eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.8هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
مایه کوکو که از ترکیب سیب زمینی پخته و له شده (سیب زمینی خام هم میتونین رنده کنین اما من امروز با سیب زمینی پخته درست کردم) و پیاز خام رنده شده (من، آب پیاز رو نگرفتم شما هر کاری که همیشه انجام میدین، انجام بدین) نمک و فلفل و زعفرون و یا هر ادویه دلخواه (یا سبزیجات خشک دلخواه) به همراه تخم مرغ خوب مخلوط کرده. هر بار،یک قاشق از مایه کوکو رو توی روغن داغ شده ریختم و خوب سطح و دور کوکو رو صاف کردم.گوجه گیلاسی حلقه شده و فلفل دلمه ای خردشده (باقیچی آشپزخونه،به شکل برگ برش زدم) شوید و جعفری و گشنیز تازه رو کنار دستم گذاشتم.و موقعی که کوکو توی تابه بود از این مواد، روی سطح کوکو چیدم و با پشت یک قاشق چرب شده، کمی این مواد رو فشار دادم تا خوب به سطح کوکو بچسبه.اگر نچسبن، موقع زیر و رو کردن از سطح کوکو جدامیشن (فقط یک طرف کوکو رو تزیین کردم) جای همگی خالی ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
  فوت و فن پنکیک 🥞🥞🥞 تخم مرغ سه عدد شكر نصف پيمانه كره ۱۰۰گرم ) وانيل يك ق.چ آرد يك و نيم پيمانه نشاسته ذرت نصف پيمانه بيكينگ پودر دو ق.چايخوري شير دو سوم  پيمانه ❤️🧡💛💚💙💜
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه لباس کهنه ها رو دورننداز ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله گوشت گاو 500 گرم ✅ فلفل بلغاری گوجه فرنگی بادمجان شوید سیر خامه ترش نمک / ادویه 1. فیله گوشت گاو را برش دهید و کمی بکوبید . فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به صورت نواری برش دهید. بادمجان را تمیز کرده و همچنین برش می دهیم. 2. شوید و سیر را ریز خرد کنید ، با خامه ترش مزه دار کنید ، نمک ، ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. هر تکه گوشت را با مواد بپوشانید ، سبزیجات را بریزید و به آرامی رول کنید. 3. یک ماهیتابه را بریزید ، ۱ آب اضافه کنید و حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. رول های خوشمزه و دلچسب آماده هستند ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو واسه کوچولوهاتون••🧶 ❤️🧡💛💚💙💜
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بهترین دستور کاچی هست👌😋 ۳ قاشق غذاخوری آرد ۷۰ گرم کره ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم نبات ۵۰۰میل آب ۲ قاشق غذاخوری گلاب زعفران به میزان لازم ۲ قاشق گردو خرد شده خلال پسته برای تزیین یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری هل ❤️🧡💛💚💙💜
سیب زمینی آبپز له شده + مرغ ریش شده + گشنیز خرد شده + نمک + ادویه و فلفل سیاه و زیره مخلوط میکنیم شکل میدیم داخل تخم مرغ غلطانده بعد آرد سوخاری ده دقیقه داخل فریزر بعد سرخ میکنیم ‌ ‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎‌‌ ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسوب های شیرآلات و بااین روش ازبین ببر ❤️🧡💛💚💙💜
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا کفگیری تبریز مواد لازم : آرد سه صفر دو پیمانه  یا ۲۵۰ گرم روغن جامد  یا روغن صاف قنادی ۱/۳ پیمانه یا ۷۰ گرم پودر بادام درختی نصف پیمانه یا ۵۰ گرم پودر قند ۱ پیمانه یا ۱۵۰ گرم پودر زنجبیل نصف ق چ پودر هل ۱/۵ ق غ ( من با پودر قند آسیابش کردم) کره ۱۰۰ گرم یک بسته گلاب ۱-۲ ق غ( من یک ق غ زدم) زعفران دم کرده ❤️🧡💛💚💙💜
مواد لازم : آرد : 1 پیمانه پودر قند : 3/4 پیمانه کره : 100 گرم روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین : مقداری طرز تهیه : ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید ❤️🧡💛💚💙💜
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕 پیتزا تابه ای 🍕😍😋 نام تست ۴ عدد پنیر ورقه ای چدار یا گودا ۶ عدد کالباس ۲-۳ ورق، سوسیس ۱ عدد، قارچ ۲ عدد، فلفل دلمه یک چهارم پنیر پیتزا ۱ کاسه کوچک سس سالسا یا کچاپ تند کره به نون تست ها کره بزن و بذار تو ماهیتابه  بعد پنیر ورقه ای چدار یا گودا بچین روی نون ها، روی پنیرها سس بزن، کالباس، سوسیس قبلش تو یه ماهیتابه جداگانه با روغن یکم تفت بده و پنیر پیتزا بریزبعد فلفل دلمه، قارچ اسلایس شده، آویشن و فلفل سیاه بریز و یکم دیگه پنیر پیتزا و در ماهیتابه ببندبذار با شعله کم حدود نیم ساعت بپزه تا هم نون برشته شه هم پنیرها آب شن ❤️🧡💛💚💙💜