#شکلات_صبحانه😍😍
موادلازم:
پودرکاکائو= 2قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ= 2عدد
شیر= 2قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای= 50 گرم
کره= 3/1 فنجان
پودرقند= 2/1 فنجان
خامه فرم گرفته= 3/1 فنجان
فندق خرد شده= مقداری
طرزتهیه:
پودرقند و پودرکاکائو را در ظرفی بریزید و کره نرم را به آن اضافه کنید و با میکسر مخلوط کنید تا سفت شود شکلات را در بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود و آن را به مایه بالا اضافه کنید زرده های تخم مرغ را جداگانه بهم بزنید تا سفید و کشدار شود حال تمام مواد را همراه با خامه و فندق با هم مخلوط کرده ظرف را مدت یکساعت در یخچال بگذارید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#دونات_ژامبون
موادلازم
آب ولرم يك ليوان
خمير مايه يک قاشق
شكر يک قاشق غذاخوری سر خالى
نمك نصف قاشق غذاخوری سرخالی
سوسيس يا ژامبون رنده شده يك ليوان (بنظر من دو لیوان باشه خیلی بهتره)
فلفل دلمه رنده شده نصف ليوان
فلفل و آويشن به ميزان لازم
آرد حدود ٢/٥ ليوان (شايد بيشتر يا كمتر بشه)
طرزتهیه
اب ولرم و خمير مايه و شكر رو با هم مخلوط كنيد و بعد نمك و اويشن و فلفل رو اضافه كنيد و فلفل دلمه و ژامبون رو هم داخلش بريزيد و هم بزنيد و بعد ارد رو سه بار از الك رد كنيد و به مواد كم كم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه بدست بياد...
روى ظرفى كه خمير رو گذاشتيد سلفون بكشيد و دوساعت جاى گرم بذاريد تا خمير دوبرابر بشه.....
بعد خمير رو با به قطر دو سانت پهن كنيد و قالب بزنيد و يك ربع بعد قالب زدن استراحت بديدو توى روغن سرخ كنيد...
#نكات
حرارت اجاق بايد ملايم باشه و روغن نبايد موقع سرخ كردن خيلى داغ شده باشه،ديديد كه روغن خيلى داغ شده شعله رو كمتر كنيد....
مقدار ژامبون رو دو لیوان بریزید خیلی بهتر میشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
3.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
••لباتو نرم و هلویی کن••👄
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅مواد لازم👇
تخم مرغ یک عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
روغن ۴ قاشق غذا خوری
آرد قنادی ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
ماست ۴ قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
✅مواد میانی شیرینی
شکر ۲ قاشق غذا خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
عسل ، مربا ، یا مارمالاد ۲ قاشق غذا خوری
قسمت اول ✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃