧡💛💚💙💜
5.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه تر از این کیک هم مگه داریم؟!که هم راحت باشه هم نرم و خوش طعم 🥰
دو بسته بيسکوئيت پتی بور
دو لیوان شیر
سه ق غ نشاسته ذرت
دو ق غ گلاب
دو ق غ پودر کاکائو
دو سوم پیمانه شکر
به همین راحتی
برای دیزاین آخر میتونید از سس شکلاتی که چند پست قبل آموزش دادم استفا ه کنید ( تو این ویدئو من همونو زدم خیلی لطیفه)
یا شکلات آب شده یا گانش یا حتی خامه استفاده کنید
❤️🧡💛💚💙💜
2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلوچه رو یبار اینجوری امتحان کن عالیه 😍😍😍😋😋
❤️🧡💛💚💙💜
2.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ترفند و یاد بگیر بطری ها تو دور ننداز 😍😍😍🌹🌹🌹😊
❤️🧡💛💚💙💜
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت به روش امروزی درست کن 😍😍😍
❤️🧡💛💚💙💜
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی پیاز جعفری
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
۱ دسته کوچک جعفری
۲ عدد تخم مرغ
نصف لیوان ماست
۳ حبه سیر
نصف ق چ نمک
۲ لیوان آرد نانوایی
۱ ق غ بکینگ پودر
۳ ق غ روغن مایع
❤️🧡💛💚💙💜
5.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این روش توهر فصلی میوه مورد علاقه ت رو داری🤩🤩
🍒🍑مواد لازم:
گوجه سبز و هلو یا هر میوه ای که دوست دارین مثل زردآلو یا گیلاس به میزان لازم
آب جوشیده خنک شده. به میزانی که شیشه پر بشه
شکر به میزان دلخواه من برای گوجه سبز ۵ ق غ و برای هلو ۳ ق غ استفاده کردم
🌟🌟نکته
🌟میزان شکر به بزرگی شیشه و وزن میوه و سلیقه شما بستگی داره(حتی می تونید شکر رو حذف کنید)
🌟مدت زمان جوشیدن میوه ها نیم ساعت هست
🌟شیشه ها نمی شکنه اگر از همون موقع که اب سرد هست و زیر قابلمه رو روشن نکردین شیشه ها رو داخل قابلمه بزارید (تا زمانی که به شیشه شوک حرارتی وترد نشه ، نمی شکنه)
🌟بعد شستن میوه ها بزارید آبش بره تا کمپوت ها کپک نزنه
🌟حتما از آب جوشیده استفاده کنید تا کمپوت کپک نزنه
🌟در شیشه ها حتما محکم باسه که هوا نکشه وگرنه کپک میزنه
💫💫💫روش استریل کردن شیشه: شیشه ها رو حدود ده دقیقه با در باز داخل قابلمه ای که پر از آب هست بجوشانید و بعد از قابلمه خارج کنید و بزارید خشک بشه
❤️🧡💛💚💙💜