#حلوا_شطرنجی😋
#ويژه_ماه_رمضان 🌙 مناسب نذری
#مواد_لازم
آرد سفید ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
شکر آسیاب شده ۱/۲ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
آب جوش ۵ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو به مقدار لازم
پودر زعفران به مقدار لازم
#طرز_تهیه
یک لیوان آرد تفت دادم، بعد الک کردم، صد گرم کره رو توی مایه تابه آب کردم، آردمو ریختم توش، فقط قاطی کردم، از روی شعله برداشتم، بعد نصف لیوان شکر آسیاب شده بهش اضاف کردم، یک قاشق چایخوری پودر هل، و پودر زنجفیل اضافه کردم،
بعددوقاشق گلاب، پنج قاشق غذاخوری آب جوش، مخلوط کردم، بعد بادست ورز دادم، تاخمیرم لطیف بشه، بعد خمیر به سه قسمت تقسیم کردم، یک قسمت پودر کاکائو زدم، یه قسمت هم که بیشتر هست بهش پودر زعفران زدم، قسمت سوم، همون بی رنگ،
بعد اومدم خمیر زعفرانیمو به شکل مستطیل پهن کردم نازک، اون دوتا خمیرم هم جداگونه پهن کردم، برش دادم مستطیل دراز یک سانتی، از گوشه اون خمیر مستطیل یعنی ابتدای مستطیل شروع کردم چیدم،
نکته : تمام مستطیل رو نوار نمی جینیم... فقط به اندازه پنج سانت...بقیه اون مستطیل زیر کارمون... تا میشه تا دور تا دور اون نوار ها رو بگیره.....
اول یه دونه نوار قهوه ای، بعد بی رنگ، بعد دوباره قهوه ای، بعد لایه بعد روی اون قهوه ای ها، بی رنگ گذاشتم، روی اون بی رنگه قهوه ای گذاشتم، تا سه لایه، بعد به وسیله پلاستیک زیر خمیر زرده، رو انداختم روی اون لایه ها که چیدم، یعنی دوسر مستطیل بهم برسن، و لابه لاش هم لایه هایی که چیدم باشن،بعد دوساعت گذاشتم تو فریزر، بعد در آوردم برش زدم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکو_دو_رنگ
#مواد_لازم
سبزی کوکو 500گرم
سیب زمینی پخته 500گرم
آرد سفید یک قاشق سر خالی
تخم مرغ 6-7عدد
زعفران 3-4قاشق
گردو ساطوری 50گرم
روغن به مقدار کافی
نمک وفلفل به مقدار کافی و زرشک به دلخواه
#طرز_تهیه
نیمی از تخم مرغ ها را درظرفی شکسته با مقداری نمک مخلوط می کنیم .سبزی را به مایع اضافه کرده اندکی هم زده آرد وگردو را اضافه نموده وکاملا مخلوط میکنیم ،درون تابه روغن ریخته وروی حرارت ملایم میگذاریم بلافاصله مایع سبزی را درون آن ریخته روی آن را صاف نموده ودرون ظرف را میگذاریم تا کوکوسبزی اندکی بپزد ،تخم مرغ ،نمک وفلفل وزعفران را در ظرف دیگر هم میزنیم وسیب زمینی ها را چرخ نموده به آن اضافه میکنیم وکاملا هم میزنیم در صورت دلخواه یک مقدار زرشک میریزیم وبعد روی کوکو سبزی بسته شده میریزیم وروی آن را صاف نموده درب ظرف را میگذاریم تا کوکوی سیب زمینی کاملا بسته شود.سپس برگردانده تا روی کوکوی سیب زمینی هم سرخ شود در ظرف تخت کشیده وبرش می دهیم از بغل کوکوی ما هر دو رنگ زرد وسبز را خواهد داشت
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
الهـی⭐
یـاورمان بـاش ⭐️
تامحتاج روزگار نباشیم⭐️
همدممان باش
تا که تنهای روزگـار نباشیم ⭐️
کنارمان بمان
تا که بی کس روزگار نباشیم⭐️
وخدایمان باش
تا بنده این روزگار نباشیم⭐️
شبتون بخیر
آرامش شب نصیبتون⭐️
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
واااای ینی نمیدونم چی بگم از این کلیپ یعنی عالیه هاااا عاللیییی یه آدم چقد میتونه هنرمند باشه که با جوراااب بتونه همچین عروسک زیباییی رو درست کنه 😍 واااای من دلمممم میخواااااااااد😫😫😫😫😫
اگه درست کردید حتما عکسشو برام بفرستید
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم😍 #پیراشکی #آموزش_پست_بعد ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#پیراشکی_دانماركي کرم دار درجه یک و خوشمزه
✍ #مواد_لازم
مواد اصلی آرد (حدود 400گرم) ۲.۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۱ قاشق غذا خوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آب ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ پنس
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
🌸 مواد لازم کرم پیراشکی :
شیر ۱/۵ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۱/۵ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق چای خوری
✍ #طرز_تهیه
آب را ولرم می کنیم برای به عمل آوردن خمیر مایع آب باید نه زیاد داغ و نه خنک باشد در حدی که وقتی دست میزنیم گرما را حس کنیم ولی دست نسوزد
آب و ۱ قاشق چایخوری آرد و شکر رو مخلوط می کنیم خمیر مایع را ریخته و مخلوط می کنیم یه در رو ظرف می گذاریم و ۱۰ دقیقه کناری می زاریم تا عمل بیاید (برای عمل آوردن خمیر مایع از ظرف چینی استفاده شود )
تخم مرغ و شکر و وانیل و نمک و شیر و روغن رو با هم خوب مخلوط کرده و وانیل راهماضافه کرده و در آخر خمیر مایع عمل امدهرا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم
در مرحله بعد کم کم به مایعات آرد اضافه کرده تا حدی که خمیر به دست نچسبد میزان اردی که اضافه میشود ممکن است متغیر باشد در نهایت باید خمیر لطیفی بدست بیاید روی ظرف خمیر را پوشانده ومیگذاریم برای استراحت تا حجمخمیر دوبرابر شود
بعدخمیر را سطحی که چرب کردیم نازک پهن میکنیم خمیر به ضخامت حدودا۱سانتی متر مستطیلی به اندازه دلخواه برش بزنید کرم را داخل قیف ریخته و روی خمیر ریخته با آب کمی خمیر رو تر کرده و دوطرف خمیرا به هم میچسبانیم (آب باعث میشود دو لبه بهم بچسبد ) بعد سطح خمیررا با روغن مایع چرب کرده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یک بار دیگر استراحت میدهیم استراحت دوم خیلی مهم است
بعد روغن راروی گاز با حرارت ملایم گرم کنید روغن نباید داغ داغ باشد که برای اینکه روی خمیر سرخ شده ولی داخل خمیر خاممیماند
پیراشکی باید تو روغن زیاد سرخ شودزمانی که می خواهیدسرخ کنیدمداوم زیر و رو کنید تا یک دست سرخ شود
🌸 طرزتهیه کرم
همه مواد رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت گاز گذاشته تا جوش بیاید سپس حرارت رو کم کرده و مداوم هم بزنید که خوب پخته و غلیظ شود سپس استفاده میکنی.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#همسرانه
"دعوای منصفانه با همسر!!!"
🔹 هرگز الفاظ ناخوشايند يا تحقيرآميز به كار نبريد.
🔸 تنها به موضوع مورد بحث بپردازيد و مشكلات حل نشده گذشته را پيش نكشيد.
🔹 از به كار بردن عبارات قطعی مانند «تو هيچ وقت...» يا «تو هميشه...» اجتناب بورزيد.
🔸 برای حمايت از موضوع مورد بحثتان يا حمله به طرف مقابل، افراد خانواده يكديگر را به ميان نياوريد.
🔹 پيشاپيش، در استفاده از يک روش با هم توافق كنيد تا اگر يكی از شما احساس كرد نزاعتان از مهار خارج میشود، آن روش را به كار برد.
🔸 هرگز آخر شب به نزاع نپردازيد؛ زيرا در اين ساعت هر دو خستهايد و نمیتوانيد احساساتتان را مهار كنيد.
🔹 از عبارات «من...» به جای «تو...» استفاده كنيد، زيرا به طرف مقابل احساس مورد حمله واقع شدن نمیدهد و محرک نيست.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
هدایت شده از 💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم
#نان_صبحانه
✍ #مواد_لازم برای خمیر نان:
آرد نان فانتزی ۵۰۰گرم.شیر ۲۰۰گرم.ماست ۱۵۰گرم.نمک ۱۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم.روغن مایع ۵۰ گرم(من از روغن زیتون استفاده کردم)
✍ #طرز_تهیه:
آرد، نمک، شکر و مخمر با هم ترکیب کنید.ماست و روغن رو اضافه کنید.در آخر شیر را به خمیر اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید همیشه در خمیرهایی که آردشون ثابته، مایعات رو با احتیاط اضافه کنید ممکنه کمتر یا بیشتر از اندازه ای که در دستوره مصرف بشه.حالا میتونید خمیر رو با دستگاه یا روی سطح صاف با دست ورز بدین تا جایی که چسبندگیش از بین بره خمیر از دیواره های ظرف همزن جدا بشه و اگه تکه ای از خمیر رو با دست باز کنید صاف و یکدست باشه و بتونید اونو نازک کنید بدون اینکه پاره بشه.خمیر رو چونه بگیرید و روی سطح صاف یا داخل یه ظرف که چرب شده بذارین روش رو بپوشونید و استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه بعد از خمیر تکه های ۱۲۰ گرمی(این اندازه دلخواهه)جدا کنید چونه بگیرید و در سینی فر با فاصله بذارین روی سینی رو بپوشونید و اجازه بدین تا خمیر استراحت کنه و حجیم بشه بعد رومال بزنید من از سفیده تخم مرغ استفاده کردم.سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه قرار بدین.گفته میشه نونایی که رومال دارند نیاز به رطوبت در فر نیست اما من از ظرف آب گرم در فر استفاده کردم.بافت نون فوق العاده نرم و پنبه ایه.
من این نون روبرای صبحانه درست کردم خیلی خوشمزه بود.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️