فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده واسه بافنده های عزیز👏
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
چه وقت انسان بزرگی هستیم؟
هرگاه از خوشبختی کسانی که دوستمان
ندارند، خوشحال شدیم....
هرگاه برای تحقیر نشدن دیگران
از حق خود گذشتیم....
هرگاه شادی را به کسانی که
آن را از ما گرفته اند هدیه دادیم.....
هرگاه خوبی ما به علت نشان دادن بدی دیگران نبود....
هرگاه کمتر رنجیدیم و بیشتر بخشیدیم.
هرگاه به بهانه ی عشق از دوست داشتن دیگران غافل نشدیم....
هرگاه اولین اندیشه ما برای رویارویی با دشمن انتقام نبود....
هرگاه دانستیم عزیز خدا نخواهیم شد، مگر زمانی که
وجودمان آرام بخش دیگران باشد....
هرگاه بالاترین لذت ما شاد کردن دیگران بود....
هـــرگــاه هـــمه چـیز بــودیــم و نگفتیم که همه چیز هستیم...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تنها خداست که می ماند"
مگذار چیزی تو را آشفته کند
یا چیزی تو را به هراس افکند
همه چیز در گذر است
و تنها خداست که می ماند
شکیبایی و پایداری کمندی است
که هر شکاری را به دام می کشد
آن کس که خدا را دارد
دیگر به هیچ چیز نیاز نخواهد داشت
و خدا به تنهایی او را کافی است
خداوندا تنها تورا میپرستم و از تو یاری میجویم.
ولاغیر...
ولاغیر...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپِ گشنیز یکی از فوری ترین و خوشمزه ترینهاس
✅مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد متوسط
جو پخته شده: ۱٫۵ لیوان
هویج پخته شده: ۳ عدد متوسط
سیب زمینی رنده شده: ۲ عدد متوسط
گشنیز خورد شده: نیم کیلو
آرد: ۱ ق غ
آب مرغ: ۲-۳ لیوان
ماست هم زده: ۱ بسته
سیر خورد شده: ۵-۶ عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
قسمت اول✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅طرز تهیه: پیازو با کره تفت بدین جورو به همراه هویج و سیب زمینی اضافه کنین آبم بریزین تا بپزه ولعاب بده بعد
گشنیزو اضافه میکنین ماستم که با آرد هم میزنیم وآب مرغو بهش اضافه میکنیم، حالا برای اینکه ماست بریده نشه یه مقدار از مواد سوپو با مخلوط ماست هم میزنیم وبعد به سوپ اضافه میکنیم این کار باعث میشه دمای سوپ و ماست یکی بشه و بریده نشه در آخرم سیر اضافه کنین وهم بزنین یه کمی هم زمان بدین تا سوپ جا بیفته وتامااام
قسمت دوم ✅✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طریقه درست کردن گز آردی 😋😋
سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شده ، پف کند و از همزن نریزد.
در یک قابلمه شکر و گلاب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
گلوکز اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.
چسبندگی آن را با انگشت تست کنید.
اگر کافی بود یک قاشق چایخوری از مواد را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده را بالا ببرد.
سپس کل سفیده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را خوب هم بزنید تا سفت شوند.
حرارت را خاموش کرده و پسته را اضافه کنید.
15 دقیقه صبر کنید تا مواد خودش را بگیرد و خنک شود.
روی سطح آرد پاشیده و مواد را روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
یا با قاشق مقداری از موادرا برداشته روی آرد بگذارید و با دست فرم دهید.
گز را در یخچال بگذارید تا خنک شود. 🍚🍥
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃