فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یه_ژله_متفاوت_وخوشگل 😍😍
ژله سبز رنگ رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم اب جوش بریزید توی یه قالب مسطح بریزید که ضخامت ژله حدود یک و نیم سانت باشه. بعد از بستن با کاتر طرح دلخواه رو بزنید. سپس ژله کدر رو درست کنید به ازاي هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید.
حالا توی قالب بزرگ طرح ها رو روی هم بچنید و اطرافش رو ژله شیر یا بستنی بریزید. وقتی بست با چاقوی خیس برش بزنید👌👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده واسه بافنده های عزیز👏
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
چه وقت انسان بزرگی هستیم؟
هرگاه از خوشبختی کسانی که دوستمان
ندارند، خوشحال شدیم....
هرگاه برای تحقیر نشدن دیگران
از حق خود گذشتیم....
هرگاه شادی را به کسانی که
آن را از ما گرفته اند هدیه دادیم.....
هرگاه خوبی ما به علت نشان دادن بدی دیگران نبود....
هرگاه کمتر رنجیدیم و بیشتر بخشیدیم.
هرگاه به بهانه ی عشق از دوست داشتن دیگران غافل نشدیم....
هرگاه اولین اندیشه ما برای رویارویی با دشمن انتقام نبود....
هرگاه دانستیم عزیز خدا نخواهیم شد، مگر زمانی که
وجودمان آرام بخش دیگران باشد....
هرگاه بالاترین لذت ما شاد کردن دیگران بود....
هـــرگــاه هـــمه چـیز بــودیــم و نگفتیم که همه چیز هستیم...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تنها خداست که می ماند"
مگذار چیزی تو را آشفته کند
یا چیزی تو را به هراس افکند
همه چیز در گذر است
و تنها خداست که می ماند
شکیبایی و پایداری کمندی است
که هر شکاری را به دام می کشد
آن کس که خدا را دارد
دیگر به هیچ چیز نیاز نخواهد داشت
و خدا به تنهایی او را کافی است
خداوندا تنها تورا میپرستم و از تو یاری میجویم.
ولاغیر...
ولاغیر...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپِ گشنیز یکی از فوری ترین و خوشمزه ترینهاس
✅مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد متوسط
جو پخته شده: ۱٫۵ لیوان
هویج پخته شده: ۳ عدد متوسط
سیب زمینی رنده شده: ۲ عدد متوسط
گشنیز خورد شده: نیم کیلو
آرد: ۱ ق غ
آب مرغ: ۲-۳ لیوان
ماست هم زده: ۱ بسته
سیر خورد شده: ۵-۶ عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
قسمت اول✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅طرز تهیه: پیازو با کره تفت بدین جورو به همراه هویج و سیب زمینی اضافه کنین آبم بریزین تا بپزه ولعاب بده بعد
گشنیزو اضافه میکنین ماستم که با آرد هم میزنیم وآب مرغو بهش اضافه میکنیم، حالا برای اینکه ماست بریده نشه یه مقدار از مواد سوپو با مخلوط ماست هم میزنیم وبعد به سوپ اضافه میکنیم این کار باعث میشه دمای سوپ و ماست یکی بشه و بریده نشه در آخرم سیر اضافه کنین وهم بزنین یه کمی هم زمان بدین تا سوپ جا بیفته وتامااام
قسمت دوم ✅✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طریقه درست کردن گز آردی 😋😋
سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شده ، پف کند و از همزن نریزد.
در یک قابلمه شکر و گلاب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
گلوکز اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.
چسبندگی آن را با انگشت تست کنید.
اگر کافی بود یک قاشق چایخوری از مواد را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده را بالا ببرد.
سپس کل سفیده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را خوب هم بزنید تا سفت شوند.
حرارت را خاموش کرده و پسته را اضافه کنید.
15 دقیقه صبر کنید تا مواد خودش را بگیرد و خنک شود.
روی سطح آرد پاشیده و مواد را روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.
یا با قاشق مقداری از موادرا برداشته روی آرد بگذارید و با دست فرم دهید.
گز را در یخچال بگذارید تا خنک شود. 🍚🍥
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#خوراک_مرغ_سبزیجات🥳🥳🥳
اینم ی غذای نونی آسون وخوشمزه خوراک مرغ
مرغ مکعبی خرد شده
فلفل دلمه چهاررنگ،قرمز،نارنجی،زرد،سبز
قارچ
پیازخرد شده
کدوحلقه شده
بادمجون حلقه شده سرخ شده
سیبزمینی خرد شده وسرخ شده
فلفل،نمک،زرچوبه،آویشن،رب
ابتدا مرغ راباآبلیمووپیازخردشده وپودر سیر مزه دارمیکنیم وچند ساعت استراحت میدهیم
بعد درون ماهیتابه بدون روغن سرخ میکنیم تاآب بندازد وبپزد
بعدفلفل دلمه راسرخ میکنیم
بعدقارچ را تاآب بندازه وبپزه
بعدپیاز راسرخ میکنیم زرچوه،نمک،فلفل سیاه،آویشن،کمی رب میزنیم تاحسابی خوشرنگ شود،بعدمرغ،کدو،فلفل دلمه،قارچ را به آن اضافه میکنیم با خیار شور وپیازو جعفری وی سس آتشین نوووش جان میکنیم امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#سوپ_شلغم 🍜
🔸برای سوپ کافیه یک پیمانه جوپرک رو با یه هویج رنده شده،دوتا شلغم خرد شده،یه پیاز رنده شده و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روبا آب مرغ یا گوشت بذارید تا بپزه ونیم ساعت آخر کمی جعفری ریز شده اضافه کنید و بذارید تا جا بیوفته،در آخر چهار قاشق خامه اضافه کنید و هم بزنید و اجاق رو خاموش کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #کمپوت_سیب 🍎 😋
▫️سیب ۸عدد
▫️شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
▫️گلاب یک چهارم لیوان
▫️ابلیمو یک ق غ
▫️زعفران
🔸سیب هارو پوست بگیرید قاچ کنید.
شکر رو با ۳لیوان اب و زعفران ابکرده بزارید بجوشه.به محض جوش اومدن سیب هارو بریزید داخلش و ابلیمو و گلاب رو هم بریزید اجازه بدید ۱۵ الی۲۰ دقیقه بجوشه تا نرم بشه.
بعد که نرم شد سیب هارو بردارید و اجازه بدید ابش کمی غلیظ بشه .سیب هارو بریزید داخل شیشه و اجازه بدید شهد که غلیظ شد هم سرد بشه بعد بریزید روی سیب ها و بزارید یخچال خنک بشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
برای #نظم دهی به کشوی جواهرات میتونید از فنجون های قدیمی استفاده کنید 💍💋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃