فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
دوستانی که #گل و #گلدون دارن وقتی که میخوان #مسافرت برن یکی از دغدغه هاشون #آبیاری گلدوناشون هست و نگران این هستند که خشک بشن این چند روش جالبه 😊
✍ آخ آخ یعنی این کلیپ به دردم خوردا روش آخرو من استفاده کردم رفتم سفر گلام آخ نگفتن 😁
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
استفاده از شلف های آویزان با طناب و ریسمان بجای شلف های ایستاده و کتابخانه های کوچک دیواری
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش پادری با حوله
وااای خیلی ناز شده اگه درست کردین عکسشو حتما برام بفرستید 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکو_مرغ
✍ مواد لازم
فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید)
سیب زمینی متوسط:2عدد
پیاز متوسط:2عدد
تخم مرغ درشت:4عدد
فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان
پنیر پیتزا:نصف لیوان
نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم
✍ طرز تهیه
ابتدا فیله ها رو آبپز کنید.
سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید.
فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.
داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید،
سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید.
داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه،
مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید،
یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه(دیگه احتیاجی نیست در تابه رو بزارید)
این کوکو خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید و نوش جان کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#لواشک_چند_میوه آینازجون😍😋
برای درست کردن لواشک های خوشمزه، من میوه های (زردآلو. آلبالو . آلوچه. شلیل. هلو. آلوسیاه ) رو شستم و همونطور خیس در یک قابلمه ریختم یک لیوان اب ریختم روی شعله گاز گذاشتم تا حدی که میوه ها نرم شدند . شعله رو خاموش کردم گذاشتم نیم ساعت بمونه تا سرد بشه . یک سبد بردارید و هسته هاشو کاملا جدا کنید و روی قابلمه دیگری بگذارید ، این مواد خوشمزه رو کم کم در سبد خالی کنید. اون ها رو به دیواره سبد بمالید تا گوشت و هسته ها کاملا جدا شود بعد دوباره روی شعله گذاشتم کمی غلیظ بشه بعد داخل سینی یه نایلون گذاشتم و مواد رو ببه اندازه دلخواه که قطرش نازک یا کلفت تر بشه ریختم. و گذاشتم تو حیاط جلوی آفتاب دوروزه خشک شدن
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
ســـ😊ــلام✋
به دوستان عزیز خوبم صبح بخیر ☕😊 🌺
سلام به همه آنهایی🌸🍃
که بودنشان 🌺🍃
نورامیدےست دردل💞✨💞
روزے سرشاراز زیبایی 🌸🍃
وسلامتی وشادی وامید🌺🍃
و دلے پر از مهر و دوستی🌸🍃
براتون آرزومندم 🙏
#صبحتون_شاد 🌸🍃🌸
❤️ @dokhtaran_havva 💚
❤️ @amozesh_honary 💚
🌸🍃🌸
🍧 #ژله_فالوده
.
✍طرز تهیه:
ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده که از بیرون تهیه کردید بریزین تو آبکش آبش بره بعد توی ژله کمی بریزین بزارید یخچال تا نیم بند بشه.
بعد بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی بریزین بعد روی ژله که نیم بند شد بریزین داخلش هم فالوده بریزین دوباره داخل یخچال بزارید.
بعد یک بسته ژله بلوبری به یکو نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف کنید داخل یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین.
مرحله آخر دوباره تو قسمت آخر ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده هم بریزین روی ژله قبلی بریزین حدود نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده.
.
📍رنگبندی کردن ژله دست خودتون هست.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸