eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.2هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
17.1هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم کره 125 گرم 1 لیوان آرد 1 لیوان شکر 1 پاکت 5گرم ترک وانیل یا کمی وانیل ایرانی شیر 1 لیتر سس شکلات نشاسته 3 قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو نصف لیوان شکر 3 لیوان  شیر 1 قاشق مرباخوری کره 3 بسته بیسکویت سبوسدار برای خیس کردن بیسکویت: نصف لیوان شیر برای پاشیدن روی دسر : 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🟣قسمت اول 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
غمهاارزش جنگیدن ندارند، رهایشان کنید. غمهاآنقدر خسته اند که با کمترین بی توجهی ازپای درمی آیند، پس شادی کنید و با امید زندگی کنید... 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای ترکیه ای ب اسم که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘 مواد مورد نیاز 2 سینه مرغ 2 ران مرغ بدون استخون 2 قطعه فلفل قرمز و سبز جعفری 3 4 عددسیر نصف فنجان روغن نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب کمی نمک نوش جان کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عربی👍😋 مواد لازم : ۲ لیوان شیر یک بسته پودر کافی میکس ۲ ق غ خامه صبحانه یا قنادی یک بسته پودر کرم کارامل پودر ژلاتین یک ق غ بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته طرز تهیه : اول از همه روی حرارت شیر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، حل که شد از حرارت ورمیداریم و میزاریم کنی خنک بشه بعد منتقل میکنیم به داخل مخلوط کن،بیسکوییت پتی بور و به ترتیب خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ژلاتین رو که با نصف لیوان آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم،حالا مواد رو به داخل قالبی که از قبل چرب کردیم اضافه میکنیم و به مدت ۵ ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرست برای کسایی که عاشق دسرای فوری بی‌دردسر و فوق العاده خوشمزن🥰😍😋 👩🏻‍🍳مواد لازم : شیر ۵۰۰ میل شکر ۱ پیمانه نشاسته ذرت نیم پیمانه نسکافه فوری یا قهوه ۲ ق غ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستن روسری ‍‌‌‎‌‎‌‍‌‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‍‌‌‎‌‍‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‍‌‌‎‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‎‎‌‎‌‍‌‎‎‌‍‌ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت زعفرونی🍛🍛😍😋 برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده . ‎ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی دلبررر بدون فر و همزن حتی پخت هم نداره ۳۵۰ گرم بیسکوییت ساده و پودر کنید ۲ ق غ پودر قند(میتونید حذف کنید) ۴ ق غ پودر کاکائو اضافه و ترکیب کنید ۳۰ گرم کره آب شده اضافه و یکدست کنید ۱.۵ لیوان شیر رو به تدریج اضافه تا خمیری بشه (اگر سفت بود کمی شیر و اگر شل شد کمی پودر بیسکوییت اضافه کنید) روی کاغذ روغنی بهش شکل بدید و ۱ ساعت داخل فریزر بزارید برش بزنید و داخل شکلات ذوب شده بزنید و هر طوری که دوست داشتین تزیین کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
حلوا ی قصر(سرای حلواسی) ♦️مواد لازم : آرد چهار و نیم لیوان کره یا مارگارین 250 گرم پودر قند 2 پیمانه ♦️طرز تهیه : آرد را در ظرف مناسبی بریزید و با حرارت ملایم 20_25 دقیقه تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته شده و تغییر رنگ دهد. در ظرف دیگر کره را آب کرده و به آرد تفت داده شده اضافه کنید.سپس پودر قند را اضافه کرده و مخلوط کنید و به مدت 2_3 دقیقه به تفت دادن ادامه بدید بعد داخل ظرف پیرکس بریزید خوب فشار بدید و سطحش را صاف کنید و برش بزنید.به مدت 3_4 ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد از یخچال بیرون بیارید و روی حلوا را با پودر پسته یا فندق یا گردو تزیین کرده سرو کنید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
جوجه ترش گيلانی سينه مرغ و كبابي خرد كردم  ي بيفتك بهش زدم دو مشت گردو اسياب كردم بهش نمك و فلفل و كمي زعفرون زدم یكدونه پياز درشت و رنده ريز كردم از صافي ردش كردم و اب پياز و به گردو اسياب شده اضافه كردم يك قاشق رب انار و يك قاشق رب الوچه ترش هم به مخلوط گردو و پياز اضافه كردم مرغ هاي خرد شده رو تو مواد ريختم و هم زدم و تو ظرف در دار تو يخچال  گذاشتم تا امروز موند و حسابي مرغ و مواد به خورد هم رفتن وطعم دار شدن جوجه هاي ترش و به سيخ زدم و تو تابه كمي روغن ريختم و سيخ هاي جوجه رو تو تابه چيدم با حرارت متوسط هي زير و روشون كردم كه جوجه ها پختن و كمي سرخ شدن چون به خاطر داشتن گردو بايد مواظبش ميبودم تا نسوزن كبابا شعله گاز و خيلي هم كم نكنين كه جوجه ها خيلي اب نندازن مرتب برگردوندم و سرخشون كردم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃