5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ترشی کلم به سبک رستوران 👌👌
مواد لازم:
۱عدد کلم قرمز متوسط یک فنجان سرکه انگور
یک فنجان آب
یک قاشق چایخوری جوهرلیمو
یک قاشق چایخوری نمک
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
این نمونه تل مجلسیه و می تونید متناسب با رنگ لباستون اونو درست کنید یا حتی بدون پولکشو درست کنید مخمل و...
فقط و فقط به یه دونه تل ساده نیاز دارید و چسب حرارتی و ابری و ربان مورد نظرتون
این ابری مخصوص درزگیر در هست که استفاده کردم و خوب شد.
من قبل از ویدئو گرفتن یه ردیف ابر زدم به تل چون یادم نبود فیلم بگیرم 😁
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش گل جورابی
لوازم لازم تور رنگی و سیم گلسازی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند عکاسی 🤩👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#بستنی_پاستیلی 🍭 😋
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
دو ق غ شکر
پاستیل حدود 100 تا 150 گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک ق غ
دو ق غ آب جوش
🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید
پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#زیبایی
۶ راه برای زیبایی و استحکام ناخن..🍇🍃
⚜ ناخن ها را نجوید
⚜ به اندازه ناخن ها را کوتاه کنید
⚜ سوهان ناخن را فراموش نکنید
⚜ ناخن هایتان را مرطوب کنید
⚜ از روغن زیتون برای براقیت ناخن هایتان استفاده کنید
⚜ روغن کنجد و زیتون را در برنامه غذایی خود بگنجانید تا بافت ناخن هایتان مقاوم و محکم شوند
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیز کردن قیچی و رنده به این روش 👌👌😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸یک دسر بی نظیر و خوشمزه
🔹یه قابلمه آب جوش ۱ قوطی شیر عسلی رو
داخلش بزارین ، (مقدار آب طوری باشه که قوطی کاملا داخلش غوطه ور باشه) و اجازه بدین دو تا سه ساعت بجوشه، از داخل آب خارج کنین و دوازده ساعت کنار بذارید تا کاملا سرد بشه
🔹۱ بسته بیسکوییت ساقه طلایی رو پودر کنین و ۱۰۰ گرم کره ی آب شده اضافه و دوباره یکدست کنین. مواد رو داخل ظرف سرو بریزین ،صاف کنین و کناره های ظرف به این صورت دیواره ایجاد کنین
🔹شیر عسلی جوشیده رو اضافه و کف ظرف صاف کنین و ۲ عدد موز رو اسلایس کنید، روی شیرعسلی بچینین و روشو با خامه ی فرم داده شده،به دلخواه تزیین کنین
🔹کافیه ۱ساعت داخل یخچال بذارید تا دسر کاراملی موزی شیک و خوشمزه تون آماده شه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#توصیه •💖🧷•
روش شانه زدن صحیح مو 🍓🌼
✤ برای هرچه براقتر شدن، در پایان شانهزنی چند بار موهایتان را از ریشه بهسمت نوک مو شانه بزنید :
✤ برسکشیدن از سمت ریشه مو به پایین سبب میشود که روغن طبیعی پوست سر در بین موهایتان توزیع شود و به آن ظاهری براق و سالم بدهد. این روغن به استحکام موهایتان کمک میکند و به آن ظاهر چرب و سنگین نمیدهد همچنین، با پخششدن روغن در تمام سر، روغن فقط در محل ریشهها جمع نمیشود و موهایتان تمیز و با چربی کم دیده میشود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک زعفران😍😋
این کیک زعفران و کشمش با بافت ترم و اسفنجی فقط چند قاشق آرد نانوایی میخواد
مواد لازم
آرد هشت ق غ
شکر شش ق غ
تخم مرغ دو عدد
شیر یا آب یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده یک ق غ
کشمش دو ق غ
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قالب رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃