4.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه سوته نبات طعم دار درست کن😊👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #سالاد_قالبی
لايه ى بيرونى تركيب سيب زمينى پخته با سس و نمك و فلفله
براى مواد ميانى هم مرغ رو طعم دار كردم و با پياز و ادويه پختم و بعد از خنك شدن ريز خورد كردم .به همراه كنسرو نخودفرنگى ،كنسرو ذرت، هويج پخته ى نگينى،شويد،جعفرى،پيازچه،فلفل،نمك و سس كاملا تركيب كردم
ميتونين به دلخواه ضخامت لايه ى پوره و تركيب محتويات ميانى رو به ذائقه ى خودتون تغيير بدين فقط حواستون باشه هم پوره و هم مايه ى ميانى نبايد خيلى شُل و آبكى باشه چون شكل خودشو بعد از بيرون آوردن از قالب از دست ميده
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
2.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه عمر پرده رو اشتباه نصب کردیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
روش تمیزکردن اطراف شعله ها:
مقداری پودر خمیر مایع را با سرکه مخلوط کرده و با مسواک خوب بکشید سپس با پارچه تمیز کنید خیلی خیلی موثره حتما امتحان کنید😍😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#راز_خوشمزگی_قرمه_سبزی
با صدا ببینید🔈
✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن.
✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه.
✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده.
✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو به خودش بگیره
معجون قرمه سبزی👇👇
دو ق غ رب انار
یک ق غ آب نارنج
یک ق غ آبلیمو
نصف ق چ فلفل سیاه
نصف ق چ نمک
نصف ق غ رب گوجه
با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنیداین میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف یا دو برابر کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_کرفس
با صدا ببینید🔈
یک عدد پیاز بزرگ
200 گرم گوشت خورشتی
ساقه کرفس و سبزی نعناع و جعفری سرخ شده
زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک
کمی رب
یه کاسه کوچک لوبیا چیتی بدلخواه
دوتا لیمو عمانی
همونطور که دیدید اول پیاز رو تفت دادم کمی که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم حالا نوبت ادویه هاست بعدش کرفس و سبزی را اضافه کردم و کمی تفت دادم کرفس و سبزی رو از قبل سرخ و فریز کردم بعد ابجوش ریختم و وقتی جوش اومد یک کاسه کوچک لوبیاچیتی و دو تا لیمو عمانی ریختم و گذاشتم خورش روی شعله کم جابیفته دو ساعت بعد لیمو هارو برداشتم که خورشت رو تلخ نکنه حدودا پخت خورشت کرفس 5.6 ساعت هست که بیشترم میتونه بمونه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
⚠️لوبیا چیتی داخل خورشت کرفس کاملا دلبخواهیه و خورشت رو لعابدار میکنه⚠️ساقه کرفس رو خرد میکنم و سرخ میکنم به همراه سبزی نعناع و جعفری و فریز میکنم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ژله_میان_تهی🧑🍳
یک سوم از گیلاسها رو از یک رنگ ژله بریزید و بذارید یخچال؛ وقتی نیم بند شد در بیارین میوه ی مورد نظرتون روش بذارید و چند قاشق دیگه از ژله بریزید و دوباره بذارید یخچال
وقتی ژله کامل بست از یخچال در بیارین و به اندازه ی یک سوم از رنگ دیگه ی ژله رو بریزید
روی ظرف سلفون بکشید و خوب محکم کنید و ظرف رو به حالت وارونه توی یخچال بذارید
🍷🍸🍹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
💕✨💕
قبول دارید؟!
آدم در هر سنی هم که باشد،
یکی را می خواهد ،
یکی که برایش بچگی کند و
بدونِ هیچ ترسی ، خودش باشد ،
آدم هر چقدر هم که قوی و مغرور باشد ،
دلش می خواهد یکی را داشته باشد که
تمامِ ضعف هایش را توی آغوشش بیندازد و از شرِ بی رحمی هایِ دنیا ، به شانه های محکمش پناه ببرد !
یکی که بشود تمامِ غصه و دردهایِ انکار شده اش را
برایش تعریف کند و آرام بگیرد
تا کجا می شود قوی بود ؟!
تا کجا می شود ادایِ آدم بزرگ هایِ بی درد را در آورد ؟!
تا کی می شود بدونِ یک عشقِ بی قید و شرط
زنده بود و نفس کشید ؟!
آدم نیاز دارد یکی را داشته باشد
یکی که بی منت
هوایِ بغض هایِ یواشکی اش را داشته باشد
که بشود برایش باخیالِ راحت دلبری کرد
جایی که نه از قضاوت خبری باشد ، نه از دلزدگی
آدم بدونِ عشق ، می میرد
باید یکی باشد
یکی که با همه ی جهان
فرق داشته باشد.. ♡ 💕
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃