5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ذرت_مکزیکی
موادلازم:
کنسرو ذرت یا ذرت :۱عدد
نکته اگر از خود ذرت استفاده میکنید حتما پخته شود
کره:۲۰گرم
قارچ:۵عدد
پنیر خامه ای:۵۰گرم
شیر:۵۰گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ادویه:ایتالیایی و پیاز جعفری
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر آنچه را که امـروز بکاریم
فـردا درو خواهیم کرد ...☕️🍂
هیچکس مسئول کشت و کار و بـرداشت
محصول ما نیست ؛ زیرا هر چه می کاریم
همان را درو می کنیم و
هر چه بـر سرمان می آید
دلیل آن اتفاق ، خودمانیم
و نه هیچکسِ دیگر
باید ببینیم چه می کاریم!
زیرا اگـر سخت کوشی بکاریم
موفقیت درو می کنیم
اگر خوبی بکاریم ؛ دوستی درو میکنیم
اگر خودخواهی بکاریـم
تنهایی درو می کنیم
اگـر حسد بکاریم ؛ رنج و عذاب درو میکنیم
پس مراقب آنچه امـروز می کاریم باشیم
که محصول فـردایمان را می سازند.
بذری که اکنون می افشانیم
بد یا خوب ، زندگی فـردایمان را می سازند.
زندگی خودمان یا کسانی که بعد از ما می آیند.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام فوری
این سالاد رو میتونید بدون نون هممیل کنیدو اگر رژیمدارین سس مایونز رو حذف کنید وبجاش ماست اسفاده کنید.
مواد لازم:
سیب زمینی کوچک ۴ عدد
خیارشور ۵-۶ عدد
تنماهی ۱ عدد
پیازچه ۵ شاخه
شوید خشک یا تازه کمی
سس مایونز ۴ ق غ
لیمو ترش ۱ عدد
نمک،فلفل به میزان لازم️
سس ساندویچ یک ق (قابل حذف)
این سالاد یکی از جذاب ترین وخوشمزهترین سالاداس که میتونید برای مهمونی هم درست کنید بدون نان باگت سروکنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #سالاد_پیازچه
پیازچه ۲ دسته
شوید۲ دسته
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
خیارشور متوسط ۱۰ عدد
🌀طرز تهیه: سیب زمینی آبپز کردم و بعد با رنده درشت ریزش کردم بعد خیارشور و نگینی ریز خورد کردم و شویدوپیازچه ریز شده رو بهش اضافه کردم نمک و فلفل سیاه و لیموترش تازه و سس مایونز وبه موادم اضافه کردم خوب هم زدم حدودا ۸ ساعت تویخچال گذاشتم سرد که شد آماده خوردنه بخورید نوش جانتون
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چاشنی خیار ماست و 🥗 سالاد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #کباب_تابه_ای
این غذا همون تابه ای خوشمزه است که با یبار درست کردن عاشقش میشین🤩
گوشت چرخکرده رو با یه پیاز رنده شده و آب گرفته، یه دونه تخم مرغ، کمی آرد سوخاری، نمک، فلفل، سماق و کمی زعفران دمکرده ورز دادم. میشه زعفران رو حذف کرد.
توی تابه یه ردیف سیب زمینی ورقه شده چیدم، گوشت ها رو مثل کتلت توی دست شکل دادم و روی سیب زمینی ها چیدم، روی اونها یه ردیف گوجه فرنگی و چند تکه فلفل دلمه چیدم. من کمی کف تابه رو چرب کردم، البته میشه روغن نزد.
بعد یه قاشق رب گوجه فرنگی و نصف استکان آب، نمک و فلفل رو مخلوط کردم و روی مواد ریختم. شعله کم و در ظرف بسته باشه. مواد اول آب میندازن، بعد آب کشیده میشه و سیب زمینی ها توی روغن گوشت، سرخ میشن.
حالا اون کباب لای پلو 😋😋😋😋
همون گوشتی که آماده کرده بودیم رو اینجا هم استفاده میکنیم. برنج رو کته ای بار میکنیم، وقتی آبش تقریبا خشک شد، کف یه قابلمه نچسب دیگه، روغن میریزیم، یه مقدار از برنج رو زعفرانی میکنیم و توی قابلمه میریزیم و صاف میکنیم، یه لایه از گوشت مون رو روی برنج پهن میکنیم، یه کوچولو سماق روی اون میپاشیم و برنج ساده رو روی اون میریزیم و صاف میکنیم، با شعله ملایم، دم میزاریم، وقتی برنج دم کشید، آماده است. گوشت اینجوری کامل میپزه و عالی میشه 😋😋
پیج: haniye_mirhashemi
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #ایده_زیباسازی 🌺👌
مقداری کنف+گل های مصنوعی تزیینی مناسب با ست آشپزخونه و میزان زیادی خلاقیت 😍
با ی تکه کنف، شلنگ اجاق گاز را تزیین کردم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃