#خورشت_آلو_وزرشک
با طعمی ملس و بینظر البته واسه کسایی که این مدلی میپسندن😊
یه پياز بزرگ رو خلالی کرده و تفت دادم و تکه های مرغ رو بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب تفت دادم وسه ق.غ زرشك و 8 عدد آلو را شستم و خیسوندم وبه مرغ اضافه کردم و دوباره تفت دادم یک عدد گوجه فرنگی را رنده کردم و با دو ق.غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ونمک و مقداري دارچين مخلوط و اضافه کردم وخوب تفت دادم و سه لیوان آب بهش اضافه کرده و یکساعت با حرارت ملایم گذاشتم و اجازه دادم تا خورشت بپزه و جابيفته.برای برنج هم قابلمه را کمی روغن ریختم و اجازه دادم کمی داغ بشه و سیب زمینی های قالب زده رو کف قابلمه چیدم و برنج ابکش شده را روش ریختم و در انتها با پشت کفگیر یا قاشق کمی فشار دادم تا منسجم بشه و بمدت یکساعت گذاشتم دم بکشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #ایده_خلاقیت 🎈
اگه از طرح لباستون خسته شوید میتونید مثل تصویر با زدن دوخت های ساده کلی تغییرش بدید 👗👕👖
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #اندکی_تأمل
❖
هميشه اين جمله را با خودت تكرار كن:
👈««من مستحق آرامشم»»
ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ؛
منوط به ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﮑﻦ!
و ﺑﺪ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ؛
ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺑﺪ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻧﮑﻦ!
ﻣﺎ ﺁینه ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ،
ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﻢ...
ﻣﺸﮏ ﺭﺍ ﮔﻔﺘﻨﺪ:
ﺗﻮ ﺭﺍ ﯾﮏ ﻋﯿﺐ ﻫﺴﺖ،
ﺑﺎ ﻫﺮ ﮐﻪ ﻧﺸﯿﻨﯽ،
ﺍﺯ ﺑﻮﯼ ﺧﻮﺷﺖ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﻫﯽ...
ﮔﻔﺖ: ﺯﯾﺮﺍ ﮐﻪ ﻧﻨﮕـــﺮﻡ ﺑﺎ ﮐﯽ ﺍﻡ!
ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﻨﮕـــﺮﻡ ﮐﻪ ﻣﻦ ﮐﯽ ﺍﻡ...
ﻭ ﺍﯾﻦ يعنى رسيدن به آرامشى بى انتها...
لحظه هایتان سرشار از آرامش🌹
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
یه ایده خیلی شیک با چیزهای ابتدایی😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گلسر فانتزی خرگوش
وسایل مورد نیاز
چسب حرارتی
گیره انبری
پوم پوم آماده یا پوم پوم دست ساز
مروارید مشکی برای چشم
نمد برای گوش
#گلسرفانتزی
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ناگت مرغ 😋
نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
مناسب زیر چادر😍
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکو_سیب_زمینی_و_جعفری😋😋
دوعدد سیب زمینی رو پختم وقتی خنک شد رنده کردم یه دونه تخم مرغ رو با زردچوبه فلفل قرمز نمک خوب با چنگال هم زدمو روی سیب زمینی ها ریختم مقداری جعفری رو با چاقو ساتوری کردم به مایه کوکو اضافه کردم خوب هم زدم بعد اندازه نارنگی از موادم برداشتم کف دستم شکل دادم توی تابه ای که روغن سرخ کردنی ریخته و داغ شده سرخ کردم به همین راحتی غذای ما اماده شد از گوشت هم خدا رو شکر خبری نبود😊
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ارسالی_معصومه_خانم
سلام عزیزم، حالتون خوبه؟
میلاد امام رئوف، سلطان سریر ارتضا، مولا علی ابن موسی الرضا المرتضی مبارک 💐
چند وقت پيش ایده یک خرگوش با جعبه های کارتنی را توی کانالتون دیدم،
برای شاگردام درست کردم، اونا هم کلی ذوق کردند و خوششون اومد،
ممنون از زحمات تون 💞🌹
✍ احسنت به شما بانوی هنرمند نمیدونید چقد خوشحال شدم😍😍😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#بستنی_سنتی_زعفرانی🍦
✍ #مواد_لازم :
ثعلب یک ق غ
شیر پرچرب ۲ لیوان
شکر دوسوم لیوان
زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه
خلال پسته
✍ #طرز_تهیه :
۲ لیوان شیر رو داخل به قابلمه میریزیم میزاریم روی گاز،به محظ اینکه یه جوش ریز زد،سریع ثعلب و شکر رو با هم مخلوط و به شیر که روی حرارت هست اضافه و با همزن دستی سریع هم میزنیم،بهتره کم کم اضافه کنین،مواد که یکم جمع شد از روی حرارت برمیداریم و زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم ، موادو منتقل میکنیم به یه ظرف روی یا فلزی (تا بهتره توی فریزر ببنده)،میزاریم یه گوشه تا از حرارت بیوفته،توی این فاصله چند ق غ خامه رو داخل یه کاسه هم میزنیم تا رقیق بشه،بعد یه سینی کوچک ورمیداریم روش به پلاستیک فریزر میذاریم و خامه رو روش پهن میکنیم و میزاریم فریزر تا ببنده ، مواد بستنیمونم هم میزنیم و میذاریم فریزر،
هر ۶۰ دقیقه یکبار از فریزر درمیاریم و مواد بستنی رو هم میزنیم و دوباره میذاریم فریزر، تا ۳ مرتبه
در مرتبه ی سوم خامه رو که بسته شده درمیاریم خورد خورد میکنیم با چاقو و به همراه خلال پسته به بستنی اضافه و کلا دیگه بستنی رو ۲۴ ساعت میزاریم فریزر.
بعد از ۲۴ ساعت از فریزر که دراومد یکم میمونیم تا از یخ بیوفته که بعد حالت کشدار پیدا میکنه و عالی میشه.
❌نکات :
در مقدار ثعلب دقت کنین چون اگه کم و زیاد بشه بستنی خیلی بد در میاد.
این مقدار مواد اولیه همین ۳ کاسه بستنی توی عکس رو داد.
اگه خواستین زیاد کنین،مواد به نسبت زیاد بشن.
عطر و طعم این بستنی بی نظیررررره🍦❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#كتلت_روسى
اين كتلت خيلى ساده است و اصلا وا نميره و سريع موقع تنبلى درست ميشه
گوشت چرخ كرده ٢ تا مشت بزرگ پياز حتما نگينى ريز ( رنده نشود) يك تخم مرغ و شير نصف پيمانه و ٤ ورق نان تست يا خمير داخل ٢ تا نان باگت و جعفرى خرد شده نصف پيمانه و نمك فلفل و زردچوبه
شير رابا نان خمير كنيد و همه مواد را مخلوط و ورز دهيد شكل كتلت ولى ضخيم باشد و در ارد سوخارى زده سرخ شود
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸