#کار_در_منزل
#حقوقم کفاف زندگیم رو نمیداد و تقریبا همیشه دهم ماه حقوقم تموم میشد و 20 روز باقیمانده ماه رو با #بدبختی میگذروندم😔
💢اما حالا #۵_ماه پس از ورود به کانال زیر نه تنها اوضاع خیلی بهتر شده، بلکه تونستم کار خودمو راه بندازم و به درآمد بالایی داشته باشم.
#همین_الان وارد کانال زیر بشید👇
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
#ارسالی_زهرا_خانم
سلام عزیزدلم.
اینم یه تزیین الویه ساده و زیبا.
✍ احسنت به شما بانوی هنرمند 👏 👏 👏
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ارسالی_شما
سلام بانو.طریقه ساخت مجسمه گچی:اول مقداری گچ(سفید) تهیه میکنیم و بعد با آب مخلوط میکنیم به طوری که خیلی شل و روان باشه.بعد در قالب ژله میریزیم و صبر میکنیم تا گچ سفت بشه بعد به راحتی قالب رو از گچ جدا میکنیم.اگر دوست داشتیم میتونیم رنگش کنیم تا زیباتر بشه
ممنون از کانال مفیدتون😍
✍ احسنت به شما بانوی هنرمند 👏 👏
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی ناخن ❤️❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
ایده های #نظم خونه
خانومایی ک از بهم ریختگی اتاق بچه ها شکایت میکنن
این ایده فوق العاااده س👍
خیلی راحت به خرده ریزها نظم بدید
#تکنیکهای_با_سلیقگی
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی ناخن ❤️❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استانبولی_پلو
#دمی_گوجه
موادلازم:
برنج دوپیمانه
سیب زمینی یک عدد
پیازداغ نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲_۱ قاشق غذاخوری
گوجه پوست کنده رنده کرده نصف پیمانه
زعفران بمیزان لازم
نمک وفلفل وزردچوبه وپودرسیر بمیزان لازم
کره ۵۰ گرم
طرزتهیه:
ابتداسیب زمینی راشسته نگینی خرد کرده و تفتش بدهید.
سپس زردچوبه وفلفل وپودرسیررااضافه کرده تفتشان بدهید.
رب وگوجه و پیازداغ رااضافه کنید و تفتشان بدهید.
زعفران رااضافه کنید.
برنجی راکه شسته اید وازدوساعت قبل باکمی نمک خیس کردید در قابلمه ریخته وآنقدری آب روی برنج بریزید که یک بندانگشت آب روی سطح برنج باشد.
برنج راروی شعله متوسط قرارداده ووقتی آبش تمام شد سوراخش کرده ودمکنی بگذارید وکره وروغن.
نیم ساعت بعد استانبولی آماده هست وآنرامیتوانید باترشی نوش جان کنید😋😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خوراك_گوشت_قلقلي_با_هويج_و #سيب_زميني
گوشت چرخ كرده را به همراه يك پياز متوسط كه رنده ريز كرديم با نمك و فلفل سياه ،خوب ورز ميدهيم و به شكل قلقلي هاي كوچك درمي آوريم و روي حرارت با كمي روغن ميگذاريم و زمان ميدهيم تا با آب خودش پخته و سرخ شود .
در ظرف ديگر دو الي سه عدد گوجه فرنگي متوسط را رنده درشت كرده و با كمي روغن و يك قاشق غذاخوري رب پخته ، تا به روغن بيفتد و در اين زمان سس را بروي گوشت قلقلي هاميريزيم و با حرارت بسيار كم زمان ميدهيم تا سس به خورد قلقلي ها برود .
در كنار ديگر تعدادي هويج را پوست كنده و آبپز ميكنيم و بعد از آبكش رد كرده و خلال كرده و سرخ ميكنيم . تعدادي سيب زميني را هم به همين شكل خلال كرده و سرخ ميكنيم و در ظرف مورد نظر همه را كنار هم سرو ميكنيم و با هر چيزي كه مد نظر باشه تزيين ميكنيد براي مزه بهتر كمي آبليموي تازه هم اضافه ميكنیم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#پای_سیب_زمینی
✍ #مواد_لازم
سیب زمینی....۳عدد
کره....۳۰گرم
گوشت چرخ کرده......۲۵۰ گرم
پیاز.....۱عدد
فلفل دلمه ای.....۱عدد
رب.....۱قاشق
نمک،فلفل،آویشن
پنیر پروسس.....به مقدار لازم
پنیر پیتزا.....به مقدار لازم
✍ #طرز_تهیه:
برای درست کردن این غذای خوشمزه که حتما پیشنهاد می کنم درست کنید.
سیب زمینی را بپزید.با رنده ریز رنده کنید.من زمانی که سیب زمینی داغ هست با پشت چنگال له می کنم.تا کاملا نرم بشه.به نظرم از رنده کردن راحتره.کره بهش اضافه کنید تا کاملا با هم مخلوط بشه.کمی نمک و فلفل بزنید.شروع به درست کردن مواد میانی میشیم.پیازرا خرد کنید.با کمی روغن سرخش کنید.گوشت اضافه کنید.بزارید کمی تفت بخوره.نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.سپس فلفل دلمه ای خرد شده رو بریزد.سپس رب بریزد تا کاملا مواد با هم سرخ بشه.می تونید ذرت و قارچ هم بریزد.بزارید مواد یکم خنک بشه.برای درست کردن این غذا بهتره از قالب دارای استفاده کنید که کف قالب جدا میشه یا قالب کمربندی باشه.اول کمی چرب کنید.کف و دیواره ها را با سیب زمینی بپوشانید.حواستون باشه خیلی نازک نباشه.پنیر پروسس روی سیب زمینی بزارید سپس مواد گوشتی رو بریزد.روشم پنیر پیتزا بدید.داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.در آخر گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
حتما تا الان براتون پیش اومده ک گوجه هاتون توی یخچال خیلی نرم شده باشن و در حال خراب شدن 👌🏻
چندروز پیش دیدم ک گوجه هام دارن خراب میشن منم تصمیم گرفتم ک فریزشون کنم
خوب...
👇🏻
1. گوجه ها رو خوب شستم.
2.پایین هر گوجه ی + با چاقو انداختم.
3.آب جوش روی گوجه ها ریختم.
4.نیم ساعت صبر کردم.به راحتی پوست گوجه ها جدا میشن.
5.پوست گوجه ها رو کاملا جدا کردم.
6.گوجه ها رو تکه تکه کردم(ک کارم راحت تر باشه) و با گوشکوب برقی خوب له کردم.
7.گوجه ها رو توی جای یخی ریختم و گذاشتم توی فریزر(میتونید توی هر قالبی بریزید) 👌🏻
8.گوجه های یخی آماده هستن برای اینکه غذاتون زود حاضر بشه 🤭
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸