9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزه داخل تنگ
برای کاشت سبزه شناور درآب میتونید از شاهی،تربچه،ریحون،کتان،تخمه کدو تنبل هم استفاده کنید.
اگه محیط خونتون گرم هست یک هفته به فروردین بکارید اگه سرد هست بیستم اسفند بکارید.
بعد از کاشت وجوانه زنی حتما محیط خنک مثل راهرو یا بالکن قرار بدید با نور زیاد وغیرمستقیم.
اگه تو محیط گرم نگه دارید رنگ آب زودتر تغییر میکنه ومحیط آب آلوده میشه وریشه وجوانه میگندن.
اگه محیط خنک نگه دارید هفته ای یکبار کافیه برای تعویض آب
بذر شبدر رو از عطاری یا گلخانه دارها ویا بازار گل تهیه کنید.
طرف بیرنگ هم از مغازه هاییکه ظروف یکبارمصرف دارن تهیه کنید یه کاسه بیرنگ بخرید وسوراخش کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوهان کنجدی خوووشمزهه مخصوص عید😋
#شیرینی
کنجد ۱لیوان
شکر ۱ لیوان
کره ۱ ق چ کنجد را تفت دهید. بعد شکر را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و وقتی کاراملی رنگ شد،کره را اضافه کنید.سپس کنجد راریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
فوری روی کاغذ روغنی بریزید و یک کاغذ روغنی دیگر روی آن قرار دهید. با وردنه آنرا پهن کنید.چون زود خشک می شود.قبلخنک شدن با چاقو آنرا را برش بزنید .بگذارید سرد شود آنرا تکه تکه کنید.
می توانید از گردو هم داخل سوهان استفاده کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️خوبی خاکشیر اینه که ۵ تا ۶ روز برای سبز شدن وقت کافی است
✅️ خاکشیر 1 استکان بذر 5 استکان اب لازم دارد را به مدت 5 الی 6 ساعت در آب بگذارید تا لعاب دهد
✅به مدت 2 الی 3 روز یک نایلون که در آن چند حفره ایجاد کرده اید روی کار بکشید مواظب باشید با سبزه در تماس نباشند و سبزه را با آب پاش، آبیاری کنید.
بعد از اینکه سبزه ها جوانه زدند، نایلون را بردارید و هر روز به سبزه خود آب دهید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو فکری ناهار چی بپزی؟
پیشنهاد عالی واست دارم😍
یک عدد پیاز نگینی شده رو داخل روغن تفت بدید
یک سینه مرغ خرد شده رو اضافه و ۱۵ دقیقه تفت بدید
سه عدد فلفل شیرین خرد کنید
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد کنید
یک عدد گوجه پوست گرفته هم نگینی کنید
سبزیجات خرد شده رو به مرغ ها اضافه و تفت بدید
ادویه ها:نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه، آویشن، پودر گوجه از هرکدوم یک قاشق چایخوری
هم بزنید تا مرغ ها طعم دار بشن
سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
وقتی خامی رب گرفته شد یک لیوان آب بریزید
درشو ببندید و ۱۰ دقیقه اجازه بدین بپزه
دو پیمانه برنج شسته شده
کمی هم بزنید
یک لیوان آب، درشو ببندید و ۴۰ دقیقه زمان بدین تا دم بکشه
برای سرو داخل کاسه بریزید و قالبی برگردونید
عطر و طعمش واقعا محشره
نوش جان❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز شیرینی گل رز داریم ،بدون فر ،جز شیرینی های خشک عید هست که دو تا سه هفته ماندگاری داره 👌
✅مواد لازم
ارد سفید ۱۴۰ گرم معادل یک لیوان دسته
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم تقریبا نصف کمتر لیوان
تخم مرغ ۲۵ گرم معادل نصف تخم مرغ
وانیل یک چهارم ق چ
به دلخواه رنگ خوراکی یا رنگ غذا مایع یا زعفران غلیظ یا یک ق م پودر کاکائو
✅این مقدار برای ۱۲ عدد رزت هست
✅اگه شکوفه بزنید ۲۵ عدد میشه
✅ابتدا کره با پودرقند ۵ دقیقه هم بزنید بعد تخم مرغ داخل یک ظرف کوچک بشکنید با چنگال هم بزنید نصفش به مواد اضافه کنید ،بهمرا وانیل ،وبه دلخواه رنگ غذا اضافه کنید،چند دقیقه هم بزنید ،بعد ارد الک شده اضافه کنید با لیسک هم بزنید توی قیف با ماسوره بریزید،کف تابه یا سینی فر کاغذ پوستی بزارید ،رزت یا شکوفه بزنید
✅برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه
برای فر برقی دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه
برای تابه با شعله پخش کن روی حرارت ملایم ۱۵ دقیقه
✅از ماسوره 2d یا m1 استفاده کنید
✅وزن یک تخم مرغ متوسط ۶۰ گرم هست ،ما به نصفش احتیاج داریم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_گل (شیرینی عید)
200 گرم کره در دمای اتاق
سه عدد زرده تخم مرغ
یک لیوان پودر قند
یک بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری
سه لیوان آرد
شکلات 80 گرم برای تزیین و مقداری پسته
ابتدا کره به دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده و وانیل و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید و ارد رواضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیارید . از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و با مهر و یا هر وسیله ای روش رو طرح بندازید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بزارید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده و از فر خارج کنید بعد از سرد شدن با شکلات ذوب شده و پسته تزیین کنید و نوش جان
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشق این سبزه م😍☺️
🌱
اگه جو و گندم ندارین اخر بهار نگهدارین برای سال بعد این سبزه ی خوشگل رو درست کنین😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
4.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم از نوشیدنی باربی طوری خوشگل و جذاب برای پذیرایی عید🤩
امسال عید هم که ماه رمضونم هست این نوشیدنی ثعلب گرم مناسب باز کردن روزه است 🤩
شیر. ۲ لیوان
شکر. ۲ قاشق غذاخوری
ثعلب. ۱ قاشق چایخوری سرخالی
گلاب. ۱ چهارم لیوان
پودر گل محمدی. ۱ قاشق چایخوری
رنگ قرمز. خیلی کم
اگر نوشیدنی شیرین خیلی دوست دارید میتونید شکر بیشتر بریزید
ثعلب رو بیشتر بریزید خیلی غلیظ میشه نوشیدنی تون و نمیشه خوردش
حرارت ملایم باشه و زود آماده میشه
حتما شکر رو با ثعلب خوب مخلوط کنید
ثعلب رو از عطاری ها و لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید
نوشیدنی ثعلب رو حتما تا گرم باید نوش جان کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
آموزش #سبزه_فانتزی
برای این سبزه ما ۵ روز وقت لازم داریم
لوازم مورد نیاز:
اسفنج
جوراب پارازین
چسب چوب
گلدان کوچک
سیخ کباب چوبی یا چوب بستنی میله ای
تخم خرفه یا شاهی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃