#ارسالی_مینا_خانم 😍
#حلوای_شیره_انگور
❤️خواص حلواشیره انگور:
مؤثر در شفافیت صورت،مقوی عمومی بدن، تقویت جسم و دهن، خون ساز، شادی افزا، مقوی جنسی، ضد کم خونی
✍ #مواد_لازم :
آرد گندم : ۲ پیمانه
آرد سبوس: گندم یک پیمانه
شیره انگور :یک و نیم پیمانه
گلاب: نیم استکان
پودر هل : به میزان لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن حیوانی یا ارده :سه چهارم لیوان
✍ #طرز_تهیه :
آرد گندم و سبوس را ابتدا با حرارت کم به مدت۱۵ تا ۳۰ دقیقه (بسته به رنگ دلخواه) تفت میدهیم .
سپس روغن را اضافه کرده و آرد را از روی حرارت برمیداریم و مرتب بهم میزنیم.
بعد شیره انگور را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم.
سپس زعفران، هل، در خاتمه گلاب را اضافه میکنیم.
وقتی حلوا خوب پخته شود،روغن از آن جدا میشود و در اصطلاح روغن می اندازد.
♨️میتوان این حلوای خوشمزه را در اشکال مختلف قالب زد
من باقالب قلبی قالب زدم
😍👌
ممنونم مینا خانم 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_مینا_خانم 😍
#شیرینی_گردویی مینا پز
✍ #مواد_لازم:
كره: 60 گرم
پودرقند:120 گرم
زرده تخممرغ: 1 عدد
دارچین (پودرشده): یک دوم قاشق چایخوری
آرد برنج (الكشده): 100 گرم مغزگردو (پودرشده): 120 گرم مغزگردو (دونیمشده): تعدادی برای تزیین
✍ #آماده_سازی
كره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم كنید. در ظرفی پودر قند را الك كنید.
✍ #طرز_تهیه
در ظرفی، كره و پودرقند را با همزن برقی مخلوط كنید تا نرم و لطیف شود، سپس زرده تخممرغ و دارچین را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا كاملاً با یكدیگر مخلوط شوند. آرد برنج و پودرگردو را بهتدریج به مخلوط كره بیافزایید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید تا خمیر نرم و یكدستی بهدست آید. از مایه آمادهشده به اندازه گلولههای كوچكی بردارید و دردست بهشكل توپ فرم دهید، سپس یك عدد مغزگردوی دونیمشده روی آن قرار داده، كمی آن را فشار دهید و با فاصله داخل سینی فر بچینید (نیازی به چربكردن سینی نیست). مراحل پایانی سینی فر را 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا شیرینیها بپزند. پس از پخت، سینی را از فر خارج كرده و بگذارید 30 دقیقه در دمای محیط بماند تا شیرینیها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف موردنظر بچینید و سرو كنید
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_مینا_خانم 😍
#دسر مینا پز
✍ #مواد_لازم
پودر ژله در چند طعم به دلخواه
شکربرای هر بسته از ژله 3ق غ
پودر ژلاتین برای هربسته ژله نصف ق غ
✍ #طرز_تهیه
هربسته از ژله رو با ق غ شکر رو نصف ق غ ژلاتین با یک لیوان ونیم آب جوش مخلوط کنید رو بخار آب بصورت بن ماری حلش کنید
توی یه ظرف نایلون سلفون بندازید ومایعتون رو بریزید توش
بعد برای یک روز کامل بزارید داخل یخچال بمونه
بعد باقالب دلخواهتون قالب بزنید
خیلی دسر راحت وشیکی میشه
نوش جونتون
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_مینا_خانم
#کیک_ساده ی مینا پز
✍ #مواد_لازم
ارد 2پیمانه
شیر(هم دمای محیط)1پیمانه
شکر 1 پیمانه سر پر
تخم مرغ 5عدد
روغن مایع سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
وانیل و هل کمی
در صورت تمایل به دورنگ شدن مواد پودر کاکائو 1قاشق غذا خوری وقتی مایه کیک اماده شد یه چهارم مواد با یه قاشق غذا خوری کاکائو رو مخلوط کنید و نیمی از مواد ساده رو بریزید کمی مواد کاکائویی و باز نیمی مواد ساده موقع برش جذاب تره😍
✍ #طرز_تهیه
تخم مرغ هارو با شکر و وانیل با همزن بزنید تا حجیم بشه روغن مایع رو به مواد اصافه کنید با همزن بزنید و در نهایت آرد و بکینگ پودر با هم الک کرده نصفش رو بریزید و نصف شیر رو اضافه کنید با سرعت بسیار پایین همزن مخلوط کنید و مجددا بقیه ارد و در اخر نیمه دیگه شیر اضافه کنید و ارام هم بزنید داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با حرارت 175 درجه به مدت 30-40 دقیقه بپزید
دوستان دمایفر ها تقریبی هست همیشه دقت کنید.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️