1.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_بادومی🍎🍏🍑🍓
#شیرینی_توت
بادام : ۱ پیمانه کاملا سر پر
پودرقند : ۱ پیمانه سر خالی
گلاب : به مقدار لازم
رنگ خوراکی دلخواه :چند قطره
بادام هارو داخل ظرفی ریخته و آب جوش رو روی اونها میریزیم حدود بیست دقیقه بمونه بعد بادامهارو آبکش کنید و پوست بادامها رو میکنیم بادامها رو روی سینی پهن میکنیم تا خشک بشن و شکننده رطوبتی داخلش نباشه وگرنه پودر نمیشن.
بعد بادام و پودر قند روداخل غذاساز ریخته و آسیاب میکنیم دقت کنید آروم آروم و کم کم اینکارو بکنید تا بادومها به روغن نیفته تو چندمرحله انجام بدید.
دراخر که مواد شکل پودر گرفت کم کم گلاب و اضافه میکنیم مواظب باشید زیاد گلاب نریزید کم کم اضافه کنید وگرنه خمیر شل میشه
موقع اضافه کردن گلاب زیاد ورز ندید وگرنه مواد به روغن میفتهه.
مواد رو به هر قسمت که دوست دارید تقسیم کنید و رنگ خوراکی موردنظرتونو بریزید و مواد رو گرد کنید و با پشت چاقو خط بندازید مثل عکس و در آخر داخل شکر بغلتونید و تمام.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چجوری کفش های سفیدمون کثیف نشن؟؟
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عرق نعنا هم خودت درست کن 👌😍
✅مواد لازم
نعنا:۲۰۰گرمم
آب
یخ
نعنا ها رو تمیز کنین ساقه های اون رو کامل جدا کنید هیچ ساقی داخل برگها نباشه تمیز بشورید.
داخل یک قابلمه روحی بریزید به مقداری آب بریزید که روی نعنا ها رو بگیره یه آبکش روش بذارید و یک کاسه بزارین در قابلمه رو برعکس بزارید.
وقتی که جوش اومد روی در قابلمه بذارید به محض اینکه یخ ها آب شد به وسیله قاشق و آب ها را بردارید و مجدد روش یخ بزارید .
این کار را تکرار کنید تا ۴ تا ۵ ساعت بعد از اون شعله رو خاموش کنید.
بذارید قابلمه کامل سرد بشه و در قابلمه را بردارید عرق نعنای خوشمزه ی تازه و طبیعی دارید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
2.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما میگید فراموشش کن
اما شهریار در جوابِ این جمله میگه:
چشم خود بستم
که دیگر چشم مستش ننگرم،
ناگهان دل داد زد،
دیوانه! من میبینمش !
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #دلمه_كلم
مواد لازم
گوشت چرخ کرده سيصد گرم
برنج دو پیمانه
لپه یک پیمانه
پیاز یک عدد
سبزی معطر دلمه،جعفری ونعنا وپیازچه و ترخون، مرزه، شوید
رب یک ق غ
ادویه، زرد چوبه، نمک،
سس دلمه شامل
رب گوجه فرنگی یک ق غ
روغن زیتون یا روغن مایع دو ق غ
سرکه نیم استکان
شیره ی انگور یک استکان
اب به مقدار لازم
طرز تهیه:
لپه را پخته، برنج نیم پز را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب، ادویه و نمک و زردچوبه رو به مواد اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت برمیداریم، سپس سبزی را اضافه کرده و در اخر لپه و برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم برگ کلم را کمی داخل آب جوش و مقداری سرکه گذاشته تا نرم بشه ، قسمت زخیم وسط برگ رو جدا کرده، بعد مواد را داخل برگ می پیچیم و در قابلمه می چینیم رب گوجه فرنگی رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#کدبانوگری 💕
راه حل برای نگهداری انار دون شده اینکه تو بطری شیشه ای بریزیم اصلا خشگ نمیشه و میشه مدتی نگهش داشت برای فریزر کردن هم این بطری ها خوبن برای داخل شکم مرغ یا اب انار عالی میشههم میشه
🌀فقط این بطری ها خوب نیستن سرطان زا هستن توی بطری شیشه ای یا بطری های مخصوص فریزر بریزید عالیتره عزیزان ✨
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد موز رو پوره کنید
۳۰۰ گرم کنجد ، (کم کم اضافه کنید چون بسته به سایز موز کمتر یا بیشتر مصرف میشه)
پودر دارچین و زنجبیل اضافه و خوب مخلوط کنید.
با استفاده از کاتر روی صفحه نسوز یا کاغذ روغنی بهش شکل بدین و بزارین تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
دیگه فوریتر و سالمتر از این شیرینی خوشمزه نداریم.(اسنک عالی برای بچه هاتون)
این شیرینی پر خاصیت رو با هر مغزی که دوست داشتین میتونید درست کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃