3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بااین ترفند گل نون و پنیر درست کن 🥰
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطور بود؟؟😎
خودت با دور ریختنی ها درست کن
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه حلیم گوشت خوشمزه و پرملات 🤤🥩😍😋
گندم پوست کنده : ۲۵۰ گرم
گوشت گوسفندی یا گوساله : ۲۰۰ گرم
دنبه : ۵۰ تا ۱۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد متوسط
آب : ۱ لیتر
استاک قلم غلیظ شده : ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
2.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸تنها زمانی صبور خواهی شد
که صبر را
یک قدرت بدانی ،نه یک ضعف...
آنچه ویرانمان می کند ،
روزگار نیست ...
حوصله های کوچک است و
آرزوهای بزرگ 🌸
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
آدمی تا زمانی که
سختی هایش را میفهمد
زنده است.
ولی وقتی سختیهای دیگران
را درک می کند
آن وقت یک انسان است
#لئو_تولستوی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
2.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شايد معجزه ی از سوى خدا به سمت تو فرستاده شودكه از همه ی آرزوهايت بهتر باشد..
به همین قشنگی ..
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوره_گوجه🍅
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ لواش لاکچری
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
فلفل دلمه ای 🫑
کالباس🥓
ذرت🌽
پنیر پیتزا 🧀
سس کچاپ یا سالسا🍅
نون لواش🫓
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃