eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.1هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
17.1هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه آموزش کافی شاپی مخصوص مخصوص😇 ببینش و درستش کن ژله الوورا : یک بسته ژله بلوبری : یک بسته آبجوش برای هر ژله : نصف لیوان آب سرد برای هر ژله : نصف لیوان موز، کیوی : به مقدار لازم بستنی ( وانیلی، بلوبری، تمشک، شکلاتی ) : به مقدار دلخواه چتر : دو عدد شکلات : به مقدار دلخواه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش ساک دستی طرح فیل بسیار زیبا و دلبر😍🐘 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستن روسری 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
اسپری سفید کننده صورت و بدن کاریته کد 242647b Karite whitening spray 🔳حجم 170 میل 💖سفید کننده و روشن کننده فوری 🔳قابل استفاده بعد از حمام 💖کاملا گیاهی و بدون عوارض پوستی 🔳اثرگذاری فوری 💖قابل استفاده در تمامی نقاط بدن و صورت 🔳نرم کننده و بازسازی کننده پوست 💖روشن و شفاف کننده پوست 🔳اورجینال قیمت هر عدد : ۱۵۰ هزار 🛒جهت سفارش سریع محصول کلیک کنید.🛍 🆔 @R71690 🆔 @t_tamas
تمام چیزی که الان به آن احتیاج داری این است که احساس خوبی داشته باشی. هر چه احساس خوب بیشتری داشته باشی، چیزهای بهتر بیشتری را سمت خود جذب خواهی کرد. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای درست کردن شیرینی زبان خمیر هزارلا عسل زعفران دم کرده کاتر شیرینی زبان خمیر هزارلا رو میتونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید بصورت فریز شده هست قبل از استفاده یک الی دوساعت بزارید به دمای محیط برسه و یخ زدایی بشه با کاتر شیرینی زبان کاتر بزنید یک لایه بچنید داخل سینی فر بعد شربتی که با یک قاشق عسل و دو قاشق زعفران دم کرده رقیق کردید با فرنچه روش بمالید سپس لایه دوم را قرار بدید و دوباره شربت بزنید با چاقو یک شیار در وسط شیرینی ایجاد کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰درجه از قبل گرم شده بیست دقیقه قرار بدید از فر بیرون بیارید اجازه بدید از حرارت بیوفته سپس دوباره شربت بزنید و کمی پودر پسته بریزید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیره انگور شیره ی انگور رو هم با انگور قرمز هم انگور عسگری درست میکنن، هر ۱۰۰ کیلو انگور حدود ۲۰ کیلو شیره میده، انگورها رو خوب میشوریم و میزاریم ابش بره داخل گونی تمیز میریزیم و با چکمه لگد میکنیم تا ابش گرفته بشه(میتونید بدید بیرون با دستگاه هم ابش رو در بیارن) ما به روش سنتی و اصلیش انجام دادیم😅ابش رو ما از ابکش رد کردیم که تفاله و هسته نره ، اب انگور رو داخل ظرف ریختیم و بهش خاک سفید اضافه کردیم، خاک سفید تو همه جای ایران پیدا میشه اگه دسترسی نداشتید از عطاری ها میتونید بخرید(برای هر ۲۰ کیلو اب انگور ۱ کیلو خاک سفید اضافه میکنیم)اجازه میدیم ۱۰،۱۲ ساعت خام داخل اب انگور بمونه ما شب تا صبح گذاشتیم موند و صبح زود اول خاکی که اومده بود روی شرف رو برداشتیم و بعد دوبار از پارچه رد کردیم تا خوب صاف و‌زلال بشه بعدش داخل قابلمه بچوشونید تا به غلظت مد نظر برسه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃