#آموزش_آشپزی
#کوکوی_مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ نصف1 عدد
پیاز سرخ شده1 عدد متوسط
تخم مرغ کوچک 3عدد
فلفل دلمه خرد شده یک ق غ
زرشک یک ق غ
نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم
زعفران دم شده یک ق غ
طرز تهیه:
سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بذارید بپزه بعد ریش ریش کنید وریز خرد کنید.در کاسه ای تخم مرغهارا با نمک و فلفل و پاپریکا و یک قاشق غذا خوری زعفران بریزید تا از لختگی دربیاد.بعد زرشک و پیاز داغ و فلفل دلمه را اضافه کنید.در آخر هم سینه مرغ را اضافه کنید.تو تابه روغن بریزیدبذارید گرم شود،کل مواد کوکو را اضافه کنید،صافش کنید و دَرِ تابه را بذارید.بعد که کمی خودش را گرفت و طلایی شد حدود ۳_۴دقیقه بعد برش بزنید و برگردونید
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
#اندکی_تأمل
حواسمان هست به اين رك بودن ها؟!
حواسمان نيست که چه راحت با حرفی که در هوا رها ميکنيم
چگونه يک نفر را به هم ميريزيم!
چند نفر را به جان هم مي اندازيم!
چه سرخوردگي يا دلخوری هايی به جاي ميگذاريم!
چقدر زخم ميزنيم...!
حواسمان نيست؛ که ما ميگوييم و رد ميشويم و ميگذاريم به پای رک بودنمان...
اما يکی ممکن است گير کند!
بين کلمه های ما... بين قضاوتهای ما...
بين برداشت های ما...
دلی که ميشکنيم ارزان نيست...
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش چند مدل #کادوپیچی
درست کن و بدرخش😍
❤️ دختران حوا❤️
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
#آموزش_آشپزی
#کشک_بادمجان
خب من کشک بادمجونم یکم با همه فرق داره اینجوری درست میکنم که بادمجونهای لاغر انتخاب میکنم پوست میکنم نمک میزنم که اب تلخی بادمجون ازش جدا بشه بعد خشک میکنم.تو سرخ کن سرخ میکنم اونم درسته نه نصف کرده.دقت کنید هر چه بخواهین تو سرخ کردن روغن کم بریزید و صرفه جویی کنید و یا حساب کالریشو کنید برعکسه چون بیشتر بادمجونا روغن میگیرن یهو با روغن زیاد سرخ کنید و بزارید تویه توری تا روغن اضافیش بره بعد با دستمال مخصوص روغن گیری یکم فشار بدید تا روغنا گرفته بشه.
خب حالا تو یه ظرف مثل تابه یک استکان اب یک قاشق پر دارچین نمک و فلفل بریزید بادمجونا رو بچینید درشو بزارید با حرارت زیاد بپزه.
کشکو بیست دقیقه بجوشانید.
پیاز فراوان سیر به دلخواه سرخ و طلایی کنید.
نعناع داغ درست کنید.
یکم گوشت چرخ کرده با پیاز خردشده تفت بدید بهش نمک و فلفل و دارچین بزنید بزارید یکم با اب خودش بپزه.
گردو هم خرد کنید.
حالا کف ظرف مورد نظرتون که میشه تو فر گذاشتو از کشک بریزید.بعد روشو بادمجونهایی که پختید و دیگه اب نداشت بچینید.بعد روشو با موادی که از قبل حاضر کرده بودید کامل کنید.20 دقیقه بزارید تو فر 180 درجه...البته با فویل ..فویلم سوراخ کنید.
برای رنگی کردن کشکم از یکم زعفرون غلیظ استفاده کنید.
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بافت_مو
شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇
🆔 @dokhtaran_havva