11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پای_قارچ_ومرغ👩🍳
آب یا شیر ولرم نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۶ ق. غ
شکر ۱ ق. م
پودر خمیر مایه ۱ ق. م
نمک ۱ ق. م
آرد ۱/۵ تا ۲ پ
❤️🧡💛💚💙💜
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیارشور خونگی عالی
موادی که لازم داریم:
خیار🥒هر مقداری که میخواید
سرکه انگور به اندازه نصف لیوان تا یک لیوان بسته به میزان ظرف و مقدار خیار
آب جوشیده شده
نمک (برای این مقدار من از ۲قاشق غذاخوری استفاده کردم)
سبزی معطر (شوید/ترخون☘️)
سیر چند حبه🧄
فلفل تند به مقدار لازم🌶️
نخود چند تا دونه
خیار رو بشورید بزارید خشک بشه ، آب رو بزارید بجوشه و سرد بشه بعد با نمک مخلوط کنید☺️دوستان مقدار آب بستگی داره به ظرفتون ولی به اندازه نصف لیوان یا یک لیوان سرکه بهش اضافه کنید
داخل ظرف خیار بریزید لایه لایه سیر، سبزی و سه چهار تا دونه نخود، این مراحل رو تا وقتی ظرفتون پر بشه انجام بدید😍🤌
ظرف تون حتما خشک و تمیز باشه، خیار ها هم ترجیحا ریز و بوته ای باشن بهتره خیارشور تون خوشمزه تر میشه به مدت یک هفته تو محیط اشپزخونه بمونه آماده ی آماده است بی نهایت ترد و عالی میشه😍👌
❤️🧡💛💚💙💜
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر خونگی
گوشت چرخ کره ۳۰۰ گرم الزاما پر چرب (میکس گوساله و گوسفند)
سویا ۲_۳ مشت
پیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده۲ عدد بزرگ
سیر ۲_۳ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک فلفل (پودر سوخاری۱ قاشق) پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ شده من کم چرب بود از دمبه گوسفندی واسه چرب شدن گوشت استفاده کردم
اول سویا رو شستم بعد فشار دادم تا آب آن خارج بشه.
همه مواد رو توی میکسر گذاشتم تا کاملا یکدست بشن .
همبرگر ها رو قالب زدم و توی فریزر واسه ۲_۳ ساعت گذاشتم تا زمان سرخ کردن متلاشی نشه
❤️🧡💛💚💙💜
10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️🧡💛💚💙💜
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
❤️🧡💛💚💙💜
# چیپس ترد و بانمک به سبک امروزی 😍😍
❤️🧡💛💚💙💜
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه اسکموی خوشمزه
مواد لازم:
مقداری آلوچه ی ترش قرمز و سبز،
کمی زرشک خیس خورده،
گلپر، نمک، نبات یا شکر.
مقدار ترشی،شیرینی یا ملس بودن اسکمو بستگی به ذائقه ی خودتان دارد.
آلوچه ها را به همراه یک استکان آب با دمای کم درحد له شدن می پزیم و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد،بعد پخت آلوچه ها، زرشک خیس داده، گلپر ،نمک و شکر یا نبات را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر اجازه می دیم مزه ها به خورد هم بروند،سپس می ذاریم مواد کاملا خنک بشن، داخل قالب گذاشته و در فریزر به مدت ۳ ساعت گذاشته تا خوب ببندد.
نکته ها:با هر میوه ی در دسترستون می تونید این اسکمو رو درست کنید.
زمانی که آلوچه ها پخت قبل اضافه کردن زرشک و...می تونید هسته و پوستش را به کمک صافی جدا کنید.
❤️🧡💛💚💙💜
سوپ_ذرت
ابتدا دوتاپیاز ونگینی خردکرده وتفت کوچیکی میدیم ودوسه تا فیله مرغ هم به قطعات کوچیک تقسیم کرده وهویج نگینی خردشده باپیاز تفت میدیم وکمی زردچوبه ونمکوفلفل (درصورت تمایل یک بسته عصاره مرغ یاگوشت یا آب مرغ)رخته واب میریزیم جوش که اومد به پیمانه جوپرک اضافه ومیزاریم باحرارت متوسط پخته بشه (این موقع دوست داشتید سوپ ومیکس کنید)وحالا ذرت واضافه میکنیم ومیزاریم تا به غلظت موردعلاقه برسه وباخامه یالیمو مصرف کنیدیه سوپ سریع وخوشمزه برای این فصل که واقعا میچسبه اگه دوست داشتید میتونید جعفری خردشده هم داخل سوپ استفاده کنید
❤️🧡💛💚💙💜
1.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به همین آسونی گل رز خوشگل درست کن 😍😍💞💞💞
❤️🧡💛💚💙💜