7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوکوی_نخود_فرنگی👩🍳
سیب زمینی: ۲تا متوسط
نخودفرنگی: یک و نیم لیوان
سیر: ۳حبه
پیازچه: ۵-۶ عدد(قسمت سر پیازچه)
شوید یا تره: به اندازه یه مُشت کوچیک
تخم مرغ: یه دونه
آردسوخاری: ۲ ق.غ
ادویه ها: شامل نمک.فلفل سیاه.زردچوبه و فلفل قرمز
🟣قسمت اول
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
3.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوکوی_نخود_فرنگی👩🍳
🟣قسمت دوم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#شیرینی_مربایی(المانی)
.
آرد ۲۵۰گرم
کره نرم شده ۱۱۵گرم
عسل ۱ق غ
پودرشکر ۱۰۰گرم
بکینگ پودر ۱ق چ
تخم مرغ ۱عددکامل به همراه یک زرده
وانیل ۱ق چ
مادمالاد دلخواه به میزان لازم
.
درابتداکره نرم شده رو با پودرشکر به مدت ۳الی۴دقیقه میزنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدعسل وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کاملا یک دست بشه.. .
.
دراین مرحله مواد خشک الک شدمون رو کم کم اضافه میکنیم(اردبکینگ پودر) تا خمیر به دست نچسبه...خمیر باید کاملا نرم ولطیف باشه.زیاد ارد به خورد خمیرتون ندین چون بی کیفیت میشه...خمیر رو به مدت ۱ساعت داخل یخچال استراحت میدیم..
بعدخمیر رو بیرون میاریم و روی سطح صافی با وردنه به قطر۳یا۴میلیمتر پهن میکنیم و قالب میزنیم و شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی ودر سینی فرمیچینیم، با دمای ۱۵۰درجه به مدت حدودا ۱۵دقیقه بهش زمان میدیم تا بپزه و کمی تغییر رنگ بده .بعد از فر خارج میکنیم کمی که خنک شده بین شیرینی ها رو مارمالات میریزیم و با پودپسته یا نارگیل یاکنجد تزیین میکنیم..
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ژله تکنفره ساده و خیلی زیبا😋
هر رنگ ژله رو جدا درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش بریزید وقتی کاملا سرد شد، یک لیوان بستنی وانیلی بریزید. و در قالب بریزید و یخچال بذارید تا ببنده.
✔️نکته. منظور لیوان خود بستنیه،نه لیوان آب
✔️نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃