9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پخت_نان👩🍳
500 میلی لیتر شیر
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه: شیر گرم از مغز مغز را در ظرفی ریخته، نمک و شکر را اضافه کرده، مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
آخرین:
3 عدد سیب زمینی را له کنید
200 گرم پنیر
پیاز پخته شده اضافه شده و مخلوط می شود.
ناچینکا:
3 عدد پوره سیب زمینی
200 گرم پنیر
پیازچه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوره_گوجه🍅
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
2.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاحالا مرغ رو با دوغ طبخ کردی؟
مطمئن باش یه خوشمزه ی غیر منتظره در انتظارته😍
۱۰۰ گرم کره رو داخل تابه بندازین
۲عدد ران و ۱ سینه مرغ کامل خورد شده
دو طرفشون خوب سرخ کنید
و توی قابلمه بریزید
۴ تا شیشه دوغ اضافه و با در باز زمان بدین
بعد از ۲۰ دقیقه
کمی فلفل سیاه،
و مقداری زعفران دم کرده ی غلیظ اضافه کنید
و ۲۰ دقیقه دیگه هم صبر کنید
بفرمایید
به همین راحتی یه مرغ خوشمزه با طعمی متفاوت درست کنید و لذت ببرید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#آش_گندمی
بلغور گندم یک لیوان
نخودپخته شده یک لیوان
بادمجان متوسط خردشده یک عدد
کلم قمری یک عدد
خردشده(دلخواه)
شوید خشک یک استکان
دوعدد پیاز نگینی خردشده +نمک+فلفل+زردچوبه+پودرلیموعمانی+دوقاشق رب گوجه+نصف استکان روغن که همگی راخوب مخلوط کرده درظرف درب دارگذاشته وکنارمیزاریم.
از شب قبل بلغور راخیسانده وبعد آب بلغور رادور ریخته ودرقابلمه همراه با آب جوش گذاشته باشعله کم به مدت چند ساعت تابلغورها تقریباً پخته شوند وبادمجان +کلم+نخود+شوید خشک ونمک ومواد پیاز راکه کنار گذاشته بودیم رااضافه وهمگی رامخلوط ومیزاریم همینطور باجوش کم آش ما پخته وجا بیفته واگه دیدید که آش سفت شده کم کم بهش آب جوش اضافه کنید تا آش لعاب بندازه وگاهی هم بهم بزنید تا ته نگیره چون گندم زود ته می گیره
وحرارت را ملایم کنید تا کاملامواد پخته بشه اگر ابش کشیده شد کم کم بهش ابجوش اضافه کنید اش نباید زیاد سفت بشه چون بعد سرد شدن غلیظ تر می شه
نکته........میتونید گوشت هم توی این آش اضافه کنید بعد پخت گوشت اونوریش کنید وبریزید توی آش ولی من خودم همیشه بدون گوشت درست میکنم عالی میشه
این آش باید تند باشه خوشمزگیش به همینه بسیار اش خوشمزه ای است اگر کلم یا بادمجون دوست ندارید میتونید حذف کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
پيامبر خدا ( صلى الله عليه و آله):
يا عَلِيُّ ، مَن قَتَلَكَ فَقَد قَتَلَني ، ومَن أبغَضَكَ فَقَد أبغَضَني ... فَمَن أنكَرَ إمامَتَكَ فَقَد أنكَرَ نُبُوَّتي؛
اى على! هر كس تو را بكشد ، مرا كشته است و هر كس تو را دشمن بدارد ، مرا دشمن داشته است ... هر كس امامت تو را انكار كند ، نبوّت مرا انكار كرده است.
بحار الأنوار : ج ۹۶ ص ۳۵۶ ح ۲۵
التماس دعا 🙏
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دنیا آنقدر جذابیتهای رنگارنگ دارد
که تا آخر عمر هم بدوی
چیزهای جدیدی هست
که هنوز می توانی 🌸🍃
حسرتشان را بخوری
پس یک جاهایی در زندگی
ترمز دستی ات را بکش
بایست و زندگی کن...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃