6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_پشمک_قالبی 😋
پذیرایی شیک👌🥰
🔴عزیزان تو قالبهای بزرگتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی ویا پلاستیکی از هر دو میشه استفاده کنید باشه
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایسلیم_کباب
بادمجان سه الی چهار عدد
روغن مایع برای سرخ کردن
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
تخم مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
خمیر داخل نان باگت دو عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و زیره
مواد سس:
گوجه فرنگی رنده شده دو عدد
روغن
سیر دو حبه
نمک
آب یک استکان
رب گوجه یک ق غ
برای تزیین روی کبابها،گوجه گیلانی و فلفل دلمه ای
بادنجانها را بشویید و در آب نمک کمی استراحت بدهید و بعد مانند کلیپ نازک برش بزنید و سرخ کنید.
مواد کوفته را خوب مخلوط کنید و ورز بدهید. کوفته هایی به نارنگی بردارید و در روغن دو طرف کوفته ها را سرخ کنید.
مانند کلیپ بادنجانها را ضربدری روی هم بگذارید و یک عدد کوفته وسط آن بگذارید.و کناره های بادمجان را جمع کنید و یک برش فلفل و گوجه گیلاسی بذارید و با خلال دندان سفت کنید.
سس را مخلوط کنید و روی بادنجانها بریزید و د فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله رنگی رنگی
هر بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش بنماری کنین
(بنماری یعنی ژله رو روی بخار اب جوش هم بزنین تا ژله کامل حل بشه)
بعد از اینکه ژله کامل سرد شد (فقط از گرما بیفته کافی نیست باید سرد بشه)
بهش نصف لیوان شیر دمای محیط یا بستنی نرم شده اضافه کنین
واسه یکدست تر شدن از صافی رد کنین
.
دو طرف قالب یخ کروی رو با روغن مایع چرب کنین و ژله ها رو توی قالب بریزین و درشو محکم ببندین (طوری که از سوراخ بالای قالب مقداری ژله خارج بشه)
اینجوری ژله ها کروی شکل میشن
.
بعد از اینکه ژله ها سفت شدن دو سه تا از ژله های کروی از هر رنگ رو از وسط نصف کنین
نیم کره های رنگی رو یک ردیف کف و دیواره قالب بچینین
ژله سفید (آلوئه ورا و شیر) رو به آرومی توی قالب بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
خیالتون راحت باشه ژله های چسبیده به دیواره نمیفتن
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شله زرد
برای شله زرد هم
سه پیمانه برنج
دوازده پیمانه آب
شش پیمانه شکر
بک گرم زعفران
نصف پیمانه گلاب دو آتشه
پنجاه گرم کره
و عرق هل و خلال بادام به میزان سلیقه
نیاز دارید در زمان پخت اولیه برنج هم اون رو بهم نزنید و بعد از اضافه کردن شکر هم فرصت بدید تا آب شکر جمع بشه اینجوری شله زرد شما آب نمیندازه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یک رشته مروارید دستبند خوشگل بسازیم👌😍😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃