#پای_هلو
ابتدا سه تا تخم مرغ درشت را با كمي اسانس دلخواه ( من يك قاشق مرباخوري پودرزنجبيل ريختم ) هم ميزنيم ، كم كم يك ليوان دسته دار فرانسوي شكر را اضافه و تا جايي كه حجيم و كشدار بشه هم ميزنيم ، حدود پنج الي هفت دقيقه ، سه چهارم ليوان روغن مايع را ريخته و يكي دودقيقه هم ميزنيم ، يك ليوان هم شير همدماي محيط ميزيزيم و درحد مخلوط شدن ميزنيم ، همزن را كنار گذاشته و دو ليوان آرد را كه با دو و نيم قاشق چايخوري بكينگ پودر سه بار الك شده اضافه و باليسك دوراني هم ميزنيم ، كف قالب پاي را چرب و آردپاشي كرده و دوسوم قالب را بامايه كيك پرميكنيم و روش دو سه برش نازك هلو ميذاريم و كمي هم شكر ميپاشيم ، قالبها را به مدت بيست و پنج الي سي دقيقه ميذاريم توفرداغ ١٨٠ درجه ، بعد از پخت كمي كه از داغي افتاد بوسيله كاردك لبه هاي كيك را از ديواره جدا كرده و براحتي از قالب درمياريم و روش كمي پودرشكر ميپاشيم.
نكته: كيكي كه توقالب بزرگ درست كردم رو وقتي از فردرآوردم و هنوز داغ بود كمي عسل ريختم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #فرنی_شکلاتی🍫
نیم لیتر شیر
۳ق س شکر
۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج، ۱ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیمو باهمزن دستی خوب هممیزنیمتا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهماضافه میکنیم ومیذاریمروی حرارت مدامهم میزنیم تا مایع غلیظ بشه به غلظت مناسب که رسید شعله روخاموش میکنیم و فرنی روتوی ظرف مورد نظر ریخته تزیینمیکنیم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
🌸🌸 #فرنی_شکلاتی🍫
نیم لیتر شیر
۳ق س شکر
۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج، ۱ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیمو باهمزن دستی خوب هممیزنیمتا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهماضافه میکنیم ومیذاریمروی حرارت مدامهم میزنیم تا مایع غلیظ بشه به غلظت مناسب که رسید شعله روخاموش میکنیم و فرنی روتوی ظرف مورد نظر ریخته تزیینمیکنیم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
ده نشانه ی اینکه ما به خودمان احترام نمی گذاریم
- تنها برای اینکه کسی را دلخور نکنیم، با او موافقت می کنیم.
- نسبت به انجام کاری که صحیح بوده احساس گناه می کنیم زیرا دیگران نظر مخالف دارند.
- با نشان ندادن نقاط قوت و نقش مثبت خود، از خود دفاع نمی کنیم.
- دایما احساس خود را مخفی نگه می داریم.
- آشکارا به دنبال جلب توجه دیگران هستیم.
-خود را برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران، بزک می کنیم.
- به چیزهایی بله می گوییم که برای ما مهم نیست یا وقت انجامش را نداریم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خورش_باميه
يه پياز بزرگ رو در حدي كه سبك بشه تفت دادم،گوشت رو اضافه كردم كمي تفت دادم، ربُ زردچوبه و فلفل رو هم تفت دادم،آب اضافه كردم تا حدود سه ساعت گوشت بپزه،بعد باميه هايي رو كه سرخ كردم رو يك ساعت آخر اضافه كردم،
براي چاشني هم آبغوره،آبليمو ويا بعضي ها هم آب تمبر هندي اضافه میکنن
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
746.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یخ_تزئینی
برای این یخهای خوشگل شما میتونید از انواع گلها_خاکشیر _گل سرخ _نعنا _تخم شربتی ویاانواع میوه ها هم میتونید یخ های تزیینی درست کنید😍
برای اینمدل یخ،فقط کافیه ظرف موردنظرتون کمی مرطوب کنید بعد گلها روکه قبلا ساقه وبرگشو گرفتیم وتمیزشستیم به کف ودیواره های ظرف فیکس میکنیم.یه ظرف کوچکتر وسطش قرارمیدیم و داخل ظرف کوچکتر رو بایخ ویاهرچی که دم دست داشتید پرمیکنیم تاسنگین بشه وموقع ریختن آب ظرف تکون نخوره وبالا نیاد!
بعدبه آرومی ارکناره ها آب میریزیم.وداخل فریزر قرار میدیم.بعدازمدت 6ساعت یخهای خوشگلمون آمادست.هرچی که دوست داشتید داخل یخ سرو کنید
به همین راحتی به همین زیبایی
امیدوارم این #یخ_تزیینی زیبارو درمهمانیها وجشنهاتون تهیه کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
2.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
896K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میوه_آرایی
تزیین خیار مناسب تزئین و دورچین غذا و سبد میوه
🌺🍃🌺🍃🌺
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
1.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میوه_آرایی
.
هندونه هارو قلب قلبی برید خیلی شیک و خوشگل شد
🌟
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خورش کدو
این خورش کدو رو من با غوره درست کردم و به نظرم خیلی خوشمزه اومد درست کردنش هم خیلی راحته اول پیاز داغ بگیرید بعد برای هر نفر یک قاشق سوپخوری لپه رو که قبلا خیس کردید و دو قطعه گوشت خورشتی اضافه کنید و با روغن خوب تفتش بدید فلفل قرمز و زردچوبه و رب اضافه کنید و اجازه بدید ادویه ها و رب حسابی سرخ بشه و عطر و رنگش رو به غذا پس بده بعد به مقدار کافی آب اضافه کنید نیم ساعت تا چهل دقیقه به پایان پخت کدوها رو که از قبل داخل روغن کمی سرخ کردید به خورش اضافه کنید همراه چند عد گوجه فرنگی و حدود یک خوشه متوسط غوره ی دونه شده نمک خورشت رو اندازه کنید و حالا با شعله ی ملایم اجازه بدید خورشتون جا بیفته .... .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸