رشته شعریه رو همه ی لوازم قنادی ها دارن✔
.
رشته شعریه یک بسته
کره50 گرم
شیر عسلی دوسوم قوطی
مغز گردو یا بادام یا پسته به دلخواه
زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوا شعریه
ابتدا رشته هارو کاملا خورد کنید (هرچه این رشتهها خردتر باشد در نهایت بافت باقلوای شما بهتر خواهد شد).سپس کره و رشته هارا در ماهیتابه قرار بدید و تفت بدید حدود 10دقیقه تا سرخ بشن.
وقتی کمی تغییر رنگ دادن کافیه, بعد شیر عسلی را اضافه میکنیم(آموزش شیرعسلی خانگی در استوری) و کاملا مخلوط میکنیم و بعد گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و کاملا مواد رو مخلوط میکنیم.
ورق فویل رو پهن میکنیم و کمی روغن مالی میکنیم و بعد مواد رو کف ورق فویل پهن و یکدست صاف میکنیم و به دلخواه وسطش رو مغز میریزیم و آرام رول میکنیم و بعد با فویل میپیچونیم و به مدت 5ساعت توی یخچال یا 2ساعت توی فریزر تا خودشو بگیره وبعد برش میدیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #فسنجان
من برای حدود ۵۰۰ گرم مرغ، تقریبا ۲۰۰ گرم گردو آسیاب شده و یک پیاز کوچیک و ۵ ق غ رب انار ترش استفاده میکنم. چون رب ترش هست، شکر هم میزنم
اول پیاز رو رنده درشت میکنم(یا خیلی ریز نگینی خرد میکنم) و با کمی روغن کاملا تفت میدم تا رنگش طلایی شه. بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم تا به روغن بیفته. تیکه های مرغ رو هم بهش اضافه میکنم. نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه هم میزنم و وقتی مرغ کمی تفت گرفت، تقریبا 3 لیوان آب بهش اضافه میکنم و شعله رو خیلی کم میکنم تا کم کم بپزه. یک ساعت که گذشت، بهش رب انار میزنم و شکر به اندازه دلخواه هم اضافه میکنم(بسته به ذائقه تون که ترش یا شیرین دوست داشته باشید). یه تیکه یخ هم برای روغن انداختن، توش میندزم.
دوباره میذارم با شعله کم بپزه تا کاملا جا بیفته و روغن گردو هم بالا بیاد. فقط گاهی بهش سر میزنم و هم میزنم تا ته نگیره. میتونید مرغ روجدا کمی سرخ کنید و دیرتر به خورشت اضافه کنید👌
دوستان من خیلی کم روغن میزنم این روغن روی خورشت از گردو هست
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
1.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و من خدایی دارم که هیچگاه فراموشم نمیکند
او که مرا دوست دارد و بهترین ها را برایم میخواهد
خدایی که لحظه ای مرا به حال خود وا نمیگذارد
خدایی که میبخشد و نعمت میدهد بی اندازه
بارالها تو تنها دارایی من هستی🌸
و براستی که ثروتمندم و بی نیاز از غیر تو🌸
هرگز از رحمت تو ناامید نخواهم شد ،
چون به یقین میدانم دوستم داری...
خدای من عاشقتم
در پناه مهربونیاش باشید...
⭐شب خوش🌙🌸
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
370.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زندگی آنقدر کوتاه است که
گاهی حیف است
"دوست داشتن" ها را دریغ کنیم...
چقدر خوب میشود اگر ؛
دوستی به ما حس خوبی را انتقال داد ،
اگر همدم تنهايی مان شد،
لبخند بر لب هايمان نشاند،
و باعث دلگرمی مان شد...
ما هم مهربانی را دریغ نکنیم و
"دوست داشتن مان" را به زبان بیاوریم...
تا بداند كه بودنش چقدر برايمان
عزيز است...
چقدر ارزشمند است و چقدر حالمان
با بودنش خوب است
قدر بدانيم...
آدم های خوب زندگیمان را...
زمانی می فهميم چقدر بودنشان مهم بود؛
كه ديگر دير است...🌿
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
1.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی اوقات، خدا همه درها را میبندد و همه پنجره ها را قفل میکند. در آن اوضاع و احوال خوب است فکر کنید طوفانی بیرون برپاست و
او میخواهد شما را نجات دهد ...
وفقط سوی خدا باشی
روزتون قشنگ❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده #غذای_مجلسی
🤩🤩
مرغ ریز چرخ کنید
2 عدد پیاز
1 فلفل دلمه ای
گشنیز تازه
اضافه کردن:
1 قاشق غذاخوری رب سیر، 1 قاشق غذاخوری رب فلفل
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک
فلفل
پودر زنجبیل
پودر سیر
فلفل قرمز
گشنیز خشک
2 قاشق غذاخوری خرده نان
سینه مرغ چرخ کرده 2 کیلوگرم
1 عدد تخم مرغ
خوب مخلوط کنید و حداقل 2 ساعت بگذارید تا ماریناد شود.
به شکل دایره های کوچک در آورید و به مدت 10-12 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید و کنار بگذارید. پس از سرخ شدن، زغال داغ را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید کباب های مرغ طعم آن را بگیرد و به مدت 15 دقیقه محکم ببندید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
2.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسون ترین راه تا کردن تی شرت👚
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
1.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خداییی چه تزیین قشنگ و ساده ای 😍😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃