✅ بورانی اسفناج با گردو 😋
گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #ایده_آشپزی
پیش غذاهای ساده و خوشمزه که بصورت تکنفره سرو میشن،ایده جالب و خوشگلی برای میز مهمونی هستن.
سالاد سیب زمینی با ماست موسیر
سیب زمینی آبپز و خرد شده+ شوید و خیلی کم جعفری +نمک،فلفل +ماست موسیر.با تکه های فلفل دلمه ای تزئین شده.
نکته ای که باید رعایت کنید اینه که سیب زمینی رو حتما با کمی نمک آبپز کنید تا خوشطعم بشه و اینکه بیش از حد نپزید تا له نشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
755K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفندهای_روزمره
ببین هر روز چ کارهایی را اشتباه انجام میدی ❌😱
#ظرافت_خانه_داری
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#پیراشکی_اسفناج ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#پيراشكى_اسفناج
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم.
كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم.
پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم.
پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم.
اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم.
زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم.
من داخل تنور گازى پختم.
فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه
پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن 🌺
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✨قبل از خواب یادت باشد
✨در سکوت قلمی بردار
✨و با خدایت روزت را مرورکن
✨شکرانه هایت و آرزوهایت
✨را بنویس و دست خدا بده
✨مطمئن باش تا صبح نشده همه
✨مستجاب خواهند شد
🌛✨💫شب بخیر💫✨🌜
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸