#ناگت مرغ 😋
نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#خورشت_آلو_وزرشک
با طعمی ملس و بینظر البته واسه کسایی که این مدلی میپسندن😊
یه پياز بزرگ رو خلالی کرده و تفت دادم و تکه های مرغ رو بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب تفت دادم وسه ق.غ زرشك و 8 عدد آلو را شستم و خیسوندم وبه مرغ اضافه کردم و دوباره تفت دادم یک عدد گوجه فرنگی را رنده کردم و با دو ق.غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ونمک و مقداري دارچين مخلوط و اضافه کردم وخوب تفت دادم و سه لیوان آب بهش اضافه کرده و یکساعت با حرارت ملایم گذاشتم و اجازه دادم تا خورشت بپزه و جابيفته.برای برنج هم قابلمه را کمی روغن ریختم و اجازه دادم کمی داغ بشه و سیب زمینی های قالب زده رو کف قابلمه چیدم و برنج ابکش شده را روش ریختم و در انتها با پشت کفگیر یا قاشق کمی فشار دادم تا منسجم بشه و بمدت یکساعت گذاشتم دم بکشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌟
دور خودت دایره ای بکش
دایره ای به وسعتِ بیخیال بودن ...
دایره ای که قضاوتهای بی منطقِ دیگران را ، از افکارت تمیز دهد ...
باور کن هیچ چیز در این جهان برقرار نمی ماند !
اتفاقات برای افتادنند ...
زبان برای حرف زدن ...
و لحظه ها برای گذشتن ...
به همین سادگی !!
همه چیز ، مهیاست تا فقط زندگی کنی .
قضاوت هایشان را بیخیال ...
اگر زبانی بیهوده چرخیده ؛
دلیلی ندارد فکری هم بیهوده مشغولِ چرایی اش باشد ...
شاد باش و خوبی کن !
فرصت زیادی نمانده ...
لحظه ها دارند تمام می شوند ...
#نرگس_صرافیان_طوفان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کباب_تابه_ای دو رنگ😋
این کباب خیلی راحت و سریع آماده میشه، در حین حال خیلی هم خوشمزست.
کافیه گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ک ابش رو گرفتیم + نمک و فلفل سیاه و کمی پودر زیره ترکیب و ورز بدیم،
گوشت مرغ رو هم (من از همه قسمتهای گوشت مرغ استفاده کردم اینجوری کباب مون خشک نمیشه) ب همراه دوتا پیاز چرخ کردم بهش نمک و فلفل سیاه زدم ، من روشون سلفون کشیدم و یه ساعتی گزاشتم یخچال تا مواد ب خورد هم برن.
سپس ب ترتیب و یکی در میان از مایه گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ توی تابه گذاشته،بهتره مقدار مواد گوشتی ن خیلی زیاد باشه ن خیلی نازک و اینکه با پشت قاشق خوب فشار بدید تا بهم بچسبن ک موقع پخت از هم جدا نشن ،سپس در جهت مخالف برش های یک اندازه میدیم ،تابه رو میزاریم رو حرارت ملایم رو ب بالا تا اب گوشت کشیده بشه، وقتی ابش کشیده شد کمی روغن زیتون بهش اضافه و میزاریم سرخ شه، طرف دیگشم میزاریم سرخ شه،با برنج یا نون میتونید میل کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸