#ارسالی_مینا_خانم ❤️
کیک گردویی میناپز
مواد برای قالب بیست و دو سانت:
تخم مرغ سه عدد
ارد یک و نیم پیمانه(پیمانه من دویست میلی لیتریه)
شیر 1لیوان
شکر سه چهارم پیمانه
روغن مایع هفتادو پنج میلی لیتر
وانیل کمی
ب پ یک ق چ
گردو ریز شده سی گرم
زرده و سفیده رو جداکنید,سفیده رو بزنید تا از ظرف نریزه,زرده و وانیل و شکر رو هم تا حد سفیدی بزنید,روغن و بعد شیررو اضافه کنید,بعد نصف آرد,و نصف سفیده و بعد نصف دیگر آرد و بقیه سفیده رو بریزید و دورانی هم بزنید, تو قالب ریخته و گردو رو بپاشید و تو فر صدوهفتادو پنج درجه ,یکساعت بپزید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ناگت مرغ 😋
نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خورشت_آلو_وزرشک
با طعمی ملس و بینظر البته واسه کسایی که این مدلی میپسندن😊
یه پياز بزرگ رو خلالی کرده و تفت دادم و تکه های مرغ رو بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب تفت دادم وسه ق.غ زرشك و 8 عدد آلو را شستم و خیسوندم وبه مرغ اضافه کردم و دوباره تفت دادم یک عدد گوجه فرنگی را رنده کردم و با دو ق.غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ونمک و مقداري دارچين مخلوط و اضافه کردم وخوب تفت دادم و سه لیوان آب بهش اضافه کرده و یکساعت با حرارت ملایم گذاشتم و اجازه دادم تا خورشت بپزه و جابيفته.برای برنج هم قابلمه را کمی روغن ریختم و اجازه دادم کمی داغ بشه و سیب زمینی های قالب زده رو کف قابلمه چیدم و برنج ابکش شده را روش ریختم و در انتها با پشت کفگیر یا قاشق کمی فشار دادم تا منسجم بشه و بمدت یکساعت گذاشتم دم بکشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸